NUMEROLOGIJA: Kaj nam prinaša april?

Leto 2020 je obdobje nihanja iz ene skrajnosti v drugo, zato nas nenadni preobrati, tako pozitivni kot negativni ne smejo presenetiti. Pa nas vseeno bodo. Aprila na nas vpliva število 8, ki pa vsemu temu dodalo posebno intenziteto. Govorimo o času notranje moči, manifestiranja in izbruhov ega!
Kaj lepega nam prinaša april? (foto: freepik.com)
Kaj lepega nam prinaša april? (foto: freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Zaradi močnih nihanj v energiji in preobratov, bo marsikdo v tem času pokazal pravi obraz, tudi človeštvo samo. Število 2 simbolizira povezovanje, sočutje in pa komunikacijo, zato lahko pričakujemo več podpore ali ravno obratno, popolno nesočutje in egoizem. Sebične tendence se bodo v tem času rade zakrinkale v izgovore tipa ''ne morem drugače'', ''nič ni možno storiti'', ''bog je najprej sebi brado ustvaril'',... Vsak izmed nas ima vsak dan možnost pomagati šibkejšim, pa naj gre za otroke, starejše, manjšine, ogrožene, ali pa živali, naravo in ne pozabimo na sebe: vedno imamo možnost pogledati tiste dele sebe, kateri nam niso všeč, kateri še vedno bolijo ali nas jezijo in delati na sebi.

Tekom leta pričakujmo oba ekstrema, zdaj še intenzivneje
Aprila in kasneje septembra bodo ekstremi še bolj občutni. Marsikaj se bo zdelo predobro, da bi bilo resnično in no, verjetno resnično ne bo, ali pa nas bo drobni tisk kasneje negativno presenetil. Težko ozko napovemo kaj se bo dogajalo, a vse nas bo na tak ali drugačen način postavilo na glavo. Vsa naša prepričanja in vrednote bodo testirani. Seveda menimo, da delamo dobro in ravnamo prav, a temu je težko vedno tako. Zdaj je čas povratnih informacij, ogledal in pa tudi razočaranj nad seboj.

Vedno imamo možnost biti boljši človek
Življenje se nikoli ne ustavi, zato ne zaspimo na preteklih lovorikah. To, da ste leta nazaj nekomu pomagali, še ne pomeni, da ste 'mati Tereza'. In dodajmo: pomoč drugim naj bi bila samoumevna, za to v resnici ne potrebujemo pohvale. Če nekaj počnemo iz srca, je že samo to, da smo lahko pomagali, dovolj velika nagrada. ne čakajmo, da nas prosijo za pomoč - poiščimo situacije in tiste, ki so pomoči potrebni.

Hitreje manifestiramo kot sicer, zato se osredotočajmo na ljubezen, luč in pozitivno
Samo mi smo odgovorni za svoje misli in prepričanja ter lastne odzive in nihče drug. Vsi imamo svojo mejo, pri kateri nam ''poči film'', če po domače povemo - a še vedno smo za to sami odgovorni. Bodite modri in ''pozitivno preračunljivi'' - že zjutraj pričnite dan s pozitivno mislijo. Bodite pozorni na strah, na jezo, na negativne vibracije. Ko se pojavijo, jih ozavestite, nato pa preusmerite energijo v bolj pozitivne vode. Vi izbirate svoje misli, ne one vas.

Kadar smo v skrbeh, nižamo svojo vibracijo. Seveda nas vse skrbijo izzivi, a pomembno je, da se osredotočamo na tisto dobro, ki nas obdaja. Zavedati se je potrebno, da v tem času hitreje manifestiramo - tudi tisto, česar si ne želimo. Strah doživljamo kot resničen, zato hitro prikličemo ravno tisti scenarij, kateremu se želimo izogniti. Zato bodite še posebno pozorni o čem razmišljate ter čemu namenjate pozornost.

Ozaveščamo strah iz preteklosti, prednikov in preteklih življenj
Stopamo v čas pogleda nazaj, v preteklost, ki naj bi nas podučil kako bolje izbirati danes za prihodnost. Število 4 (april je četrti mesec) povezujemo s predniki, z zemljo in pa s fizičnim telesom, tudi zdravjem. Možni so izbruhi bolezni, stanji in pa simptomi, za katere smo morda menili, da so stvar preteklosti. Na duhovni ravni govorimo o času, ko smo močneje povezani s svojimi predniki in prejšnjimi življenji, zato bi se lahko pojavili občutki, misli in tudi strah, ki bo nenavaden, ali pa se ne bo zdel nam lasten. Ozavestimo, predelajmo nauk in pojdimo prihodnosti naprej. Ne vdajajte se spominom, predvsem, če vas polnijo z žalostjo. Znova opozarjam: manifestiramo močneje in za dalj časa kot sicer.

Kaj se dogaja na osebni ravni
Naše vrednote, načela, prepričanja in pa vse, česar se bojimo, bodo v ospredju. Same situacije nas bodo v praksi preskušale ali smo mož beseda, ali smo sočutni, se sploh ozremo po drugih in kako dojemamo sebe. Kot večkrat povedano: lahko gre v katerikoli smeri, v katerikoli ekstrem, tudi v oba naenkrat.

Ne bojmo se izzivov pred nami. Še kaj hujšega smo prestali, ni res? Ohranjajte pozitiven pogled nase, na svet, na prihodnost. Ko pridejo težki trenutki, si vzemite čas za sebe in počnite tisto, kar vas krepi in vam pomaga. Spomnite se, da vas zagotovo še veliko (ali pa vsaj nekaj) lepega čaka. Naj bo to čas, ko spoznavamo predvsem sami sebe.

Še več o numerologinji LiLi SoRuM boste našli tukaj.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.