HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Teden začenjamo s prvim Luninim krajcem, ki prinaša prve rezultate, po drugi strani pa tudi izzive na poti uresničevanja ciljev, ki smo jih zastavili v času nove Lune konec oktobra – pogumno naprej!
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: freeimages.com)
Kaj bo prinesel nov teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 7. novembra ob 20:23 uri je prvi Lunin krajec v ozvezdju Kozoroga, s katerim se lahko pokažejo prvi izzivi na poti k uresničevanju zastavljenih ciljev, hkrati pa tudi konkretni rezultati tega, kar smo začeli z novo Luno 30. oktobra – v polnosti se bodo uresničili v času polne Lune v ponedeljek 14. novembra. Pomembno je, da ne pozabimo na načrte, ki smo si jih zastavili, da zavihamo rokave in gremo v akcijo – sedaj je čas za delo, uresničevanje, ne za omahovanje. Korak po korak zmoremo uresničit vse, česar se lotimo!

V sredo, 9. novembra se Luna sreča z Neptunom in Južnim vozlom, ki kaže na pretekla življenja in karmo. To je čas, ko se lahko počutimo zelo ranljive, hitro se nas dotaknejo stvari iz okolja, zato previdno izbirajmo, kako in kje preživljamo ta čas. Na plano lahko pridejo tudi hrepenenja po preteklosti oziroma obdobjih v našem življenju, ko je bilo popolnoma poskrbljeno za nas – morda v otroštvu, v družini ali v partnerskem odnosu… Poskrbite za to, da bodo nežni deli vas prejeli dovolj nege – ne pozabite se razvajati, negovati, si izpolniti želje. Vzemite si čas za sebe in za svoje najbližje, preživite ga doma ali kje v naravi.

Ta dan je tudi odličen za zdravljenje starih vzorcev, navad in karme v povezavi z iskanjem izgubljene polovice oziroma idealnega partnerja. Ko sebi damo to kar iščemo in pričakujemo od partnerja, bomo bolj polno in zadovoljno zaživeli in ne bomo v partnerske odnose vstopali zaradi potrebe, ampak zato, ker nam je skupaj še lepše.

Od četrtka, 10. do torka, 15. novembra bo ,Črna luna prinesla v naša življenja močno voljo, trmo, neodvisen um, ljubezen do svobode, originalnost, neprilagodljivost, uporništvo ter močan odpor do običajev, rutin in do kakršnega koli omejevanja svobode. V sebi lahko začutimo globoko potrebo po tem, da presežemo različne omejitve, kar lahko vodi k izzivanju ustaljenih pravil in reda. Včasih to lahko prinese težave – če svojemu nadrejenemu poveste, kaj si res mislite o njemu, zato previdno – ko bo minil vpliv Črne lune, vam ne bo vseeno za posledice.

To je tudi čas, ko imamo globlji vpogled v motivacijo in psihologijo drugih ljudi. Ker bomo sami v stiku s svojimi sencami, lažje razumemo druge ljudi. Vpliv bo lahko zelo subtilen, nezaveden – ne pozabite, da smo mi tisti, ki sprejemamo odločitve, ne glede na vpliv s strani planetarnih energij. Ta čas lahko dobro izkoristimo za delo na naši senzibilnosti – tako močni in intenzivni, si upamo iti globlje oziroma se lahko bolj razgalimo v vsej svoji lepoti.

V soboto, 12. novembra bomo pod vplivom srečanja Lune in Urana. To je čas, ko na plano pride nemirna plat naše narave - um poln različnih stanj, nihanje iz enega stanja v drugo, … Zato nam bo dobro delo vse kar bo okrepilo našo prizemljenost in stabilnost. Lotite se fizičnih opravil in dela, lahko tudi športa – kaj vas najbolje poveže z vašim telesom? Sicer lahko dan preživite v razmišljanju, analiziranju, ki ne bo prineslo nekih posebnih koristi.

Čas srečanja Urana in Lune na nebu je po drugi strani tudi odličen čas za delo na razvoju tretjega očesa, jasnovidnosti in drugih nefizičnih dojemanj. Dober čas za napovedovanje, posvetovanje z Yi Jingom ter za zbliževanje ali vzpostavitev tesnejše povezave z duhovnimi vodniki oziroma duhovnim vodstvom - opazujte, kaj se dogaja znotraj vas.

V nedeljo, 13. novembra bomo že pod vplivom vedno bolj polne Lune, polna bo v ponedeljek 14. novembra ob 14:52 uri v ozvezdju Ovna. Prinaša nam polnost čustev in občutkov, obrnjenost navzven, glasnost in vročekrvnost - nagnjeni bomo k hitremu ukrepanju in sprejemanju naglih odločitev. Previdnost velja, da ne boste sprejemali pomembnih življenjskih odločitev pod vplivom čustvenih reakcij – boljši čas za sprejemanje odločitev bo po polni Luni, ko se bomo lažje zanesli na svoje občutke in na tiho vodstvo v nas, ki nas dolgoročno pelje v smeri našega poslanstva in s tem k trajnejšem zadovoljstvu.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi:
☆ Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.
☆ S tehniko regresije se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.
☆ V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.
☆ Z meditacijo in prebujanjem tretjega očesa vam pomagam okrepiti intuicijo, dvigniti voltažo zavesti in začutiti svojo resnično naravo.
V tem procesu vedno bolj postajate to kar ste v resnici in zaživite svoje življenje v želeni smeri.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.