To pojejte, pa boste odpravili vnetja in bolečine v sklepih in kosteh ter pomladili celo telo

Ali veste, da obstaja popolnoma enostaven recept, s katerim lahko bistveno izboljšate svoje zdravje? Že po nekaj dneh uživanja boste občutili razliko. Preberite in se prepričajte sami!
Kostna juha zdravi vnetja sklepov. (foto: FReeDigitalPhotos.net)
Kostna juha zdravi vnetja sklepov. (foto: FReeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Z leti prihajajo tudi težave z obrabljenimi sklepi, bolečinami v kosteh. Pojavijo se lahko vnetja, osteoporoza. Tudi koža ni več tako mladostna, primanjkuje ji elastičnosti. Leta pustijo svoje, kar pa ne pomeni, da ne moremo sami poskrbeti za boljše zdravje in počutje.

S preprostim receptom lahko poskrbite za boljše zdravje sklepov in kosti, upočasnili boste proces staranja, krepili črevesje in odpravili težave z neurejeno prebavo, preprečili vnetja po telesu, izboljšali zdravje celega telesa, koži boste povrnili elastičnost, lasje bodo gostejši, nohti pa bolj trdni, odpravili boste bolečine in vnetja v sklepih ter kosteh, hrbtenici, križu, vratu, kolenih …

Recept je primeren za vse nad 40. letom starosti, sploh ženskam bo zelo všeč, saj zvišuje tudi raven kolagena, ki je nujen za lepo, zdravo, sijočo in napeto kožo.

Kostna juha
Kostna juha je zares super živilo, ki bi jo morali uživati vsak dan. je zelo zdravilna, zdravi kosti, izboljšuje imunski sistem, polepša videz kože, izboljša prebavo, odpravlja bolečine v sklepih in kosteh, pomlajuje celo telo.

Kostno juho lahko pripravite iz katerih koli kosti, lahko so goveje, telečje, kokošje, celo ribje. Svetuje se, da juhi, ko jo kuhate, dodate tudi žlico ali dve kisa, saj le ta pripomore, da se minerali iz kosti lažje izločijo in jih naše telo dobi v čim večji količini.

Kako skuhati kostno juho?
Za kuhanje kostne juhe vzemite več kosti, mesa naj bo le za dodatek in okus. Dodajte čebulo, korenje, zeleno, lahko dodate tudi kolerabo, česen, peteršilj, paradižnik. Vsebino zalijte z mrzlo vodo, kuhajte do vrenja, nato pa naj zmerno vse vsaj osem ur. Dlje časa ko boste kostno juho kuhali, bolj zdravilna bo.

Skuhate jo lahko tudi v večjih količinah in jo nato nekaj zamrznete. Pomembno je, da jo uživate vsak dan in izboljšanje zdravja in počutja boste hitro občutili.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Zimski piling z ovsom in medom – domača nega, ki ne poškoduje suhe kože

Ko zunaj pritisne mraz, koža pogosto začne zategovati, ...

SEDEČA JOGA: 5 vaj, ki izboljšujejo gibljivost, ravnotežje in okrepijo moč

Sedeča joga ali joga na stolu je ena izmed tistih oblik...

Kopel, ki zares odpravi bolečine v sklepih in kosteh ter lajša revmo!

V prispevku si preberite neverjetno zgodbo. Ker je imel...

Vrelec mladosti ali pet "tibetancev"

Vrelec mladosti je ime petih vaj, ki delujejo zelo zdra...

Izšla je decembrska številka revije Vzajemnost 2025

Osnovna ideja Rdečega križa je pomagati pri ohranjanju ...

Zdravilo naših babic: Takoj ustavi prehlad ali kašelj

Poznate črno redkev? Ste vedeli, da v sebi skriva kup z...

Iz raziskave: Multivitamini so ključ do boljšega spomina in kognitivnih sposobnosti

Tako kaže najnovejša raziskava, s katero ugotavljajo, d...

Vsak tretji zdravnik v Evropi je starejši od 55 let – kaj to pomeni za paciente?

Evropske zdravstvene sisteme čaka resen izziv. Po zadnj...

Zaupanje v življenje: Kako ga povečati oziroma prebuditi?

Za sproščen odnos do življenja je nujno, da sprejmemo v...

Zimska živila, ki krepijo odpornost in učinkovito ščitijo pred boleznimi

V zimskem času ni na razpolago veliko zdravih živil, ki...

Odstranite bradavice s česnom!

Malo je tistih, ki vedo, kako koristen je česen. Ne le,...

3. najboljši napitki za hujšanje

Se že pripravljate na poletje? Preverite, kateri napitk...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.