ASTRO tedenska napoved: Med mrkoma velja biti previden z novostmi (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 15.10.2023
Sedaj smo v obdobju med dvema mrkoma, zato moramo v tem času, v mesecu oktobru, previdni z novostmi, ker je lahko življenje nepredvidljivo. Mrki so od nekdaj veljali kot nekaj negativnega, ali da povzročajo škodo, vendar vsi ljudje na naši zemlji tega ne doživljamo enako. V osebnem življenju marsikaj želimo spremeniti in dati prostor novemu in zato smo lahko mrkom hvaležni.
V obdobju med mrkoma velja biti previden z novostmi. (Foto: Freepik.com)
V obdobju med mrkoma velja biti previden z novostmi. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Vendar vidimo, da smo na pragu novega konflikta med Izraelom in Hamasom, ravno ko je bil Sončni mrk v znamenju tehtnice, kjer so tudi evolucijski Lunini vozli, os tehtnica-oven in kjer se je znašel kvadrat med Marsom-planetom vojne in Plutonom-planetom uničenja.

Problem, ki bi ga bilo treba rešiti politično z ustanovitvijo dveh držav, se je vrnil k orožju in je vzrok za tisoče smrti, kar je posledica slabega upravljanja njenih politikov.

Znamenja oven-tehtnica, govorita o odnosih med »ti in jaz« in med »oni in nami«. Tehtnica zahteva predanost, spoštovanje nasprotnika, pa tudi integriteto in pravičnost. Zdi se, da se nič od tega ne dogaja, žal. Lahko smo hvaležni, da živimo na tej strani našega sveta.

Kako bomo čutili energije in vpliv planetov v tem tednu dni?

V PONEDELJEK z rastočo Luno v škorpijonu sigurno aktivno, intenzivno, lahko pa tudi čustveno občutljivo. Vpliv Venere je lahko lepa romantika in več občutenja strasti, vpliv Jupitra pa želja po presežku, moč tveganja in zaupanja v rast.

Tudi v TOREK bo Luna do večera potovala po vodnem škorpijonu, spodbujena bo z zunanjimi planeti, zato se bomo lažje potopili vase, obnavljali vitalno energijo, z namenom, da kaj terapevtskega naredimo zase. Zvečer bo Luna vstopila v ognjenega strelca, vendar pa nas bo Saturn opozoril, da se kljub zanosni energiji strelca moramo zavedati tudi omejitev.

Podobna energija bo tudi v SREDO, Luna bo rastoča, v strelcu, dan bo nepredvidljiv in zanimiv. Imamo plane, imamo načrte, samo dobro moramo vse organizirati, ter si določiti prioritete. Realizirajmo pa po polni Luni in Luninem mrku, najboljše bo tako.

ČETRTEK zna biti čisto prijeten dan, dober za širjenje obzorja, potovanja, učenja, super za nakupe in povezovanje s prijatelji. Luna sekstil Sonce je prijetna energija vzajemnosti, ravnotežja ter skladnosti.

Ko vstopi Luna v zemeljskega kozoroga postanemo bolj pridni in storilni, to se bo zgodilo v PETEK. Luna bo spodbujena tako z vztrajnim Saturnom, miselno močnim Merkurjem, fizično aktivnim Marsom ter ljubeznivo Venero. Dan ko marsikaj lahko kreiramo, se povezujemo, organiziramo, naredimo ter se telesno preznojimo. Sonce v tehtnici objeto z Merkurjem je močna kreativna energija, ki da tako moč mislim kot besedam. Odličen dan za vsa intelektualna dela ter promocije dogodkov.

Vikenda se vedno vsi veselimo, še posebno če smo prosti dela in je pred nami prijetno preživljanje časa. Vendar bo SOBOTA bolj poslovno naravnana, Luna bo v kozorogu, ki kliče k dolžnostim in obveznostim, Merkur in Sonce bosta v dinamiki s Plutonom. Pazljivo v komunikaciji, ne tvegajmo preveč, če ni to potrebno.

NEDELJA bo bolj družabna in zanimiva, Luna bo v jutranjih urah vstopila v vodnarja, Merkur pa v škorpijona, kjer se bo pridružil Veneri. Sonce bo na zadnji stopinji tehtnice in bo v ponedeljek vstopilo v to sredinsko jesensko znamenje škorpijona.

Znamenje škorpijona je vodno, fiksno, vladata mu Mars in Pluton. Je intenzivno, prodorno, zbrano in magnetično privlačno znamenje, kjer se motivacija, manevrski prostor in čustvenost zelo skriva. Znamenje, ki težko zaupa, ki je zelo strastno, dominantno in celo maščevalno. Torej v naslednjih tednih bomo imeli kar tri planete v škorpijonu. Torej energija, ki se ne odraža odkrito, vendar kot tiha voda, ki globoko dere. Razmislimo, kako bo škorpijonska energija delovala na nas.

Pozdrav jeseni in jesenskim dobrotam, astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.12. do 10.12. (piše priznana astrologinja)

Za vikend bo Luna prehajala strastnega škorpijona, zato...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 30. 10 do 5. 11 (piše priznana astrologinja)

V tem tednu bo tempo življenja mirnejši, kot je bil v p...

Astro napoved: Emocije in občutki znajo biti globoki, skrivnostni in občutljivi

Vstopamo v bolj turobni del leta, v sredinsko jesen, ko...

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na ž...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.