Sladkorna bolezen je ena izmed najbolj pogostih in zelo nevarnih bolezni. Statistika pa kaže, da je obolelih vedno več. Krivec je tudi nezdrava prehrana, stres, okolje, ki je polno strupenih toksinov, hrana, ki vsebuje pesticide in podobno.
Da bi preprečili previsoko raven sladkorja v krvi, da bi se zaščitili pred sladkorno boleznijo, so strokovnjaki za prehrano na tujem spletnem mediju objavili preprost recept, ki ga lahko izvede vsak, zaščiti pa vas pred to hudo boleznijo in zmanjša raven sladkorja.
Za pripravo potrebujete kokošje jajce, če je le mogoče vzemite jajce lokalnega proizvajalca. Potrebujete tudi kvaliteten, domač jabolčni kis.
Zelo pomembno je torej, da sta obe živili kvalitetni, domači.
V popoldanskem času skuhajte jajce na trdo in ga olupite. Nekajkrat ga prebodite z zobotrebcem in dajte v skodelico. Čez nalijte jabolčni kis in pustite namočeno preko noči.
Zjutraj pa jajce pojejte in zraven popijte še kozarec mlačne vode.
Strokovnjaki svetujejo, da ponavljate ta postopek nekaj dni (sedem dni), nato pa preverite krvni sladkor.
Ta preprosti nasvet naj bi zelo uspešno pomagal, da je raven sladkorja spet v mejah normale.
Poskusite!