Horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 23.6.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Teden bo zaznamovala napetost med planetoma, ki v nas vzbujata hitre in nepremišljene odzive, nestrpnost, nepotrpežljivost, preobrate in prepirljivost. Še zlati v sredo in soboto se poskušajmo zavedati teh energij ter bodimo previdni v naših ravnanjih. Morda bomo občutili te napetosti skozi dnevna poročila in novice. Tudi v naravi so možne nenadne spremembe in preobrati. Sicer pa bo do petka počasi pojenjala energija, ko nastopi mlaj v znamenju Raka. Narava se pripravlja na kratek počitek. Zato poskušajmo biti še bolj previdni, saj se v dneh pred mlajem rado zgodi, da smo premalo zbrani in pozorni na dogajanje okoli sebe.

Planet Venera bo v ponedeljek prestopil v znamenje radoživih, igrivih, radovednih in komunikativnih Dvojčkov. Kar pomeni, da bodo zadeve, ki jih predstavlja Venera v naših življenjih (ljubezen, romantika, moda, lepota, umetnost, itd.) postale bolj sproščene in živahne. V kolikšni meri pa je odvisno od trenutnih planetnih vplivov na planete v naših natalnih kartah.

Ponedeljek in torek dopoldan:
Dobro počutje za: Bike, Device in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Ribi
Manj ugodno za: Škorpijone, Leve in Vodnarje

Torek popoldan, sreda in četrtek:
Dobro počutje za: Dvojčke, Tehtnice in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Ovne
Manj ugodno za: Strelce, Device in Ribi

Petek, sobota in nedelja v jutranjem času:
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribi
Srednje dobro za: Device in Bike
Manj ugodno za: Kozoroge, Tehtnice in Ovne

Nedelja:
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Tehtnice in Dvojčke
Manj ugodno za: Vodnarje, Škorpijone in Bike

V ponedeljek je prav poseben dan – kresna noč. Po mitologiji naj bi na ta dan oz. noč slišali in razumeli živali, če nam le praprotno seme pade v čevelj. Zato le pogumno v gozd med praprot, morda se vam razkrije kakšna skrivnost.
Sicer pa bo ponedeljkovo dopoldne stresno in lahko naletimo na oviro ali občutke nemoči. Popoldne bo bolj sproščeno. Proste trenutke izkoristimo za »beg« na podeželje, pohajkovanje po gozdu in uživanje na domačem vrtu. Če boste nabrali kaj zrelih plodov, pripravite okusno popoldansko sladico. Dobro bo uspela in še tisti, ki pazijo na linijo, se ji ne bodo mogli upreti.

Torkovo jutro bo mirno in sproščeno. Dopoldne bo primerno za urejanje rutinskih in vsakdanjih opravilih, saj bo Luna v praznem teku*. Nikar se vam naj ne mudi. V času kosila bo Luna prestopila v znamenje Dvojčka in komaj bomo čakali, da bo konec službe in da se lahko odpravimo na svež zrak. Popoldan bomo uživali v lahkotnosti in razigranosti. Če se še niste uspele dobiti s prijateljico, je to popoldne kot naročeno. Pojdite na sprehod po mestu, na klepet ob kavici in po manjših nakupih. Če moških ne bo doma, bodo zagotovo s prijatelji spremljali nogomet. To ni dan, da bi ga preživeli sami. Spodbujal bo druženje ob športnih aktivnostih in prireditvah. Otroci bodo razigrani in veseli, sprostimo se v igri z njimi.

Če se boste v sredo odpravili na izlet, bodite previdni. Energije bodo precej napete. Lahko občutite nesproščenost in nemir. V morebitnih nesoglasjih z drugimi, bodite zadržani in se raje umaknite, če boste začutili, da se ne da pogovoriti. Napetost bo čutit tudi v naravi. Popoldan in večer bosta že bolj sproščena. Primerno za druženje na kakšni športni prireditvi in uživanje v tekmi.

V četrtek dopoldan bomo še čutili več živahnosti, zato izrabimo čas za zaključevanje timskih opravil ter za pisanje poročil. Kasneje bo Luna v praznem teku* in tik pred mlajem. Občutili bomo, da imamo manj energije. Ko se zaključuje Lunin mesec, pride tudi čas za počitek, ko se v naravi vse umirja. Tudi ljudje si moramo dovoliti, da malo »izprežemo«, da si napolnimo baterije. Ker pa smo v času mlaja nekoliko manj pazljivi in pozorni okoli sebe, pa bodimo previdni na cesti in pri drugih opravilih, ki od nas zahtevajo zbranost.

V petek zjutraj bo Luna že prehajala znamenje Raka in okoli desete ure bo nastopil mlaj v tem znamenju. Dan bo umirjen in vodila nas bo intuicija, če ji bomo le dovolili. Začel se je nov Lunin mesec, ko bomo načrtovali nove projekte in naloge. Mesec nas bo spodbujal, da se posvetimo domu in družini. Večer in noč bosta manj prijetna, ogrožen je lahko naš občutek varnosti ali pa bomo čutili pretirane delovne zahteve, ki nas bodo odvračale od bližnjih in težko se bomo sprostili.

Napetosti se lahko zavlečejo še v sobotno dopoldne. Čustva bodo zelo močna in v morebitnih nesoglasjih ne bomo mogli razumsko odreagirati. Poskusimo se izogniti občutkom jeze in ne zapirajmo se vase. Sprostimo napetosti z domačimi opravili ali v naravi. Popoldan se bodo energije umirile. Zato načrtujmo družinski izlet raje v popoldanskih urah.

Nedelja bo ustvarjalna, družabna in zabavna. Začutili bomo več potrebe po druženju. Vsi, ki radi kaj ustvarjate, boste dobili nove ideje in zamisli. Povečana bo tudi moč sočutja in idealizma. Če potrebujemo pomoč, se zaupajmo najboljšemu prijatelju ali partnerju, gotovo nam bo pomagal. Poiščimo razlog za veselje in pripravimo zabavo za prijatelje ali pa se odpravimo na kakšno poletno prireditev. Popoldan in zvečer smo lahko nagnjeni k pretiranemu idealizmu in fantaziranju, še zlasti v ljubezni. Ne verjemimo vsega kar slišimo, da ne bomo kasneje razočarani.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.



Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.
Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.