Tedenski horoskop: Nastopilo bo novo obdobje

Moj čas > Dogodki | piše: M. L. | 6.7.2020
Luna je iz kozoroga prestopila v znamenje vodnarja Za nami je čas zaključevanja, sprememb in novih začetkov. Danes nastopi novo obdobje. To ni čisto običajen dan.
Foto: FreeDigitalPhotos.net
Foto: FreeDigitalPhotos.net
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Srečujemo stare prijatelje in znance, ki jih že dolgo nismo videli. Pri čisto vsakdanjih opravilih se nam zgodi nekaj nenavadnega ali pa kaj novega. Luna v Vodnarju v nas zbuja močno željo po druženju , izkoristimo lepe poletne dni tudi v ta namen.
Ugodno obdobje za prijatelje a ne za ljubezen. Izogibajte se zaupnim pogovorom ali ljubezenskim sestankom.
Pazite na zdravje! Jejte lahko, svežo in zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač.
Pazite na higieno rok.

OVEN
Ta teden je ugodno za poslovne in finančne dogovore, zato nikar ne izgubljajte časa s težavami na čustvenem področju. Le-te se bodo razrešile same od sebe, vi pa se medtem posvetite bolj praktičnim opravilom. V kolikor boste hitro izpolnili vse dolžnosti, vam bo proti večeru ostalo nekaj prostega časa.

BIK
Omejite finančne izdatke, saj se vam v nasprotnem primeru ne obeta nič dobrega. Močno ste namreč že prestopili mejo. Če boste tako nadaljevali, si boste morali kmalu izposoditi nekaj denarja, kar pa vam ne bo prav nič všeč. Raje se naučite racionalno delati z njim, dokler je še čas. Čaka vas presenečenje.

DVOJČKA
Današnji teden vam bo omogočala nenadna odkritja, hiter razvoj dogodkov in živahno komunikacijo. Na vsakem koraku boste spoznavali nove ljudi, morda se celo razvije kakšno novo prijateljstvo. Živahen jezik pa boste lahko koristno uporabili tudi v službi, saj boste ob pravem času našli odgovore na vsakršna vprašanja.

RAK
Zavedajte se, da so sanje eno, stvarnost pa nekaj povsem drugega. Danes boste namreč nagnjeni k veliki lahkovernosti, zato bi bilo dobro, da ne pozabite na to. Obvarovalo vas bo pred nevšečnostmi in razočaranjem. Na čustvenem področju pa se pazite nepremišljenega jezikanja. Bodite potrpežljivi.

LEV
Prav kmalu, morda že danes, se bodo izboljšali odnosi v službi, kar vas bo nadvse razveseljevalo, saj vas je nastala situacija močno obremenjevala. Glejte, da se v prihodnosti ne boste več posluževali takšnega pristopa, saj si z njim naredite le ogromno škode. Več naredite zase.

DEVICA
Nenehno se vam bo nekaj mudilo, čeprav imate več kot dovolj časa, le organizirani niste. Naredite si dnevni plan, kar vam bo pomagalo, da se držite rdeče niti in ne dovolite, da vas karkoli zmoti. V zadnjem času popolnoma pozabljate na vaše zdravje. Poskrbite pa tudi za zdravo in uravnoteženo prehrano.

TEHTNICA
Saj veste, da morate obljubo držati. Zato ne obljubljajte ničesar, če že zdaj veste, da ne boste mogli izpolniti. Tako obnašanje ni v vaši naravi, poleg tega si boste nakopali zamere. Partner bo od vas pričakoval več pozornosti, kot ste mu je trenutno pripravljeni dati. Razložite mu, zakaj vaše ovire.

ŠKORPIJON
Vaši občutki in čustva bodo danes tako zapleteni, da jih nikakor ne boste želeli deliti niti z najbližjimi, saj boste prepričani, da vas ne bo nihče razumel. Morda pa le ni tako, zato se poskusite z nekom pogovoriti. Vsak pogovor vam bo močno koristil, četudi se vam ne bo zdelo tako. Bodite pogumni.

STRELEC
Pred vami je pester teden. Polni boste načrtov za prihodnost, nekatere pa boste pričeli že danes uspešno izpolnjevati. Bravo, strelci! V sebi skrivate ogromno mero poguma, ki mu morate pustiti, da pride do izraza. Ne skrivajte se nekje v ozadju.

KOZOROG
Če se boste skrivali pod mizo, si bo nekdo drug prilastil usluge za delo, ki sicer pripadajo vam! Ne dovolite tega. Prav je, da ste skromni, vendar ne preveč. Imejte se radi in z navdušenjem stojte za vsem, kar ste storili. Če boste storili tako, lahko pričakujete pozitivne spremembe v financah.

VODNAR
Zadnje čase ste premalo dejavni, kar velja skoraj za vsa področja. Če boste tako nadaljevali, boste padli v pozabo, prevzela pa vas bo popolna pasivnost. Če želite biti v središču dogajanja, morate tudi sami kaj narediti za to. Partner bo potreboval vašo spodbudo, nikar ga ne razočarajte.

RIBI
Danes se pazite prenagljenosti in lahkovernosti, saj bo Luna, ki se bo nahajala v dvojčkih, opozarjala na to. Dobro premislite, kako se boste lotili dneva, predvsem pa se ne spuščajte v globoke čustvene pogovore, ki ne bodo obrodili nikakršnih sadov. Stojte na svojih nogah in ne dovolite, da vas prekosijo.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

HPV povzroča tudi raka anusa. Sranje!

Še vedno premalo vemo o samih HPV virusih in njihovem p...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako zaščititi pridelke pred točo, pozebo, sušo …

Vse bolj smo priča ekstremnim vremenskim pojavom, ki na...

Klopov nadpovprečno veliko, predvsem v prestolnici

Neuradni rezultati monitoringa klopov kažejo, da je let...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Vlada krči javna sredstva za pisano slovensko besedo

Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospod...

Revmatoidni artritis: kako se znebiti prvih znakov?

Revmatoidni artritis je avtoimuna bolezen brez pojasnje...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.