Iz Jožičine kuhinje: Zagrebške kremšnite s čokolado

Iz Jožičine kuhinje: Zagrebške kremšnite s čokolado Jožica Ostrožnik | 16.1.2025
Kdor ima rad sladko, nima nikoli dovolj. Jaz sem že ena tistih. Si sploh predstavljate lahko pripravo, ne težko kremo, ki se odlično strdi in na vrhu čokolado, ki se pri rezanju ne lomi?  

Iz Jožičine kuhinje: Piškoti "sacher tortice"

Iz Jožičine kuhinje: Piškoti "sacher tortice" Jožica Ostrožnik | 5.1.2025
Jožica ima torat za nas recept za kekse, ki temeljijo na klasični "sacher" torti in so izjemno okusni. Še posebej, če so že nekaj dni v posodi za piškote.  

Iz Jožičine kuhinje: Išlarji

Iz Jožičine kuhinje: Išlarji Jožica Ostrožnik | 3.1.2025
Posladkajte sebe in svoje najdražje s slastnimi išlarji!  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Rolada iz bučnih semen

Recepti iz Jožičine kuhinje: Rolada iz bučnih semen Jožica Ostrožnik | 6.10.2024
Rolada je iz mehkega slastnega in rahlega biskvitnega ovoja, je polnega okusa, po bučnih semenih, ki nadomestijo pšenično moko. Krema daje svežino in ne vsebuje dodanega sladkorja. Je odlična sladica tudi za tiste, ki ne smejo uživati glutena. In tako je dobra, da pripravite kar dve, saj ena nikoli ni dovolj.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Torta iz DVEH SESTAVIN (Tortica mosse)

Recepti iz Jožičine kuhinje: Torta iz DVEH SESTAVIN (Tortica mosse) Jožica Ostrožnik | 3.10.2024
Uau, okusno, hitro in izjemno enostavno. Iz samo dveh sestavin. Recept za torto iz Jožičine kuhinje.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada

Recepti iz Jožičine kuhinje: Bučkina rolada Jožica Ostrožnik | 1.10.2024
Jožica z nami tokrat deli recept za okusno bučkino rolado. Želimo vam dober tek!  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici Jožica Ostrožnik | 14.9.2024
Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odlična ideja za okusno kosilo.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Cimetove rolice

Recepti iz Jožičine kuhinje: Cimetove rolice Jožica Ostrožnik | 13.9.2024
Pecivo, ki se prileže med tednom po kosilu, med prazniki ali za obiske. Malček sladko, bogato puhasto testo. Poln okus jim da maslen cimetov nadev. V ustih se kar topijo. Piko na i, pa jim da preliv. Vonj cimeta se med peko omamno razširi po kuhinji.  
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.