Horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 9.6.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
To bo teden naraščajoče energije, saj bo Luna rastla do svoje polnosti, ki nastopi v petek. Povečano energijo usmerimo v kreativnost in izpolnitev ciljev, ki smo si jih zadali. Čas pa ni ugoden za sklepanje pomembnih odločitev, za podpisovanje pogodb in večje nakupe. Planet Merkur se giblje v retrogradni smeri, zaradi česar so možni nesporazumi v komunikaciji in napake vseh vrst. Odločitve, ki lahko počakajo, raje prestavimo na mesec julij. Je pa čas primeren za popravljanje napak, ki smo jih storili v preteklosti. Kar bo verjetno všeč učencem, dijakom in študentom, ki še morajo kaj izboljšati ali popraviti.

Ponedeljek dopoldan:
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno za: Ovne, Rake in Kozoroge

Od ponedeljkovega popoldneva do srede pozno popoldan:
Dobro počutje za: Škorpijone, Rake in Ribe
Srednje dobro za: Device in Kozoroge
Manj ugodno za: Bike, Leve in Vodnarje

Od srede zvečer do petka zvečer:
Dobro počutje za: Strelce, Ovne in Leve
Srednje dobro za: Vodnarje in Tehtnice
Manj ugodno za: Dvojčke, Device in Ribe

Od petka zvečer do nedelje zvečer:
Dobro počutje za: Kozoroge, Bike in Device
Srednje dobro za: Škorpijone in Ribe
Manj ugodno za: Rake, Ovne in Tehtnice

V ponedeljek dopoldan bo Luna še v znamenju Tehtnice. Že od nedelje zvečer je čutiti vpliv energij, ki krepijo močna in intenzivna ljubezenska čustva. Vpliv bo trajal še v ponedeljek dopoldan. Nato bo Luna prestopila v znamenje Škorpijona. Popoldan bo ugoden za intenzivno in poglobljeno učenje ter morebitne priprave za popravljanje ocen. Imeli bomo močno in vztrajno voljo. Občutimo lahko več želje po zaupnih pogovorih. Pride čas, ko si želimo čustva in potrebe, ki jih držimo globoko v sebi, podeliti z nekom.

V noči na torek bomo čutili globoko olajšanje in mirno bomo zaspali. Če smo v torek dopoldan prosti, namenimo čas sprostitvi. Prijetno se bomo počutili nekje ob vodi ali v gozdu. Če imamo priložnost, obiščimo savno, kopališče ali pa si lepotni ritual pripravimo kar doma. Popoldan lahko med partnerji zaveje ljubosumje. Še zlasti ženske lahko bremenijo občutki dvomov, strahu in izgube. Zvečer energije ne bodo naklonjene druženju, želeli si bomo samote, vendar se varujmo negativnih mislih in pomislekov, ki so lahko povezani s partnerstvom in financami. Pozno zvečer bodo težke energije že počasi pojenjale.

V sredino jutro se bomo zbudili že bolj pozitivno naravnani. Do poznega popoldneva bo Luna v praznem teku. Počnimo stvari, ki nas sproščajo. Pustimo intuiciji, da nas vodi in se ne obremenjujmo z odločitvami in načrtovanjem. Za te stvari, sedaj ni pravi čas. Zvečer Luna prestopi v znamenje Strelca in začutili bomo lahkotnost. Če so nas te dni bremenile globoke skrbi, bomo sedaj lažje zadihali. Do petka pa bo vseeno mogoče čutiti težje energije na področju ljubezni in v različnih odnosih. Lahko naletimo na oviro ali zavrnitev s strani kakšne avtoritete. Vpliv se lahko izrazi tudi tako, da bomo čutili težo bremen, ki jim nismo kos, lahko se počutimo osamljene in razočarane.

V četrtek nas bodo napajale dokaj pozitivne energije. V jutranjem času sicer lahko pride do manjših nesporazumov, ki bodo morda povezani s pretiranim optimizmom in željami. Dopoldan bomo pogumni in samoiniciativni, v zraku bo veliko energije. Izkoristimo jo, da opravimo naloge, ki smo si jih zadali ali so nam jih drugi. Popoldan bomo morda imeli občutek, da nam čas hitro teče. Izkoristite dan in pojdite v naravo, ukvarjajte se s športom ali pojdite v družbo. Ugodno tudi za poglobljeno učenje in študij. Zvečer so možni nenadni pozitivni preobrati in dobre novice.

Petek nas lahko postavi na preizkušnjo, vendar ne zaradi datuma, ampak zaradi energij, ki bodo vladale ta dan v vesolju. V jutranjih urah bo nastopila polna Luna in se obrnila na točki najnižje deklinacije. Možni so nepredvidljivi dogodki, spremembe in preobrati. Še vedno bomo težko ustvarjali harmonične odnose. Še posebej zjutraj in v dopoldanskem času bodimo previdni v vseh vrstah odnosov pa tudi v prometu. Ne prenaglimo se. Morebitno jezo poskusimo usmeriti v delo. Vse do večera bo Luna v praznem teku, ko bo prestopila v znamenje Kozoroga. Če se odpravljate zvečer na kakšno zabavo, bodite previdni na cesti in v komunikaciji z drugimi, da ne pride do prepirov in besednih obračunavanj.

V soboto nam bo prijetno malo podaljšati jutranje prebujanje. Kar privoščimo si, saj bodo čez dan delovale težje energije. Bodimo previdni pri vsem, kar počnemo, še zlasti pa v okoliščinah, kjer je možnost poškodb in nesreč večja. Tudi na svoja čustva pazimo in bodimo pozorni na tiste, ki v stresnih okoliščinah odreagirajo burno in panično. Dan bo precej nepredvidljiv. Pogovori z drugimi se bodo vrteli predvsem okoli politike, gospodarstva in vsakodnevnih skrbi. Dan namenite obisku gora ali vzponu na bližnji hrib, vendar bodite previdni, kako in kam stopite. Občutljive bodo naše kosti in kolena.

Noč na nedeljo bo že bolj sproščena in umirjena. Ob zajtrku je možno, da se s partnerjem v čem ne bosta strinjala. Morda bomo imeli prevelika pričakovanja, za katera nam bo nekdo povedal, da jih žal ne moremo uresničiti. Nato bo Luna vse do večera v praznem teku, ko bo prestopila v znamenje Vodnarja. Pojdimo na izlet, še posebej nam bo všeč nekje med gorami. Če pa ostanemo doma, lahko naredimo plan, kaj bi lahko prenovili in uredili v okolici hiše. Ko Luna prehaja znamenje Kozoroga se težko popolnoma sprostimo, naše misli uhajajo k delu, redu in disciplini.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.
Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.