Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri Doro

Aktualno > Nagradne igre | piše: M. L. | 1.6.2020
V okviru nagradne igre »Nagradna igra Doro« bomo podelili 5 nagrad, in sicer 5 mobilnih telefonov: Doro 8035 – pametni telefon, ki povezuje generacije.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
 1. Splošne določbe

Organizator Zavod MojaLeta.si Korovci, Korovci 6, 9261 Cankova prireja nagradno igro »Nagradna igra Doro« na spletnem portalu www.mojaleta.si v času od 1. 6. 2020 do vključno 30. 6. 2020 do 24.00 ure. Nagradna igra poteka na spletnem naslovu: https://mojaleta.si/nagradna-igra-doro. Sorganizator in sponzor nagradne igre je podjetje VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., Industrijska cesta 7b, Kromberg, Nova Gorica.

 1. Nagrade

 V okviru nagradne igre »Nagradna igra Doro« bomo podelili 5 nagrad, in sicer 5 mobilnih telefonov:

Doro 8035 – pametni telefon, ki povezuje generacije.

Vsak nagrajenec prejme en zgoraj opisani pametni mobilni telefon.

Nobene od navedenih nagrad ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 1. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsak polnoletni državljan Republike Slovenije, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v Zavodu MojaLeta.si Korovci in podjetju VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade. 

 1. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki:

 • na spletni strani MojaLeta.si pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje, ki se nahaja na vmesniku https://mojaleta.si/nagradna-igra-doro.
 • v za to predvideni obrazec vpišejo svoje ime in priimek, e-pošto,
 • podajo soglasja za prejemanje uredniških ter komercialnih e-novic organizatorja in soorganizatorja nagradne igre, za hrambo podatkov v skladu u zakoni in
 • v celoti sprejmejo pravila in pogoje sodelovanja.

Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje enkrat. Nagrajence bo določil računalniški žreb.

Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo v četrtek, 2. julija 2020 na sedežu Zavoda MojaLeta.si. Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti, rezultati pa bodo na www.MojaLeta.si objavljeni po prejemu osebnih podatkov nagrajencev.

V kolikor bo potrebno novo žrebanje (v primeru, da nagrajenci ne pošljejo pravočasno vseh za prejem nagrade zahtevanih podatkov), se objava nagrajencev temu primerno podaljša. 

 1. Nagrajenci

Zavod MojaLeta.si Korovci si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec v roku 7 dni od prejema obvestila na podani elektronski naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

 1. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Nagrajenec izrecno in brezpogojno dovoljuje organizatorju, da njegove osebne podatke in davčno številko posreduje pristojnemu davčnemu organu za namen odmere dohodnine.

Nagrada 'Doro 8035 – pametni telefon, ki povezuje generacije' dosega vrednost (189 €), za katero se po zakonu plača akontacija dohodnine po stopnji 25 % od vrednosti dobitka. Izračun in plačilo akontacije dohodnine bo za nagrajenca opravil plačnik davka, soorganizator in sponzor nagradne igre VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O., na podlagi davčnega obračuna. Nagrajenec pa je dolžan nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od ostalih dveh nagrad ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 1. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator (Zavod Mojaleta.si Korovci) osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporabljata za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Vsak udeleženec nagradne igre tudi soglaša in se strinja s prijavo v prejemanje uredniških ter komercialnih e-novic organizatorja nagradne igre in da se njegovo ime in priimek ter e-naslov hranijo v bazi podatkov, ki jo v skladu z veljavno zakonodajo upravlja Zavod MojaLeta.si.

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu z zakonskimi ter drugimi veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov v Republiki Sloveniji ter v skladu s splošnimi pogoji upravljanja z osebnimi podatki, ki veljajo na MojaLeta.si. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Zavod MojaLeta.si Korovci

Korovci, 28. maj 2020

Morda te zanima tudi:

Vremenska napoved za 7. julij

Kakšno vreme se obeta?

Tedenski horoskop: Nastopilo bo novo obdobje

Luna je iz kozoroga prestopila v znamenje vodnarja Za n...

Tedenski numeroskop: Čas je za spremembo

Izračunajte si svoje število in preberite, kaj vam v te...

Vremenska napoved za 6. julij

Kakšno vreme se obeta?

Imate mačko? Od nje se lahko veliko naučite

Če imate doma mačko, potem veste, da ne drži, da so mač...

Vremenska napoved za 3. julij

Kakšno vreme se obeta?
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2020 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.