Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (3.6 - 9.6. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 3.6.2024
Sonce, Venera in Jupiter v znamenju dvojčkov se bodo v tednu pred vami ustavljali le tam, kjer se bo veliko dogajalo in argumentiralo. Tišina vas lahko močno obremeni, prav tako vas bodo zmotili rutinski opravki, saj boste želeli učiti se in raziskovati neznano. Na področju ljubezni nič ne bo povsem dorečeno...
Kaj nam zvezde na nebu kažejo ta teden? Preverite v astrološki napovedi. (Foto: Freepik.com)
Kaj nam zvezde na nebu kažejo ta teden? Preverite v astrološki napovedi. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Na področju ljubezni nič ne bo povsem dorečeno, zato bo dovolj prostora za razna presenečenja ter prijetne predloge. Ustvarjali si boste lastno sliko, ki pa se lahko že ob majhnem strastnem dražljaju spremeni.

Merkur, ki v ponedeljek preide v znamenje dvojčkov je zabavljač, ki žonglira z vsem, kar potrebuje. Rad se dotakne misli drugih in si s pogovorom izmenja tisto, kar ga zanima. Zaradi tega boste najsrečnejši v družbi ljudi, od katerih se lahko kaj naučite. Najbolj aktivna bodo področja izobraževanja, medijev, tehnologije, umetnosti in prodaje. Sposobnosti bodo najbolj zablestele v situacijah, ko razmišljate in iznajdljivo iščete rešitve.

Če želite uravnotežiti zračni element, preživite več časa stran od pripomočkov, ki vplivajo na vaš živčni sistem. Povežite se z ljudmi, ki vam nudijo duševno stimulacijo, naj vam ne bo nerodno izraziti svojega mnenja. Če imate s prijatelji vedno ostre, zanimive razprave o politiki, psihologiji ali odnosih je zdaj čas, da ponovno preučite ideje, o katerih ste že kdaj razglabljali. Pričakujte večjo jasnost in lažje oblikovanje dejanskega koncepta.

OVEN

Lepše in bolj razigrane energije, ki jih prinašata Sonce in Venera v znamenju dvojčkov vam bodo omogočile, se boste sprostili v družbi prijateljev in potisnili resne zadeve na stran. Notranji nemir vam lahko poruši le nepredviden strošek, kljub temu odreagirajte preudarno. Zaradi občutljivosti, ki jo bo v soboto in nedeljo prebujala luna v raku, se lahko zapletete v nesporazum, ki ga bo možno rešiti le z obojestranskim kompromisom.

BIK

Vzemite si čas, razmislite o pomenu določenega dogajanja, ter se poskušajte odmakniti od vsakdanjega stresa, ki vas vodi v slabše zdravje. Poskrbite za dovolj spanca in zdravo prehrano, pomembno pa bo tudi urediti zmedene misli. Delo se vam je nakopičilo, zato se boste proti koncu tedna težko odzvali na vsa vabila, ki jih boste deležni. S slabo voljo ter s pritoževanjem ne boste rešili ničesar, posledice boste morali želeli ali ne sprejeti.

DVOJČKA

Nakazilo, ki ga težko pričakujete, bo prišlo zaradi prehoda Merkurja v vaše znamenje v pravem času, zato boste dobili občutek, da vam je sreča naklonjena. Preveč radodarni nakupi, seveda brezglavi vam lahko povzročijo neprijetne finančne težave. Skušajte posvetiti dovolj pozornosti prijateljem, saj bodo vaš čas še kako cenili. Samskim dvojčkom in dvojčicam se v soboto nakazujejo strastne priložnosti, zato se brezskrbno prepustite.

RAK

Na področju kariere se boste zaradi prehoda Merkurja v znamenje dvojčkov s sodelavci odlično razumeli. S skupnimi močmi boste razrešili sporno situacijo. Ob koncu tedna si, da se malce razbremenite od vsakodnevnih skrbi privoščite ogled dobrega filma ter se povežite z enako mislečimi. V nedeljo, ko boste imeli zaradi lune v svojem znamenju čudovit dan, vas lahko v domačem okolju preseneti topla izjava, ki je nikakor niste pričakovali.

LEV

V kolikor boste zaupali vase in v ugodne okoliščine, ki jih prinaša vpliv Sonca in Venere v znamenju dvojčkov bodo vaše želje vedno bližje realizaciji. Iskali in raziskovali boste nove izzive, sposobnosti razmišljanja bodo na vrhuncu. Čas je, da izrazite potrebo po samostojnosti in željo po dodatni odgovornosti. Pustite čez vikend več prostora optimizmu, saj se lahko določene stvari hitro zakomplicirajo ali celo prekinejo.

DEVICA

Priklopljeni na energijo dvojčkov boste razigrani ter optimistični. Sledijo pogumne odločitve, ki jih verjetno sploh niste načrtovali. Ne mislite, da se vam želja, če vam je določeni ne privoščijo kljub temu ne more uresničiti. Poskrbite v petek za to, da se bo vse reševalo sproti, saj prihaja vedno več obveznosti in načrtov. S prijatelji se boste konec tedna odlično razumeli, z veliko mero zagnanosti boste sledili ugodim vibracijam.

TEHTNICA

Z energijo Merkurja, ki prehaja v znamenje dvojčkov, se boste lažje odločili kako naprej. Ne pozabite pa se na področju kariere ustaviti in prijazno zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju bo po daljšem analiziranju sledil trden sklep, kar vam bo v pomoč pri osebnem napredku. Zaradi nepričakovanih informacij, ki ne bodo najbolj ugodne, boste morali določene stvari končati veliko prej, kot ste načrtovali.

ŠKORPIJON

Ne skrbite, ne glede na pomanjkanje časa se boste na področju kariere z energijo Merkurja v dvojčkih odlično odrezali, pričakujete lahko tudi pohvalo. Na čustvenem področju vas bo v četrtek, ko nastopi Mlaj v dvojčkih razveselilo spogledovanje ali zanimivo poznanstvo. Pravi čas vam bo intuicija prišepnila kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje.

STRELEC

Energija Sonca v znamenju dvojčkov prinaša spretnost z besedami ter srečna naključja, ki vam bodo povrnila upanje v lepši jutri. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje, saj boste imeli občutek, da je čas za bolj sproščene korake, tudi na osebnem področju. V nedeljo se boste v domačem okolju zaradi vpliva lune v raku, ki bo odplavila samozavest znašli v navzkrižnih interesih, kar vas lahko močno obremeni.

KOZOROG

Vse zadeve, v katere ste še v preteklem tednu dvomili se bodo odvijale v smeri, ki bo najbolj smiselna za dolgoročni napredek. V kolikor vas spremlja občutek, da ste obtičali v ozadju, čim prej združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij. Manjša odstopanja pričakujte v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku na zasebnem področju, saj nekdo od sorodnikov ne bo pripravljen priznati svoje krivde.

VODNAR

Ne izgubljajte časa tam, kjer ničesar ne morete rešiti. Najbolj pomembno bo, da se boste umaknili od stvari ki vas vznemirjajo ter da boste znali odreagirati v pravem trenutku. Priznajte si, da ste preobremenjeni ter da je čas, da si vzamete kakšen dan prosto. Samski vodnarji in vodnarke, dvignite glavo in se podajte na osvajalski pohod ali vsaj v klepetalnico. Vezani, v nedeljo lahko notranji strahovi priplezajo na plano, zato boste molčeči.

RIBI

Z lahkoto se boste z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov odtrgali od starih vzorcev in se usmerili k snovanju bolj optimistične prihodnosti. Z navdušenjem vas bodo prijatelji in sodelavci opazovali in občudovali ter se od vas učili, kako biti tako zelo nasmejan. Skrbno boste tudi v družinskem okolju razčistili vse, kar vas bremeni in se svobodno podali v tkanje bolj toplih ter stabilnih vezi. Ljubezen bo zadovoljila hrepeneča pričakovanja.

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved Horoskop
Morda te zanima tudi:

"Največ zdravstvenih tegob zadene tiste, ki vstopijo v čas upokojitve nepripravljeni"

Upokojitev je izziv za psihično in fizično zdravje. Oba...

Intervju: Kako prižgati naravni sijaj, pomladiti obraz ter zgladiti gube?

Ali res potrebujemo botoks, da bi zgladili gube na obra...

Imate težave s spanjem? ZAČNITE SPATI GOLI (pravijo strokovnjaki)

Ponoči ne morete spati? Ste pod stresom in doživljate t...

So vaši možgani mlajši ali starejši od vaše biološke starosti? Preverite znake

Kako lahko, torej, ugotovite, če so vaši možgani mlajši...

Numerološka napoved junij: pričakujemo lahko tudi razhajanja in čustveni odmik

Junij je mesec Ljubezni do sebe, ki tokrat prinaša pove...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Psihološko - socialna prilagoditev na starost: Osamljenost je tiha rana sodobnega časa

Ljudje so od nekdaj živeli v skupnostih. Člani skupnost...

Časi visokih pokojnin so preteklost. Čim prej začnite s temi varčevalnimi navadami

Naredite plan kako zmanjšati svoje finančne obveznosti ...

Starostniki in varna vožnja: Kdaj je čas, da prenehamo voziti?

Kakšni so znaki, da naša vožnja ni več varna? Kdaj je č...

Začenja se 2. Festival nabiralništva

Slovenski nabiralci tudi letos pripravljajo festival na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.