Horoskop: Kaj bo prinesel nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 25.8.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Preverite, kaj bo prinesel nov teden. (foto: www.123rf.com)
Preverite, kaj bo prinesel nov teden. (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek dopoldan:
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice
Manj ugodno za: Vodnarje, Bike in Škorpijone

Ponedeljek popoldan, torek in sreda:
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce

Četrtek, petek in sobotno jutro:
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno za: Ovne, Rake in Kozoroge

Sobota in nedelja:
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe
Srednje dobro za: Device in Kozoroge
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje

V ponedeljek zjutraj bo Luna še potovala po znamenju Leva. Vendar pretirane energije za nove podvige ne moremo pričakovati, saj se bo v popoldanskem času dovršil mlaj v znamenju Device. Popoldan je tako primeren za načrtovanje novih priložnosti, ki so povezane z delom doma, v službi ali šoli. Znamenje Device nas namreč spomni na sto in eno nalogo. V času mlaja v Devici je priporočljivo temeljito čiščenje in pospravljanje, da pripravimo prostorom novim stvarem in ciljem. Sicer pa bodo naše misli v ponedeljek zjutraj dokaj hitre. Kar je ugodno zlasti za vse, ki opravljate še izpite ali se morate kaj na hitro naučiti oz. ponoviti. Če se za kakšno stvar že dlje časa odločamo, morda v tem jutro le sprejmemo odločitev. Zavedali se bomo, da ni več časa za odlašanje. Popoldan bo primeren za zbrano delo in učenje, lahko pa smo priča kakšnemu prijetnemu doživetju ali novici, ki je nismo pričakovali. Kljub prijetnim energijam pa se bo ta dan tvoril aspekt med Marsom in Saturnom, ki pa nam lahko prinese kakšno težavo in neprijetne dogodke. Povečana je možnost nesreč, neprijetnih novic in nasilja. Poskusite se izogniti neprijetnim in destruktivnim mislim.

V torek so še možni vplivi negativnih energij. Ponoči smo lahko negotovi in zaskrbljeni, zaradi česar je lahko spanec krajši. Jutro bo ugodno za načrtovanje diet in sprememb na področju zdravega načina življenja. V ljubezni lahko naletimo na razočaranje, hladen tuš ali pa samo neusklajenost med partnerjema. Zato popoldan in še zlasti večer nista primerna za zmenke. Prav tako čas ni ugoden za nakupe. Ugotovili boste, da tistega kar ste kupili sploh ne potrebujete ali vam doma ne bo več všeč ali pa bo hitro pristalo med pokvarjenimi stvarmi.

Tudi sreda ne bo naklonjena ljubezni. Sumničenja in razočaranja prejšnjega dne, lahko sedaj privedejo do prepirov. Luna bo ves dan v praznem teku. Morebitno pretirano jezo usmerite v opravljanje rutinskih opravil, pospravljanje in skrbjo za svoje zdravje. Ne dovolite si, da bi vas kdo zavedel ali razočaral.

V četrtek bo Luna potovala po znamenju Tehtnice. Postali bomo bolj sproščeni in želeli si bomo druženja. Jutro in popoldan bosta prijetna. Večer bo bolj turoben, kar se bo pokazalo zlasti v odnosih in v povezovanju z drugimi. Zato si raje privoščimo zgodnji spanec. V naslednjih dveh dneh bodo delovale destruktivne energije, ki lahko v globalnem smislu povzročijo več nesreč in nasilja ter krize v finančnem smislu. Na osebni ravni lahko izgubimo občutek varnosti in udobja.

V petek bomo imeli bolj malo priložnosti za brezskrbna doživetja. Bodite previdni, da vas ljudje ne prinesejo naokoli ali razočarajo. Tvoril se bo aspekt med planetoma, ki lahko zamegli naš razum. Naši cilji in želje bodo nejasni. Dogovori in sklepi, ki jih bomo sprejeli morda tega dne, se lahko že v naslednjih dneh pokažejo za nemogoče.

V soboto dopoldan bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. Dan bo umirjen, zato ga namenimo globoki sprostitvi in regeneraciji. Morda obiščemo kakšno zdravilišče, zaplavamo v morju, si privoščimo masažo ali savno. Izkoristite energije za temeljito očiščenje telesa. Kdor ima močno razvito intuicijo, bo morda zvečer dobil odgovore na vprašanja, ki se mu porajajo. Ljudje, ki se med seboj dobro razumejo in si zaupajo, bodo čutili moč nebesednega sporazumevanja.

V prvi polovici nedelje se bodo še nadaljevale energije prejšnjega dne. Tudi ta dan bo ugoden, da ga namenimo zase. Popoldan in zvečer bomo čutili vse manj spodbudne energije. Imeli bomo občutek, da nas kaj omejuje, možna so razočaranja, občutki ljubosumja in sumničenja. Kar lahko privede do motenega spanca in prepirov. Seveda, če imate za to razlog. Sicer pa se boste počutili le nekoliko bolj utrujeni in brez energije.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Vlada krči javna sredstva za pisano slovensko besedo

Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospod...

Revmatoidni artritis: kako se znebiti prvih znakov?

Revmatoidni artritis je avtoimuna bolezen brez pojasnje...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.