Sestavine:
1 konzerva kuhane leče
1 rdeča čebula
1 korenček
1 jajce
2 žlici moke
Sol in poper po okusu
Polnozrnate bombete
Sveža solata, paradižnik, kumara
Navodila:
Lečo odcedimo in pretlačimo, dodamo sesekljano čebulo in nariban korenček.
Vmešamo jajce, moko, sol in poper ter oblikujemo polpete.
Polpete popečemo na olivnem olju po 3-4 minute na vsaki strani.
Bombete prerežemo, položimo vanje polpete ter svežo zelenjavo.
Postrežemo takoj.
PREBERITE TUDI: Ideje za kosilo: Bučna juha s pastinakom, krompirjevi cmoki z mesom in zelena solata
O AVTORICI PRISPEVKA:
Karmen Valant je upokojenka, ki se ljubiteljsko ukvarja s kuhanjem in pisanjem. Več njenih receptov in idej boste našli tudi na njeni spletni strani TUKAJ.