Lunin horoskop: Kaj prinaša novi teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 24.8.2015
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša novi teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Luna raste v znamenju Strelca – ponedeljek in torek do 6:22.
Čas za: načrtovanje in planiranje izletov in potovanj, piknik, odhod na dopust, izobraževanje, obisk seminarjev in tečajev ter potopisnih predavanj, kino, obisk muzeja, načrtovanje prihodnosti, urejanje pravnih zadev, reševanje sporov, pripravo marmelad ter vkuhavanje sadja in zelenjave, šport v naravi

Luna raste v znamenju Kozoroga – torek od 6:22, sreda in četrtek do 10:03.
Čas za: opravila, ki zahtevajo disciplino in osredotočenost, vzpostavljanje reda, gradnjo, ukvarjanje z nepremičninami, hišna opravila in popravila, nove poslovne in službene projekte, utrjevanje poslovnih odnosov, sklepanje pogodb, urejanje uradnih in finančnih zadev, negovanje kože in telesa, izdelavo kozmetičnih pripravkov, obisk hribov in gora

Luna raste v znamenju Vodnarja – četrtek od 10:03, petek in sobota do 10:51.
Čas za: druženje s prijatelji in sklepanje novih poznanstev, povezovanje in druženje v interesnih skupinah in organizacijah, raziskovanje, ukvarjanje z alternativo, uporništvo, izražanje in uveljavljanje lastnega mnenja, inovacije in domiselne ideje, eksperimentiranje, nakup računalniške in multimedijske opreme, ukvarjanje z računalniško tehnologijo, obisk gora in šport v naravi, prezračevanje hiše in stanovanja, gradbena dela in hišna opravila, ukvarjanje s finančnimi načrti, ustvarjanje in oblikovanje, presenečenja

Luna v znamenju Ribi – sobota od 10:51 in nedelja.
V soboto se dovrši polna luna ob 20:35, nato upada proti zadnjemu krajcu.
V nedeljo je Luna v perigeju (v položaju najbližje Zemlji).
Čas za: zaupne pogovore, sprostitev in počitek, meditacijo in jogo, umetnost, ples, glasbo, dobrodelne dejavnosti in nesebično pomoč, vodne športe in izlete ob vodnih površinah, pranje večjih količin perila in čiščenje stanovanja, ukvarjanje z ustvarjalnimi dejavnostmi, obisk kina, sanjarjenje

Teden bo zaznamovala konjunkcija Sonca in Jupitra, ki se bo dovršila v noči iz srede na četrtek. Ves teden bomo čutili ta blagodejni in prijazni vpliv. Vendar nam nič ne bo samo od sebe padlo v naročje. Moramo se potruditi. Čas od nas zahteva, da zavihamo rokave. Na nas bo vplivala tudi rastoča Luna, ki bo v soboto dosegla polnost. Lotite se pomembnih reči v vašem življenju, opravite pomembne naloge, investirajte v znanje, izpolnite si želje, uredite finančne zadeve in imejte se fino. Čas bo spodbuden tudi za vse, ki urejate še zadnje študijske/šolske obveznosti, da boste lahko uspešno nadaljevali naprej.

Zadnji teden počitnic in brezskrbnih dni za tiste, ki imajo šolo obvezne otroke. A v ponedeljek bomo dobre volje in sproščeni. Marsikdo si bo še privoščil podaljšek dopusta, otroci bodo prihajali iz počitnic. Dan bo prijeten. Morda se nam zgodi kaj lepega, doživimo prijetno presenečenje, ki bo povezano s preteklostjo.

V torek bomo že bolj resno zagrabili za delo. Večina nas bo že z dopusta in ostali bodo le prijetni spomini. Vendar bo torek zelo konstruktiven dan. Uspešno bomo opravili naloge, načrtovali in sodelovali. Vredno je razmisliti o varčevanju. Morda raje kaj sami preuredimo in popravimo, kot da bi kupovali nove stvari. Dopoldan je ugoden za pomembne odločitve in novosti. Večer bo prijeten in sproščen.

Sreda bo malo bolj stresen dan, ko ne bo vse teklo, kot bi moralo. Morda dobimo nalogo, za katero ne bomo verjeli, da smo ji lahko kos ali se nam med opravljanjem dela kaj zalomi. Saj bo minilo. Zaradi povečanega optimizma, ki vlada te dni, bomo hitro našli rešitev in izhod iz težav. Razmislimo, kaj želimo opraviti doma in v službi v jesenskem času, ko bo življenje zopet teklo po ustaljenih tirnicah. Čas nas spodbuja, da razmislimo tudi o naših življenjskih navadah ter o tem, kako skrbimo za svoje zdravje in naravo okrog nas. Opustimo kakšno razvado in naredimo nekaj zase. Bolje se bomo počutili.

V četrtek dopoldan bomo uspešni pri zaključevanju poročil, pisanju in dogovarjanju. Izpeljimo pomembne sestanke, urejajmo stanovanjske in finančne zadeve. Dopoldan je ugoden tudi za nakupe trajnih stvari, za pričetek prenove in nakupa novega pohištva. Popoldan nas bo vleklo v družbo ali pa si bomo zaželeli česa nenavadnega. Ves dan bo čutiti dobro voljo in optimizem med ljudmi. Merkur bo prestopil v znamenje Tehtnice, zato bo napočil čas, ko se bomo trudili in bili pripravljeni prisluhniti tudi drugi plati.

Petkovo dopoldne je lahko med partnerji, prijatelji in sodelavci malo bolj stresno. Ne bodimo kritični, ne iščimo napak in raje dvakrat premislimo, preden naredimo odločilen korak. Bodimo previdni tako doma kot v službi. Proti popoldnevu in zvečer bo že bolje. Svež zrak v hribovitem in gorskem svetu nas bo umiril in poživil.

V soboto usmerimo moč polne lune v kaj koristnega in konstruktivnega. Z otroki pripravimo šolske potrebščine, z manjšimi dodatki prenovimo njihovo sobo in skupaj ustvarjajmo. Bliža se šola, bliža se jesen in zdaj imamo kar naenkrat toliko za postoriti. Naj nam bo ta skrb v veselje in bodimo zadovoljni s tem, kar nam je dano. Prepustimo se občutkom, ki nam bodo pokazali pravo pot, saj bo intuicija v popoldanskem in večernem času močneje delovala.

Noč na nedeljo izkoristimo za poživljajoč spanec. Nedeljo namenimo dejavnostim, ki nas sprostijo in v nas prebudijo prijetna čustva. Če imamo možnost preživimo dan nekje ob vodi. Če ne moremo biti na morju, izkoristimo dan za sprehod k bližnji reki ali pa se podajmo v gozd. Preverimo, kako zorijo jesenki plodovi. Narava nas bo umirila.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella in je soustanoviteljica društva Astro klub Luna, ki se zavzema za ozaveščanje širše javnosti o astrologiji kot uporabni vedi v vsakdanjem življenju. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Urška Kozmus, DAstrolAS
Astro klub LUNA
www.facebook.com/AstroKlubLUNA

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.