Rezultati iskanja

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

image
Karmen Valant | 6.1.2025
Moja prehrana in recepti > Recepti
Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrežemo jih s praženim krompirjem in solato.   >

Ideja za silvestrsko sladico: Skutina potica

image
Karmen Valant | 27.12.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Poleg vseh dobrot tudi na zadnjo noč v letu na mizo postavimo nepogrešljivo tradicionalno orehovo potico. Poleg orehove potice pa lahko tokrat goste presenetimo z okusno skutino potico. Pripravimo jo ...   >

Ideja za silvestrsko pojedino: Svinjska ribica z mareličnim nadevom

image
Karmen Valant | 26.12.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Za glavno silvestrsko jed porabimo največ časa, zato si izberimo takšno jed, ki jo lahko pripravimo tudi en dan prej.   >

Recept za božično jed: Svinjska mrežna pečenka (+recept za omako in pražen krompir)

image
Karmen Valant | 18.12.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
December je tudi čas, ko je pri nas na praznični mizi pogosto tudi svinjsko meso, danes bomo pripravili svinjsko mrežno pečenko.   >

Božično - novoletni jedilnik: Kako pripravimo pravo božično pojedino?

image
Karmen Valant/ Uredništvo MojaLeta | 13.12.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Predstavljamo vam nekaj odličnih receptov za pravo božično-novoletno pojedino: predjedi, juhe, glavne jedi in sladico.   >

Božično - novoletni recepti: Najbolj okusne predjedi

image
Karmen Valant | 11.12.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Predjed postrežemo v času, ko naši gostje prispejo in se posedejo za praznično pogrnjeno mizo. Pripravimo lahko različne jedi, primerni so krekerji, ki jih ponudimo z namazom iz jajčevcev ali z paštet...   >

Recept za odlično krompirjevo musako

image
Karmen Valant | 12.11.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Klasično krompirjevo musako postrežemo kot samostojen obrok, tik pred koncem pečenja jo obilno potresemo z naribanim sirom in še malo zapečemo.   >

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

image
Karmen Valant | 10.10.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom, najpogosteje jed pripravljamo s svinjskim mesom, govedino ali mlado teletino. V tem receptu bomo jedi dodali sveže paradižnike in kislo smetano...   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.