HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Zadnji julijski teden začenjamo s presenečenji in zadnjim Luninim krajcem v prehodu iz torka 26. na sredo 27. julija. Zadnji Lunin krajec v ozvezdju Ovna lahko prinese ovire pri opuščanju starih navad in stvari ali ravno nasprotno, veliko motivacije in zagona pri zaključevanju in opuščanju stvari - smo v obdobju, ko pripravljamo prostor za nekaj novega za novi Lunin ciklus, ki se začne z novo Luno v začetku avgusta. Konec tedna bo v znamenju ljubezni in obilja.
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek 25. in torek 26. julija smo pod vplivom srečanja Urana in Lune. Uran je planet nepričakovanih prebliskov in nenadnih sprememb. Luna predstavlja čustva in občutljivost. Takoj lahko začutimo, če nam je nekdo všeč ali ne, privlačnosti - kaj nam je všeč in, kaj ne – vse je zelo jasno, intenzivno in nenadno. Ko se to zgodi, se moramo vedno vprašati, ali je prvi vtis upravičen in, ali je oseba res to, kar nam predlaga naša intuicija. Uran ima prebujajoč, lahko tudi pretresljiv vpliv na lunine lastnosti. To prinaša izvirnost v našo domišljijo, obenem pa tudi prebujenost in ostrino – vse kar je nasprotno od neosebne, zasanjane in zaspane lune. Včasih lahko začutimo močne strasti, kombinacija pa lahko prinaša tudi nemir in nervoznost. To je tudi odličen čas za prebliske intuicije, jasnovidnost, vizionarske sanje in navdihe. Luna je planet intuicije in domišljije in Uran planet prebliskov tretjega očesa in navdihov. Povezava med obema lahko prinese velike vpoglede v nefizične realnosti ter vizije oziroma videnja o prihodnosti.

V prehodu iz torka 26. na sredo 27. julija, natančneje v sredo ob 0:30 uri, je zadnji Lunin krajec v ozvezdju Ovna. To nam lahko prinaša izzive ali trenja pri opuščanju starih navad in stvari ali ravno nasprotno, veliko motivacije in zagona pri zaključevanju in opuščanju stvari - smo v obdobju, ko pripravljamo prostor za nekaj novega za novi Lunin ciklus, ki se začne z novo Luno v torek 2. avgusta. Kadar Luna upada, se prazni, je to čas za opuščanje, pospravljanje na vseh področjih - tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem področju. To je odličen čas za to da pospravimo staro šaro, za opuščanje spominov na preteklost in starih načinov funkcioniranja… stvari, ki se jih morda oklepamo samo iz navade. Sedaj je čas, da naredimo korak naprej – od tega je namreč odvisno, koliko obilja, novih ljudi in energij lahko sprejmemo v naša življenja v naslednjem luninem ciklusu.

Od začetka julija pa vse do konca leta smo pod vplivom srečanja Neptuna in Južnega luninega vozla, imenovanega tudi vozel usode. To pa pomeni, da bo v tem obdobju energija Neptuna igrala pomembno vlogo v našem razvoju. Mogoče smo se, predno smo prišli na zemljo, odločili, da se naučimo sočutja in univerzalne ljubezni... Kombinacija pomeni, da so čisto blizu nas in nam na razpolago duhovni vodniki, bitja, povezana z energijami Neptuna, ki nam želijo pomagajo izpolniti naše poslanstvo. Ne spreglejmo te priložnosti in spoznajmo svojo duhovno naravo in se odprimo za sprejemanje pomoči in podpore, ki nam je na voljo – poiščimo najboljši način, z meditacijo, sproščanjem, ustvarjanjem in kreativnostjo, z delom,…

V četrtek 28. julija Luna ob 11 uri vstopi v ozvezdje Bika, kjer bo vse do sobote 30. julija popoldne. Luna nam v tem ozvezdju prinaša pomirjen, ljubeč pretok energij, ki podpira veselje, srčnost in zadovoljstvo, tudi uživanje v materialnih dobrinah, v obilju. Ljubezen do lepote in umetnosti nas lahko popelje na koncerte, razstave, … in v naravo, kjer bomo znali uživati v povezavi z zemljo, rastlinami in živalmi. To je odličen čas za zdravljenje srčnih ran in za to, da se ponovno odpremo, se zaljubimo oziroma, da srečamo osebo, ki se dotakne našega srca. Vzemimo si ta čas za raziskovanje ljubezni in obilja – kaj vam prinaša zadovoljstvo v vaše življenje?
 
IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246, astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/

Vabljeni na osebne astrološke interpretacije - za vse, ki želite spoznati svoje poslanstvo ali iščete odgovore na konkretna vprašanja o odnosih, zdravju, domu, delu, financah, ... na IST terapijo - regresijo, terapijo preteklih življenj za svobodo tukaj in zdaj, na prebujanje tretjega očesa ter na raziskovanje in odstranjevanje entitet – tujih energij v telesu in domu.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

TELOVADIMO: Kako lahko izboljšamo koordinacijo (+video z vajami)?

Z enostavnim testom preverite, kako dobra (ali slaba) j...

HPV povzroča tudi raka anusa. Sranje!

Še vedno premalo vemo o samih HPV virusih in njihovem p...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako zaščititi pridelke pred točo, pozebo, sušo …

Vse bolj smo priča ekstremnim vremenskim pojavom, ki na...

Klopov nadpovprečno veliko, predvsem v prestolnici

Neuradni rezultati monitoringa klopov kažejo, da je let...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Revmatoidni artritis: kako se znebiti prvih znakov?

Revmatoidni artritis je avtoimuna bolezen brez pojasnje...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.