To pojejte, pa boste odpravili vnetja in bolečine v sklepih in kosteh ter pomladili celo telo

Moje zdravje > Prehrana | piše: K. J. | 6.12.2019
Ali veste, da obstaja popolnoma enostaven recept, s katerim lahko bistveno izboljšate svoje zdravje? Že po nekaj dneh uživanja boste občutili razliko. Preberite in se prepričajte sami!
Kostna juha zdravi vnetja sklepov. (foto: FReeDigitalPhotos.net)
Kostna juha zdravi vnetja sklepov. (foto: FReeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Z leti prihajajo tudi težave z obrabljenimi sklepi, bolečinami v kosteh. Pojavijo se lahko vnetja, osteoporoza. Tudi koža ni več tako mladostna, primanjkuje ji elastičnosti. Leta pustijo svoje, kar pa ne pomeni, da ne moremo sami poskrbeti za boljše zdravje in počutje.

S preprostim receptom lahko poskrbite za boljše zdravje sklepov in kosti, upočasnili boste proces staranja, krepili črevesje in odpravili težave z neurejeno prebavo, preprečili vnetja po telesu, izboljšali zdravje celega telesa, koži boste povrnili elastičnost, lasje bodo gostejši, nohti pa bolj trdni, odpravili boste bolečine in vnetja v sklepih ter kosteh, hrbtenici, križu, vratu, kolenih …

Recept je primeren za vse nad 40. letom starosti, sploh ženskam bo zelo všeč, saj zvišuje tudi raven kolagena, ki je nujen za lepo, zdravo, sijočo in napeto kožo.

Kostna juha
Kostna juha je zares super živilo, ki bi jo morali uživati vsak dan. je zelo zdravilna, zdravi kosti, izboljšuje imunski sistem, polepša videz kože, izboljša prebavo, odpravlja bolečine v sklepih in kosteh, pomlajuje celo telo.

Kostno juho lahko pripravite iz katerih koli kosti, lahko so goveje, telečje, kokošje, celo ribje. Svetuje se, da juhi, ko jo kuhate, dodate tudi žlico ali dve kisa, saj le ta pripomore, da se minerali iz kosti lažje izločijo in jih naše telo dobi v čim večji količini.

Kako skuhati kostno juho?
Za kuhanje kostne juhe vzemite več kosti, mesa naj bo le za dodatek in okus. Dodajte čebulo, korenje, zeleno, lahko dodate tudi kolerabo, česen, peteršilj, paradižnik. Vsebino zalijte z mrzlo vodo, kuhajte do vrenja, nato pa naj zmerno vse vsaj osem ur. Dlje časa ko boste kostno juho kuhali, bolj zdravilna bo.

Skuhate jo lahko tudi v večjih količinah in jo nato nekaj zamrznete. Pomembno je, da jo uživate vsak dan in izboljšanje zdravja in počutja boste hitro občutili.

Morda te zanima tudi:

4 nasveti, ki ohranjajo zdravje ščitnice

Težave s ščitnico so dokaj pogost problem, s katerim se...

Vaša krvna skupina razkriva, katere bolezni vam grozijo

Ste vedeli, da je tudi od tega, katero krvno skupino im...

Tako močan, da krepi spomin, topi maščobo, zdravi kašelj in še in še …

Vsi ga dobro poznamo, zagotovo pa uporabljamo premalokr...

Ste starejši od 50 let? Preberite, kako pomemben je za vas ta mineral

Ste vedeli, da pomanjkanje tega, za naše telo zelo pome...

Telo opozarja: Teh 6 znakov nikoli ne ignorirajte!

Telo pogosto že pred infarktom pošilja opozorilne znake...

Super začimba, ki v samo 3 mesecih stopi več kot 10 kilogramov

Spada med super začimbe, z njeno pomočjo lahko veliko h...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2020 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.