Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.12. do 31.12. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 24.12.2023
BOŽIČNI PONEDELJEK bo izredno prijeten, Luna bo v družabnih dvojčkih in mi veseli ob obloženi mizi ter v družbi ljudi, ki nam veliko pomenijo. A na dan SILVESTRA bo Luna vstopila v bolj zadržano devico, vladar Lune je pa retrograden Merkur. In morda naš vstop v novo leto ne bo tako pompozen, kot bi si želeli...Sobotna zabava zna biti bolj vesela in zanimiva, kot sama SILVESTERSKA. Zakaj?
Kaj nas čaka v zadnjem tednu starega leta? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka v zadnjem tednu starega leta? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Pred nami je zadnji teden leta. Smo v dnevih praznovanja in novo leto je že pred vrati.

BOŽIČNI PONEDELJEK bo izredno prijeten, Luna bo v družabnih dvojčkih in mi veseli ob obloženi mizi ter v družbi ljudi, ki nam veliko pomenijo. Razmišljamo o obdarovanju, vabi nas okrasitev jelke, družimo se z domačimi in prijatelji. Obsijejo nas svetlikajoče lučke, ki krasijo naša mesta, domove, vse je čarobno in lepo. Naj bo tako tudi naše počutje, bodimo pozorni drug do drugega in ne pozabimo tudi na ljudi, ki so sami. Morda so osamljeni in naša drobna pozornost jim lahko polepša dan.

Tudi v TOREK smo prosti, imamo praznik Dan samostojnosti in enotnosti, z veseljem si bomo vzeli čas za počitek, daljše spanje in razvajanje s kavico v domačem naslonjaču. Vse do popoldneva bodo zbegane energije Neptuna, retrogradnega Merkurja in Lune v dvojčkih, ki bo potovala v prazno. Energija nekih premikov bo prišla nazaj šele v popoldanskih uricah, ko bo Luna vstopila v kardinalnega raka. Vse do večera bomo pri sebi že sestavili strategijo naslednjih dni. Saturn nam bo pomagal s svojimi izkušnjami in dobro presojo.

V SREDO ponoči se bo dovršila lunacija, imeli bomo ščip ali polno Luno v znamenju raka. Polna Luna bo na 4* raka in se bo dovršila ob 1:32 uri, bo v trigonu s Saturnom in v sekstilu z Jupitrom. Vplivala bo na naše občutke, da jih sprejmemo take kot so, brez obsojanja. Gre za to, da si dovolimo občutiti celoten spekter človeških čustev, ne glede, kako globoka in težavna so, hkrati pa ohranjati občutek notranjega miru in stabilnosti. Seveda to ni enostavno, pa vendar, ko hodimo po svoji življenjski poti, hodimo z nekim ravnovesjem, ki je v nas in s pomočjo astroloških vplivov. Zato je dobro, da smo hvaležni za vso obilje, katerega smo deležni. Ta hvaležnost naj se ne razvije samo v materialnem svetu, le na zunaj, ampak tudi znotraj nas.

Naj nas polna Luna spomni, ali nauči ceniti svoje prednosti in svoje nepopolnosti, saj nas le to dela edinstvenega posameznika. Sprejmimo tudi svoje ranljivosti, ne jih videti kot slabosti, ampak kot PRILOŽNOST za rast in preobrazbo.

V ČETRTEK z Luno v raku in s srečanjem retrogradnega Merkurja in Marsa v strelcu znamo energično ukrepati. Borbeno znamo braniti svoja stališča in poglede, hitro delamo zaključke in se bolj borbeno odzivamo na drugačno mnenje. Pazljivo na cesti, pri vsej komunikaciji in pri gibanju. Pazimo na ostre in impulzivne besedne dvoboje. Ne poizkušajmo ničesar doseči na silo.

PETEK je za mnoge zadnji dan v tem letu, vrstijo se zabave, praznovanja, druženja, popivanja in seveda romantična srečanja. Luna bo v veselem in zabavnem levu, idealno za ponočevanje, nazdravljanje, za zabavo v velikem slogu. Aspekt Venera-Pluton okrepi ljubezenska čustva, vstop Venere v ognjenega strelca pa ponese odnose v soj žarometov. Kam vas bodo zadnji dnevi leta popeljali? Morda kam na potovanje, kam na toplo, nekam z letalom? Kjer koli že boste, boste uživali močno. Naj bo veselo, naj bo radostno, naj bo za lepe spomine.

SOBOTA bo z Luno v levu zelo vesela in lahko se bomo sproščeno zabavali. Luna se bo približevala Marsu, zelo dobra energija za osebno uveljavljanje, za šport, rekreacijo in sijoče zabave.

Sobotna zabava zna biti še bolj vesela in zanimiva, kot sama SILVESTERSKA. Zakaj?

Zato ker bo v NEDELJO na dan SILVESTRA Luna vstopila v bolj zadržano devico, vladar Lune je pa retrograden Merkur. In morda naš vstop v novo leto ne bo tako pompozen, kot bi si želeli.

Morda se bomo na zadnji dan leta spomnili, kako pomembno je razumevanje sebe, sveta okoli nas in ustvarjanja miru v sebi.

Naj napolnimo kozarec penine z večjo pristnostjo, radovednostjo, mirom in očaranostjo nad polnostjo življenja. Bodimo hvaležni za vse kar smo ustvarili, za to kar čutimo, za zrak, ki ga dihamo, za mir, ki ga posedujemo. Pridimo v stik s čudesi narave, z veličastnostjo pokrajine, z vsakodnevnim sončnim vzhodom in zahodom. Bodimo hvaležni, da smo zdravi, siti in v družbi, kjer nam je še mar za sočloveka.

Srečno Novo Leto vam želim astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Irena Dolar
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Za tako malo denarja ne boste našli boljšega

Ponudba robotskih sesalnikov mora biti pestra, saj nima...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 11.3 do 17.3. (piše priznana astrologinja)

Zaradi rasti nove Lune v tednu dni pred nami, je vse to...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.