Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 6. do 12. 11. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 5.11.2023
Čas med zadnjim Luninim krajcem in mlajem imenujemo flegmatična faza, ko v mesečnem ciklusu naredimo že neke zaključke, razmišljamo o tem, kako smo delovali, katere napake smo storili in razmislimo o nadaljnjih spremembah. Je čas revizije in tudi čas za hujšanje, saj telo potrebuje manj hrane. Proti koncu tedna bomo bolj ležerni, umirjeni, celo leni, ker se bomo približevali mlaju.
V prihajajočem času delamo zaključke.... (Foto: Freepik.com)
V prihajajočem času delamo zaključke.... (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Če ste bolj depresivni in čustveno občutljivi, znate biti še bolj pesimistični. Za vse ostale pa velja, rabimo več počitka in spanja.

PONEDELJEK bomo začeli z Luno v levu, nekaj dinamičnih aspektov planetov nas bo nerviralo, delalo raztresene in manj pozorne za detajle. Aspekt Venere in Plutona bo zelo močan, ta okrepi ljubezenska in romantična čustva. Odnose, ljubezen, partnerstvo bomo občutili intenzivno. Odličen bo večer, kljub temu, da Luna prestopi v devico.

Starejši ljudje povejo, da je bilo v preteklosti »več spoštovanja«, »več reda« v odnosih, vendar je to seveda z romantičnega vidika, ko je Venera napojena s strastnim Plutonom in bo šla počasi v ljubečo tehtnico, težje sprejeti.

Ženske razmišljamo drugače, vsaj v Evropi, saj z vsakim dnem pridobivamo svobodo in si vračamo naravno moč. Za žensko "vrnitev" v druge čase ne pomeni enako kot za moškega. »Nazaj« pomeni vrnitev v situacije, ko smo imeli manj moči, manj svobode, manj glasu. V teh časih se pa zdi, da imamo ženske večjo moč kot moški, smo močnejše in bolj vidne.

TOREK bo en prijeten dan z Luno v devici, razmišljali bomo ustvarjalno, intuitivno, marsikatera sporočila zaznali, prebrali, spustili. Ne bodimo tiho, le naučimo se povedati to kar razmišljamo na bolj učinkovit način. Jupiter v biku, spodbujen z Luno nam v tem dnevu pomaga pokazati svojo vljudnost in videti stališče drugega.

Pomemben dan bo SREDA, najprej se Luna in Sonce lepo dopolnjujeta in prinašata umirjeno ter prijetno ozračje.

V astrologiji govorimo o planetih in znamenjih, zaradi njihove neizogibnosti v vsakdanjem življenju, ali ko poskušamo razložiti izkušnje življenja in duše. To so izkušnje, ki so skupne vsem, kljub statusnim razlikam. Kdo ne razume pojma mati ali oče? Ne glede na našo kulturo ali naše mentalno stanje? Mati je Luna v karti, Sonce je oče.

Ko se potopimo v natalno karto, preverimo moč teh planetov v našem življenju in če ne verjamete, vprašajte škorpijona, kako sedaj čuti moč Marsa, Merkurja in Sonca, vprašajte ribico, kako čuti roko Saturna in bika, kako čuti podporo Jupitra.

Ta trenutek bomo čutili vstop Venere, planeta prijaznosti, darov, financ ter odnosov in ljubezni v tehtnico. Tukaj je doma, se odlično počuti, je tudi moja Venera. Iskanje večne harmonije ter razumevanja skozi odnose, prirojen dar za lepoto, obliko, dizajn ter modo. Stil, ki je moderen, očesu prijazen ter usklajen, tako z naravnimi materiali kot s presežkom dekorja. Venera, ki ljubi lepoto, ljubeznivost, romantiko in ki je osvobojena vseh negativnih čustev. Denar je za Venero v tehtnici samo sredstvo, da si kaj lepega kupi, ni pogojena z visokim bančnim računom. Venera, ki je igriva, privlačna in zanimiva. Kje imate pa vi Venero?

V ČETRTEK bo tudi Luna vstopila v tehtnico in srečala to mlado gospodično Venero, ki se ji ponuja. Romantika in ljubezen si bosta segali v roke.

Venera in Luna v tehtnici, uživali bomo z njuno ljubeznijo do lepote, čutnosti, čutnega užitka, dobre hrane, pitja dobrih vin, kuhanja, poslušanja dobre glasbe, njihove strasti do parfumov, lepe tkanine na dotik, zapeljive itd. Po drugi strani pa, ko pomislimo na tehtnico, ki je edino znamenje, ki ima za simbol neživ predmet, tehtnico, ki je nedvomno precej simbolična za to znamenje, ki je raztrgano med odločanjem, presojanjem, samorefleksijo in potrebo, da se v življenju nauči živeti z drugim. Očitno je, če upoštevamo njeno simboliko, da ima tehtnica malo ali nič skupnega z instinkti. To je intelektualno znamenje, ki ga zanima pravičnost, z načinom delovanja iz intelekta in ne iz nagona. Bolj je povezan z vprašanji etike in morale ter presoje vsega.

PETEK, bo dan za presežek, saj nam bo Merkur z vstopom v strelca govoril o prihodnosti, o modrosti, o študiju, učenju, o napredku, o raziskavah, o načinu spreminjanja življenja, ki bo prilagojeno novim časom. Vplival bo na naša prepričanja, na to kar počnemo, v imenu Boga, religije, vere, za katero so mnogi pripravljeni umreti, ne da bi se zares vprašali, za kaj se borijo.

Smo tik pred mlajem v škorpijonu, v SOBOTO bo Luna vstopila v to sredinsko znamenje in sprožila val te skrite energije v nas. Znamenje škorpijona nam nakazuje, da je lahko potovanje tudi notranje, v globino naših čustev. Čas, ki je pred nami ne bo preprost, bo pa poln odločitev in razsvetljenja, ki se ga bomo še dolgo spominjali. Odločitve in projekti, ki so bili morda v oktobru ustavljeni, bodo končno mobilizirani in imeli bomo priložnost se soočiti s posledicami naših osebnih odločitev.

Danes se bo aktiviral en zoprn aspekt Mars opozicija Uran, situacija je usmerjena navzven. Ta aspekt lahko deluje dobro samo za posameznike, z visoko razvito zavestjo in dobro intelektualno opremljenostjo in pri vseh ljudeh, ki se znajo obvladovati in so prepričani vase. Za vse ostale je to aspekt napetosti, problematičnosti in nosilec težav. Odpor do vsega, kar je avtoritativno, sproža napade na sistem in vlado in na obstoječo ureditev. Vsakdo, ki ima kakršno koli vlogo moči, ali je v vlogi vodje, je lahko napaden in tarča.

Mars in Uran v opoziciji ustvarjata situacije, v katerih je veliko razprav in razprav. To vsekakor ni zaželeno, ko gre za partnerske in zakonske odnose. Razmerja, kjer je prisoten ta vidik, pa so vedno polna konfliktnih situacij in neskončnih razprav, ki se vedno končajo v prepiru, ki se nikoli ne konča, saj nobena stran nikoli ne odneha ali se preda ali prizna, ko je poražena. Obe strani imata vedno prav, in ko nimata prav, se je skoraj nemogoče boriti proti njuni volji. Zato le pazimo, v kakšne razprave se za vikend spuščamo. Ne priporočam težkih tem in razčiščevanj.

NEDELJA z Luno v škorpijonu bo bolj introvertirana, umirjena, ukvarjajmo se z rutino in počivajmo. V ponedeljek bo mlaj v škorpijonu in kmalu bo z rastočo, mlado Luno več energije in pozitivnosti.

Če želimo srečno življenje, ga moramo organizirati na podlagi medsebojne svobode in neodvisnosti. Pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.12. do 10.12. (piše priznana astrologinja)

Za vikend bo Luna prehajala strastnega škorpijona, zato...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Za tako malo denarja ne boste našli boljšega

Ponudba robotskih sesalnikov mora biti pestra, saj nima...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Teden dni do čistega in brezskrbnega doma

Vas ob misli na spomladansko čiščenje stisne ob srcu? N...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.