Ljudje smo različni

Naša bralka Antonija Jereb nam je poslala čudovito pesem. Vabljeni k sodelovanju tudi vsi ostali. Pošljite nam svoje pesmi, razmišljanja in doživetja na elektronski naslov urednistvo@mojaleta.si in z veseljem bomo objavili!
Ljudje smo različni ... (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Ljudje smo različni ... (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ljudje smo različni.
Delovni, leni,
dobrodušni
ali sebični.

Majhni, veliki,
debeli in suhi,
včasih imamo
koga na muhi.

Smo dobrovoljni,
pa nejevoljni,
škodoželjni
in privoščljivi,
včasih komu
celo nerazumljivi.

Zdravi, bolni,
žalostni, srečni.
Mladi in stari,
všečni, nevšečni.

Pa razdražljivi
in sramežljivi,
neubogljivi
in ubogljivi.

Čudni patroni
res smo ljudje.
Prav vseh lastnosti
našteti ne gre.

Da nam bo lepo,
potrudimo se.
Prostora na zemlji,
dovolj je za vse.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Dan soseda: Skodelica kave, nasmeh in pogovor – danes je pravi dan za to

Vsako leto 7. aprila praznujemo Dan soseda – dan, namen...

4 razlogi, zakaj je dobro kupovati rabljena oblačila

Oblačila iz druge roke ali rabljena oblačila. Jih kdaj ...

Recept za krompirjev zavitek s špinačo in mletim mesom

Krompirjev zavitek lahko pripravimo tudi brez špinače, ...

Velikonočne jedi skozi čas: Kaj so jedli naši predniki?

Velika noč danes diši po potici, šunki, jajcih in hrenu...

Ohranite svoje zgodbe za prihodnje generacije – podarite neprecenljiv spomin

Spomini so tisto, kar daje življenju toplino. So zgodbe...

Recept za odlično krompirjevo musako

Klasično krompirjevo musako postrežemo kot samostojen o...

Ideja za hitro kosilo: Recept za polento z mletim mesom

Polenta se odlično ujema z mletim mesom. Postrežemo jo ...

Kako skuhamo najboljšo mineštro?

Zelenjavna mineštra je prava paleta okusov, ki v sebi s...

Recepti: Velikonočne jedi s hrenom

Velika noč je čas, ko na mize postavimo najboljše jedi,...

Segedin – kako skuhamo najboljši golaž s kislim zeljem (+odlični recepti)?

Segedin je okusna mesna enolončnica, ki jo pripravimo s...

Iz Jožičine kuhinje: Sirup iz aronije

Jožica razkriva recept za sirup iz aronije...

Iz Jožičine kuhinje: Mesne miške

Jožica je z nami delila recept za lahko in hitro pripra...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.