HOROSKOP: Kaj bo prinesel teden?

Teden začenjamo s podporo Venere in z novo Luno v torek zjutraj – razmislite, kaj je tisto, kar do takrat še lahko opustite in pripravite prostor za začetek nečesa novega.
Kaj nam prinaša teden? (foto: pexels.com)
Kaj nam prinaša teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek, 27. marca je v znamenju srečanja Venere in Lune, ki nam prinašata ženstvenost, tudi milino in šarm, sladkobo in nežnost. Uživali bomo v razvijanju Venerine moči zapeljevanja in v senzualnosti. Odličen čas za to, da se zaljubimo ali obnovimo, poglobimo obstoječe odnose. Na ezoterični ravni nam kombinacija med Luno in Venero prinaša izjemen stik z energijami narave in z angeli.

Luna pada k mlaju, ki bo v torek, kar nam prinaša priložnost za zaključevanje in obenem tudi občutek upočasnitve. V torek, 28. marca ob 5 uri je nova Luna v ozvezdju Rib. Nova Luna je vedno čas največje ponotranjenosti, ki prinaša svežo energijo zagona in rasti. To je odličen čas za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca prihodnji teden, največ podpore je na začetku tega obdobja.

Mlada Luna v ozvezdju Rib napoveduje Lunin cikel z veliko domišljije, sanj in iluzij. Čustva in občutki, ki so domena Lune, so lahko še posebej močni v tem vodnatem položaju in kažejo na izjemno senzibilnost in sočutje. Povezava z Luno na višji ravni prinaša tudi močne psihične sposobnosti in videnja, tudi predanost in navdahnjenost. In to so tiste kvalitete, ki nam bodo v prihajajočem Luninem ciklusu pomagale uresničiti to, kar smo si zastavili za leto 2017.

V sredo, 29. marca sta na nebu skupaj Luna in Uran. Planet nepričakovanih prebliskov in nenadnih sprememb bo dal poseben pridih Lunini občutljivosti in čustvenosti - takoj bomo lahko začutili, ali nam je nekdo všeč ali ne. Prinese nam lahko tudi veliko izvirnosti v našo domišljijo, včasih pa tudi nemir in nervoznost. V vsakem primeru bo občutenje življenja maksimalno in ničesar ne bomo naredili ali čutili polovično. Kombinacija nam lahko prinese močno intuicijo ter vpoglede v nefizične realnosti ter vizije oziroma videnja o prihodnosti.

V četrtek, 30. je zaradi srečanja Lune in Marsa na nebu odličen čas za čutenje in zdravljenje vroče Lune, razdraženosti in nemira. Ko se na nebu srečata predstavnika vode in ognja, lahko to slabo vpliva na naše počutje, če energije na znamo usmeriti navzven – na primer s fizično aktivnostjo pri delu in športu, v spolnosti, ustvarjalnosti, … Kaj je zadaj za nenehno mentalno aktivnostjo med meditacijo, za kritičnim umom, ki vedno išče napake? Na višji ravni ta dan še posebej z lahkoto dostopamo do moči in volje, zato je to čas za sprejemanje odločitev na najvišjem nivoju, nič nas ne more zaustaviti!

Od srede, 24. marca do četrtka, 30. marca na nebu skupaj sijeta Merkur, planet uma in Uran, planet intuicije in višje inteligence, ki nam prinašata obilje izvirnosti in inteligence.

To je kombinacija za super um, prebliske inspiracij in vizij, lahko pa tudi za nestrpnost in pomanjkanje stabilnosti. Usmerjeni smo v prihodnost in hitro dojemamo nove koncepte in ideje, boljši smo pri začenjanju kot pri dokončevanju... V tem času je zelo okrepljena naša sposobnost abstraktnega razmišljanja. Naš miselni proces je lahko izjemno hiter. Intuicija. Prebliski vizij in inspiracij. Inteligenca. Vzporedno razmišljanje. Čas za genialnost, lahko tudi za nestrpnost in frustracije – razmišljamo in premikamo se lahko veliko hitreje kot navadno. Čas za spremembe in presenečenja!

Od petka, 31. marca do nedelje, 2. aprila Luna sije v ozvezdju Bika, kjer je v povzdignjenem položaju, saj ta znak, ki mu vlada Venera, planet, ki je povezan z ljubeznijo in harmonijo, dopolnjuje njene kvalitete. To je nežen položaj za Lunino čustveno naravo, ki prinaša pomirjen, ljubeč pretok. Položaj podpira veselje, srčnost in dobro mišljenje. Vpliv Bika, zemeljskega znaka, pomaga pri stalnosti in prizemljenosti Luninih čustev. Z lahkoto bomo izražali ljubezen do lepote, umetnosti in do vsega, kar doda sladkobo življenju. To sta tudi planeta senzualnosti, kar kaže na posebej čutečo naravo. Luna je povezana z rodovitnostjo in Venera ve, kako komunicirati z naravo, kar kaže na to, da je to odličen čas za izlete v naravo, delo na vrtu, negovanje rastlin…

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.