Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 22.4.2024
Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladko jedro pomladi. Vpliv je znak moči, odločnosti in vztrajnosti, zato bo energija, ki jo boste zaznavali stalna, trdna in prizemljena v resničnem svetu. Prisotno bo upiranje vsem pritiskom, ki bi vas lahko odvrnili od lastnih načrtov.
Kaj nam astrološka napoved kaže ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam astrološka napoved kaže ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

To je odličen čas za vzdrževanje stabilnosti in poglobitev na področju kariere v smeri, da ostanete predani svojim ciljem, idejam in željam. Nihče drug vam ne more povedati, kaj morate storiti ali kdo ste, lahko pa pridobite moč, da se uprete temu, za kar veste, da je za vas narobe, in branite, kar ste prepričani, da je prav.

Obdobje bika ni povezano le z delom, ampak tudi z užitkom, ki ga lahko občutite. Nenadnih sprememb, kritik ali občutkov krivde se skušajte izogniti, prav tako se boste težko oprijeli razuma v kaotičnih in nezdravih situacijah. Izstopali boste po svoji ljubezni do denarja in pripravljenosti trdo delati, da ga zaslužite. Zanesljivi, delovni, potrpežljivi in temeljiti, boste na področju dela in izobraževanja še bolj uspešni proti koncu tedna, ko se bo Merkur začel gibati v direktni smeri. Če se bodo zaradi intenzivne Polne lune v sredo pojavile razne motnje, je najbolj smotrno, da jih skušate ignorirati. Zavedanje, da morate, če želite spremembo sami nekaj narediti, bo vedno bolj intenzivno.

OVEN

Prebudite samozavest in vedite, da vam ni potrebno prav v vsem ustreči drugim, saj se njihove zahteve, ki v bistvu niso pomembne, samo stopnjujejo. Delovanje v individualni smeri, ki ga spodbuja energija Sonca v znamenju bika vam bo ponudilo več notranjega zadovoljstva. V nedeljo, ko luna prehaja v znamenje kozoroga v družinskem okolju ne bo najbolj sproščeno. Branili se boste z vprašanji, kar ne bo rešilo ničesar.

BIK

Nikar v sredo, ko vas bo objela intenzivna energija Polne lune v škorpijonu ne razmišljajte preveč o napakah iz preteklosti, saj se lahko zvrsti nekaj osebnih obremenitev, ki ne bodo enostavne. Sprememba, ki vas bo doletela v soboto vam bo dobro dela, saj vam prinaša nekaj, po čemer ste v zadnjem času v bistvu hrepeneli. Ostanite pozorni in velikodušni, saj boste marsikomu s toplo besedo pomagali.

DVOJČKA

Zaradi energije Sonca v znamenju bika, ki vas usmerja v zbranost, ne boste spregledali nobene malenkosti, zato se boste približali boljšemu razumevanju celotne situacije. V sredo, ko nastopi Polna luna bo marsikaj zelo zapleteno, zato ne bodite presenečeni če se bo nekaj zavihtelo v čisto drugo smer. Ko bo prišel v soboto čas za dejanja, ostanite v ozadju, saj ne boste dovolj dobro pripravljeni na prave odgovore.

RAK

Nepremišljenost, ki jo bo do četrtka prebujal retrogradni Merkur vam lahko pokvaril pomembno doživetje, zato najprej vdihnite, šele nato se odločite. Nikar ne tvegajte le zaradi radovednosti. V petek, ko bo luna v strelcu se skušajte vsaj za trenutek popolnoma odklopiti. Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo, ki vas je vajen, da delujete bolj umirjeno narobe razumel.

LEV

Za konflikte nimate ne dovolj časa ne energije, zato v sredo, ko nastopi Polna luna v znamenju škorpijona ravnajte tako, kot pričakujejo od vas. Upanje vam bo pomagalo razumeti situacije, ki so se zgodile v zadnjem obdobju. V soboto in nedeljo se boste umikali vsem, ki ne bodo imeli nobenega načrta in posluha za vas. Na ljubezenskem področju boste dostopni in prijazni. Hudomušno se boste nasmejali in se z veseljem povezali.

DEVICA

Odlične miselne sposobnosti, ki jih bo prebudil vpliv Sonca v znamenju bika, se bodo odražale pri spopadanju z obveznostmi. Področje financ bo od vas zahtevalo da se odločite, ter da se držite tega, kar ste si zaobljubili. Ne bo najbolj lahko, bo pa donosno. V mislih se boste zaustavili in se prenehali spogledovati z nerealnimi pričakovanji. Kljub zanimivim povabilom, ki se bodo vrstila v soboto, nikar ne pretiravajte s hrano in pijačo. Pomislite na prehranjevalni načrt, ki ste si ga odločno naredili še pred kratkim.

TEHTNICA

Priznali si boste, da se situacije na področju kariere in denarja premikajo prepočasi za vaš okus, zato boste kljub mirni energiji Sonca v biku želeli vse skupaj pospešiti. Na globoke pogovore, ki bi lahko pomagali razumeti, kaj se v resnici dogaja, tokrat ne boste pripravljeni. Sproščena komunikacija v domačem okolju bo v nedeljo, ko bo marsikdo notranje nemiren glavni ključ do ugodnih rešitev. Ljubezenska misel bo dišala po zaupanju.

ŠKORPIJON

Zaupajte v sredo, ko se boste težko izognili vplivu Polne lune svoji presoji in skušajte vztrajati tudi takrat, ko bo vse skupaj na meji vzdržljivosti. Spremljal vas bo občutek, da nekaj ni tako kot bi moralo biti. Boljše počutje prihaja v petek, saj se boste otresli energije retrogradnega Merkurja in sprejeli namige, ki prihajajo spontano. Prijateljski odnosi bodo cveteli, zato se kljub raznim zapletom ne boste zapirali vase.

STRELEC

Z energijo Sonca v znamenju bika se boste lažje prilagodili in skušali prisluhniti osebi, ki čuti nekaj, česar sami ne zaznavate. Dovolj boste iznajdljivi, zato boste vse skupaj hitro obrnili v pozitivno smer. Z nasmeškom na obrazu boste premostili v sredo negativne vibracije Polne lune, le prezahtevni ne bodite. Samski strelci in strelke boste nemirni, saj boste prepričani, da so drugi krivi da še vedno niste našli sreče.

KOZOROG

Čeprav boste teden začeli zadovoljni, vas lahko v sredo, ko nastopi Polna luna v škorpijonu močno obremenijo razne čustvene zaznave, prav tako boste jezni, če se vam nekdo ne bo odzval pravi čas. Jeza in zamere ugašajo noto prilagodljivosti. V petek, ko bo luna v strelcu, vam bo končno jasno, kaj je bilo krivo za nesporazum. Čas je, da poglavje, ki ni urejeno, počasi uredite s svojim doslednim pristopom.

VODNAR

Priložnosti, ki jih prebuja energija Venere v znamenju ovna lahko obnovijo zaupanje v iskreno ljubezen, po kateri močno hrepenite. Napočil bo pravi trenutek, da tvegate ter se s tem približate odgovorom. Predolgi, ki so nenavadni in razlage, ki vsebujejo nestrpnost lahko vse skupaj še bolj zapletejo ali zaostrijo. V nedeljo se boste težko izognili čustveno obarvanim nesporazumom, še posebej če se nahajate v resnem razmerju.

RIBI

Na področju kariere se v sredo, ko nastopi Polna luna ne boste ozirali na kritične napade, ampak boste zvesto sledili svojim zamislim in prepričanjem. Na določeno vprašanje bo potrebno odgovoriti z da ali ne, zato se nikar ne izgubljajte v filozofiranju. Potrudite se, da boste našli ravnovesje, ki vas bo v prihodnje vodilo k preudarnim odločitvam. Čeprav boste v nedeljo nekoliko nervozni, se bodo stvari odvijale v pravi smeri.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

MojaLeta darilo je še bogateljše – kdo so izžrebanci?

Februarski nagrajenci oz. nagrajenke prejmejo kar tri ...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...

Halo, kličejo goljufi! Kako vam z računa ukradejo denar?

Spletni goljufi od nas vedno želijo dobiti denar. A svo...

Iščete spletno romanco? Kako varno na spletni zmenek?

Varni na internetu so pripravili nekaj navodil, kako va...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 1.1. do 7.1.2024 (piše priznana astrologinja)

Ko stojimo na pragu novega leta 2024, nam planeti v svo...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.