Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (14.10 - 20.10. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 14.10.2024
Sonce se bo v tednu pred vami še nahajalo v znamenju tehtnice, zato izkoristite prijetne vibracije v smeri, da se notranje umirite, ter se povežete s pravimi odločitvami.
Preverite, kaj vam zvezde kažejo v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Preverite, kaj vam zvezde kažejo v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Bolj boste nežni in z veseljem boste svoj čas posvečali tistim, ki vam veliko pomenijo. Potrebovali boste več počitka, lahko postanete celo malce lenobni in nezainteresirani za novosti. Izredno uspešni boste, če študirate ali se izobražujete. Znanje boste srkali vase in se ob tem tudi odlično počutili.

Čas je, da naredite nekaj zase. Morda boste obnovili članstvo v fitnes klubu, začeli obiskovati telovadnico, ali se boste preprosto odpravili na sprehod ali pa se boste odločili, da v razmerju niste zadovoljni, ter da bo treba na tem področju nekaj storiti. Seveda pa bodo prisotna tudi številna pričakovanja, ki vas lahko po tihem vznemirijo, saj se bodo določene zadeve odvijale bolj počasi, vendar stabilno.

Nič vam v začetku tedna ne bo predstavljalo težave, saj boste odlično pripravljeni na plodne rešitve, ki jih prinaša Venera v znamenju škorpijona. Pred vami so številne pozitivne preobrazbe, ki jih boste še posebej občutili tisti, ki ste v svojem odnosu trenutno nezadovoljni. Kljub temu, da boste imeli občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete. Če vam kaj ne bo všeč, boste konec tedna, ko se Venera zavihti v znamenje strelca pokazali.

OVEN

Ljubezenska situacija bo v začetku tedna, ko se bo Venera še nahajala v znamenju škorpijona sproščena in strastna, ter brez raznih globokih zapletov. Ukvarjajte se v službi v četrtek, ko nastopi Polna luna z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno po tihem vznemirja. Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Pred vami je izjemno razigran vikend, ki ga bo polepšala energija lune v znamenju dvojčkov.

BIK

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom, se boste intenzivno ukvarjali z reševanjem zasebnih zadev, kar pa ne pomeni, da se boste lahko hitro razbremenili, saj vas bo obdajala težavna energija. Določite si cilje in pri njih vztrajajte, ne glede na to, da vas bo ves čas proti koncu tedna vleklo nekam na lepše. Na čustvenem področju boste vezani biki in bikice čez vikend s klepetavim pristopom prišli do pravih odgovorov.

DVOJČKA

Čutili boste, da vam družba somišljenikov zelo odgovarja, zato si boste vzeli več časa za prijetna srečanja, ter se povezali tudi v smeri poslovnega sodelovanja. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se v četrtek, ko nastopi Polna luna namesto da iščete krivce, zanašajte na dejstva. Na vas konec tedna ne obremeni začasen zastoj v ljubezenskih odnosih, saj se bo energija kmalu uskladila in vas navdihnila, tudi če ste še samski.

RAK

Vezani raki in rakice boste z energijo Sonca v znamenju tehtnice pomirjeni, saj se bo prebudil občutek, da je čisto vse na svojem mestu. Obeta se vam priložnost za poglobitev odnosa, če pa ste samski, se boste končno sposobni razbremeniti napetosti. Kljub temu, da bi si lahko v soboto in nedeljo, ko se bo vse nekako umirilo spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari v domačem okolju.

LEV

Umirite se in naredite s pomočjo energije Sonca v znamenju tehtnice nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo. Pri delu se boste konec tedna težko zbrali, zato zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo. Pomembno je, da v četrtek, ko nastopi Polna luna prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost vsem stvarem, ki bi jih morali že razčistiti. Nedelja bo zelo sproščena.

DEVICA

Nekaj se je začelo dogajati, vendar boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom razočarani, ko boste spoznali, da določenih zadev zaradi preobremenjenosti ne morete dohajati. V četrtek, ko nastopi Polna luna in bodo vsi nemirni bodite odločni, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih. Čez vikend boste potrebovali več časa za premislek, saj boste želeli delovati brez zapletov.

TEHTNICA

Previdni bodite v ponedeljek, ko boste z neugodno konjunkcijo zasanjani pri športnih dejavnostih in težjih opravkih, saj niste dovolj pripravljeni. Morda se ne zavedate tega, vendar so počasni in premišljeni koraki v tednu pred vami zagotovo boljša izbira. Čez vikend, ko se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, boste razpoloženi in komunikativni, tudi na področju ljubezenskih odnosov, ki se bodo razvijali v pozitivni smeri.

ŠKORPION

Nekdo, ki bi se mu najraje izognili, bo še vedno prisoten v vašem življenju, zato boste z energijo Venere v znamenju škorpijona kovali načrt, kako razrešiti kompleksne vibracije in se čim prej usmeriti v bolj svetlo prihodnost. V sredo, ko bo luna v ovnu lahko z naprednimi komentarji zrastete na lestvici priljubljenosti ter dvignete svoj ego na višjo stopnjo. V nedeljo boste utrujeni, zato ne ignorirajte dejstva, da vaše telo resnično potrebuje počitek.

STRELEC

Pod pritiskom določenih obveznosti boste v prvih dneh tedna, ko se bo Venera še nahajala v znamenju škorpijona nastopili bolj odločno, prav tako se boste vztrajno borili za svoj prav. Vse skupaj se vam bo obrestovalo, saj se boste znašli v središču pozornosti. V soboto, ko boste z luno v dvojčkih zelo sproščeni in klepetavi, boste premagali občutek, da se vam na področju družinskih odnosov godi krivica. Pokažite drugim kako zadovoljni ste.

KOZOROG

Pazite, da se v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom ne zapletete v nerešljive situacije, prav tako ne boste sposobni delovati diplomatsko. V sredo se težke energije z luno v znamenju ovna umikajo, počutili se boste odlično, tekmovalni duh vam ne bo dal miru, zato se boste usmerjali v akcijo. Če se boste v soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom smilili sami sebi, boste zamudili vse priložnosti, ki vam jih prinaša dan.

VODNAR

Dobro se boste s Soncem v znamenju tehtnice počutili, kjerkoli se boste nahajali, spremljal vas bo občutek, da ste na vseh področjih popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si naredite boljši načrt v zvezi s financami za prihodnje dni. Nikakor v soboto, ko se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov ne zapravljajte preveč denarja za nesmiselne stvari, ki vas bodo mikale na vsakem koraku.

RIBI

Vse, kar vas obremenjuje v podzavesti, lahko z energijo Sonca v znamenju tehtnice rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne bodite nervozni. Občutek utesnjenosti se lahko prebudi v četrtek, ko vas bo objela intenzivna energija Polne lune. Čez vikend, ko bo luna v dvojčkih, boste optimistični, ugajala vam bo družba ljudi, ki so vam podobni, ki vas razumejo in ne komplicirajo. V družinskem krogu bo prijetno.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Astrologija Horoskop
Morda te zanima tudi:

Numerološka napoved: Oktober je čas uvida v leto 2025!

Oktober je čas vpogleda v leto, ki prihaja. Nekako nam ...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (7.10 - 13.10. 2024)?

Odnosi bodo z energijo Sonca v znamenju tehtnice skladn...

Projekt CrossCare 2.0.: Oskrba starejših in odziv na staranje prebivalstva

V okviru preteklega 23. Festivala za tretje življenjsko...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (30.9. - 6.10. 2024)?

Ustvarjalno razpoloženi in ambiciozni, boste s Soncem v...

Univerza za tretje življenjsko obdobje odpira vrata novim študentom

Pridružite se učeči se skupnosti starejših študentov na...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (23.9. - 29.9. 2024)?

V teden se podajamo z raznimi premiki ter vibracijo teh...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.