Rezultati iskanja

Recept: Svinjska rebrca pečena v pečici

image
Karmen Valant | 26.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Svinjska rebrca pečena v pečici ali v ponvi, so tradicionalno slovensko kosilo. Pečena rebrca postrežemo s praženim krompirjem, ali krompirjem pečenem v pečici. Rebrca lahko spečemo tudi na žaru, najb...   >

Kurja juha: Kako pripraviti odlično kurjo juho (+recepti)?

image
Karmen Valant | 1.1.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Kurja juha je krepka enolončnica, ki jo lahko ponudimo z različnimi jušnimi zakuhami. Močna kokošja juha ima v Sloveniji bogato kulinarično zgodovino, saj so včasih to zdravilno juho vedno skuhali za ...   >

Recept: Praznična goveja juha in zdrobovi žličniki

image
Karmen Valant | 5.12.2023
Moja prehrana in recepti > Recepti
Govejo juho skuhamo skoraj vsako nedeljo, pa mogoče še kdaj med tednom. Včasih temu ni bilo tako, saj je bila goveja juha na jedilniku samo ob res velikih praznikih, v času lakote pa jo je jedla samo ...   >

Iz Jožičine kuhinje: Rahli masleni žličniki

image
Jožica Ostrožnik | 10.3.2021
Moja prehrana in recepti > Recepti
Hitro so narejeni, postrežete jih lahko kot glavno jed, prilogo ali kot prikuho v juhi.   >

Iz Jožičine kuhinje: Bešamel žličniki

image
Jožica Ostrožnik | 19.3.2019
Moja prehrana in recepti > Recepti
V prispevku boste našli enostaven recept za bešamel žličnike. Odlični so kot priloga ali kot zakuha v juhi.   >

Iz Jožičine kuhinje: Snežni žličniki

image
Jožica Ostrožnik | 22.1.2019
Moja prehrana in recepti > Recepti
So vam ostali beljaki, pa ne veste, kako jih porabiti? Za vas imamo super recept!   >
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.