Tedenski horoskop: Luna je v biku

Moj čas > Dogodki | piše: M. L. | 22.5.2020
V prispevku boste našli napoved za tedenski horoskop za vsako nebesno znamenje posebej. Preberite, kakšen teden je pred vami!
Kaj prinaša teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj prinaša teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

LUNA JE V BIKU. V znaku v katerem lahko izrazi svoje najboljše lastnosti.
Danes boste brez težav opravljali posle, ki zahtevajo natančnost in potrpežljivost. Z lahkoto se boste zbrali vendar pa boste potrebovali mir. Ni pa to najboljši dan za razlaganje svojih načrtov, še manj za vsiljevanje svojega mnenja drugim. Luna v Biku nas naredi trmaste . Ne bomo popuščali in težko bomo sprejemali drugačna mnenja od naših. Pazite da ne bo prišlo do prepira.
Pred nami so dobri dnevi za ljubezen, užitek in investicije.

OVEN

Danes boste bolj kot ne delali zaključke. Lotili se boste vseh področij, od zasebnega do poslovnega. Razmišljali boste o tem, kaj ste naredili dobro in kaj bi lahko še bolje. Dobro je, da znate biti kritični do sebe, saj le na tak način lahko napredujete. Te lastnosti ne premore vsak, zato ste lahko ponosni.

BIK

V današnji družbi vam bo nadvse prijetno. Razmislite, ali bi od tega odnosa lahko pričakovali več kot le prijateljstvo ali poznanstvo. Obstaja pa velika verjetnost, da ste vi tisti, ki boste morali narediti prvi korak. Naj vam ne bo narodno, saj nimate česa izgubiti. Nedvomno boste le pridobili.

DVOJČKA

Vaša lastna prepričanja vas bodo danes oddaljevala od partnerja. Njegova so namreč popolnoma drugačna. Čas bi že bil, da ga sprejmete takšnega, kakršen je. Ne čakajte, da se bo spremenil. Če želite kaj spremeniti, boste najprej vi morali narediti nekaj na sebi. Le sami lahko oblikujete svoj svet po lastni volji. 

RAK

Oglasila se vam bo oseba, ki vam je v preteklosti precej pomenila. To vam bo zamajalo tla pod nogami, poleg tega pa boste slišali premnoge obtožnice vašega partnerja. Nimate namreč razloga, da bi mu zamolčali, kar se dogaja. Če boste iskreno povedali, kaj je na stvari, vas bo razumel. 

LEV

Vsega boste imeli že čez glavo. Ljudje vam bodo šli na živce, obveznosti pa vas bodo spravljale v obup. Danes se boste iz tega razloga bolj kot ne zatekali v osamo. Le tam boste sami s svojimi mislimi. Za vsakega pride dan, ko ne ve, kam točno pelje njegovo življenje. Jutri bo že bolje. 

DEVICA

Zadnje čase ste preveč predvidljivi. Bodite danes za spremembo spontani. Opazili boste izboljšanje vašega počutja, saj vam bo dogajanje pognalo kri po žilah. Nad vašo spremembo pa bodo več kot zadovoljni tudi vaši bližnji, še posebej partner. Izžarevali boste namreč energijo, ki se ji ne bo moč upreti. 

TEHTNICA

Vsaj danes dajte prednost ljubljeni osebi. Zadnje čase jo precej zanemarjate. Hitro boste lahko občutili, kako se vajin odnos iz minute v minuto izboljšuje. Če pa vam uspe tako obnašanje obdržati tudi naslednje dni, je uspeh zagotovljen. Zdelo se vam bo, da ste se na novo zaljubili v isto osebo. 

ŠKORPIJON

Nenehno se boste obremenjevali s preteklostjo. Polni boste obžalovanja. Vedite, da preteklosti ni moč spremeniti. Sprejmite jo takšno, kakršna je, predvsem pa sprejmite sebe s svojimi napakami in pomanjkljivostmi. Ni važno, kaj ste zagrešili, pomembno je le, da tega ne ponovite. 

STRELEC

Zastavili si boste popolnoma nove načrte. To bo v vas prebudilo željo po ustvarjanju, ki ste jo v zadnjem času potlačili. Je že res, da ste naveličani vsakdanje rutine, vendar vedite, da imate vsak trenutek priložnost za spremembo. Morda se morate naučiti bolj jasno izražati svoje želje in pričakovanja.

KOZOROG

Danes boste imeli precej več energije kot v zadnjih dneh. To bo v vas sprožilo željo po novih izzivih in dogodivščinah. Zaželeli si boste nekaj novega. Pri tem pa nikomur ne dovolite, da bi vas oviral. Navsezadnje boste vi nosili posledice, če se bo kje zalomilo. V ljubezni se bo zgodilo nepričakovano. 

VODNAR

Nekdo v vaši okolici ne bo pravičen. To boste opazili, čeprav ne boste vi tisti, ki boste prizadeti. Prav je, da ostro nastopite in vpletenim poveste, kar veste. Naj vas ne bo strah odziva, saj jim boste naredili uslugo. Veste, da je vsaka resnica boljša kot laž. Prav je tudi, da sledite svojim moralnim načelom. 

RIBI

Prijatelj vas bo potreboval bolj kot kdajkoli. Če se le da, mu pomagajte, saj nikoli ne veste, kdaj boste vi potrebovali njegovo pomoč. Pazljivi pa bodite, da vas ne bo s seboj potegnil v nečiste posle. Ker danes ne boste najbolj razsodni, je morda dobro, da za nasvet vprašate nekoga, ki mu lahko zaupate.

Za še več napovedi nas spremljajte na https://www.facebook.com/inveturazivljenja/

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

HPV povzroča tudi raka anusa. Sranje!

Še vedno premalo vemo o samih HPV virusih in njihovem p...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako zaščititi pridelke pred točo, pozebo, sušo …

Vse bolj smo priča ekstremnim vremenskim pojavom, ki na...

Klopov nadpovprečno veliko, predvsem v prestolnici

Neuradni rezultati monitoringa klopov kažejo, da je let...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Vlada krči javna sredstva za pisano slovensko besedo

Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospod...

Revmatoidni artritis: kako se znebiti prvih znakov?

Revmatoidni artritis je avtoimuna bolezen brez pojasnje...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.