Delavnica polstenja v DOSORju

Aktualno > Dogodki | piše: DOSOR | 19.11.2015
Prejšnjo sredo je v DOSOR-ju potekala prva delavnica mokrega in suhega polstenja, ki jo je vodila mentorica Marija Srblin. Nove tehnike ustvarjanja so se stanovalci lotili prvič.
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR)
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR)
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR) Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Polstenje je proces, kjer ročno polstimo obarvane kosme volnenih vlaken. Poznamo mokro in suho polstenje. Pri mokrem nastane volnena polst ali filc. Izdelki so naravni, ščitijo pred vročino in mrazom, izdelujemo pa lahko številne izdelke, od kap, šalov, nakita, do raznovrstnih unikatnih izdelkov.

Prvič so se v polstenju preizkusili tudi DOSOR-jevi stanovalci in se naučili nove tehnike ustvarjanja.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

4 razlogi, zakaj je dobro kupovati rabljena oblačila

Oblačila iz druge roke ali rabljena oblačila. Jih kdaj ...

Recept za krompirjev zavitek s špinačo in mletim mesom

Krompirjev zavitek lahko pripravimo tudi brez špinače, ...

Velikonočne jedi skozi čas: Kaj so jedli naši predniki?

Velika noč danes diši po potici, šunki, jajcih in hrenu...

Ohranite svoje zgodbe za prihodnje generacije – podarite neprecenljiv spomin

Spomini so tisto, kar daje življenju toplino. So zgodbe...

Dan soseda: Skodelica kave, nasmeh in pogovor – danes je pravi dan za to

Vsako leto 7. aprila praznujemo Dan soseda – dan, namen...

Recept za odlično krompirjevo musako

Klasično krompirjevo musako postrežemo kot samostojen o...

Ideja za hitro kosilo: Recept za polento z mletim mesom

Polenta se odlično ujema z mletim mesom. Postrežemo jo ...

Kako skuhamo najboljšo mineštro?

Zelenjavna mineštra je prava paleta okusov, ki v sebi s...

Recepti: Velikonočne jedi s hrenom

Velika noč je čas, ko na mize postavimo najboljše jedi,...

Segedin – kako skuhamo najboljši golaž s kislim zeljem (+odlični recepti)?

Segedin je okusna mesna enolončnica, ki jo pripravimo s...

Iz Jožičine kuhinje: Sirup iz aronije

Jožica razkriva recept za sirup iz aronije...

Iz Jožičine kuhinje: Mesne miške

Jožica je z nami delila recept za lahko in hitro pripra...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.