Pogoji in pravila sodelovanja v Nagradni igri Fala slončka

Aktualno > Nagradne igre | piše: Fala slonček | 13.3.2014
Kako do lepih nagrad, udeležbe na pekovski delavnici Fala slončka, knjige Kruh in dobrote iz kvašenega testa, majčke Fala ali knjižice receptov Dobrote s kvasom Fala?
Pekovska delavnica Fala slončka. (foto: Fala slonček)
Pekovska delavnica Fala slončka. (foto: Fala slonček)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
1. Splošne določbe
Organizator MojaLeta.si, zavod za promocijo kakovostnega staranja in detabuizacijo starosti Korovci prireja nagradno igro »Nagradna igra FALA slončka« na spletnem portalu www.mojaleta.si v času od 13.3.2014 do vključno 14.4.2014 do 10. ure. Sponzor nagradne igre je podjetje Bonopan d.o.o., Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec z blagovno znamko FALA.

2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal naslednje nagrade:

1.- 2. nagrada: udeležba na pekovski delavnici Fala slončka
3. – 4. nagrada: knjiga Kruh in dobrote iz kvašenega testa
5. – 9. nagrada: majčka Fala
10. – 29. nagrada: knjižica receptov Dobrote s kvasom Fala
Nobene nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v zavodu MojaLeta.si Korovci in podjetju Bonopan d.o.o. in njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

4. Potek nagradne igre
V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na za to pripravljenem elektronskem vprašalniku uspešno odogovorijo na vsa vprašanja in vpišejo vse zahtevane podatke (ime in priimek, naslov, pošta in e-pošta) ter sprejmejo Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. Nagrajence bo določil računalniški žreb.

Žrebanje bo ob prisotnosti tričlanske komisije potekalo 16. 4. 2014 ob 12. uri na sedežu zavoda MojaLeta.si Korovci, rezultati bodo na www.mojaleta.si objavljeni najpozneje naslednji delovni dan, 17. 4. 2014, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po e-pošti.

5. Nagrajenci
Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorja na podani e-naslov ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, davčna številka), ni upravičen do nagrade.

Po dostavi vseh podatkov bo sponzor nagrajencem poslal nagrade oz. nagradne bone (slednje za prvi dve nagradi) po pošti.

6. Davki in akontacija dohodnine
Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Nagrajenec izrecno in brezpogojno dovoljuje organizatorju, da njegove osebne podatke in davčno številko posreduje pristojnemu davčnemu organu za namen odmere dohodnine.

V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrad v skladu z vrednostjo nagrad ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da v tekočem kolesarskem letu prejme nagrade tudi v drugih nagradnih igrah in izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

7. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitniki nagrad organizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) in fotografije prevzema oz. koriščenja nagrade v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Zavod MojaLeta.si Korovci
Ljubljana, 10. 3. 2014
Morda te zanima tudi:

Preprečuje razvoj raka in krepi zdravje oči

Pa ne le to. Ta zelenjava je zares zelo zdravilna. Preb...

Ste starejši od 50 let? Takšen bi moral biti vaš jedilnik

S staranjem se spreminjajo tudi potrebe po hrani. Zato ...

Bi radi shujšali? S temi živili vam bo uspelo!

V prispevku preberite, katera živila pomagajo pospeševa...

Iz Jožičine kuhinje: Domači puding

Ali veste, da lahko povsem sami pripravite zelo okusen ...

Napitek iz 2 sestavin, ki takoj pospeši metabolizem in hujšanje

Potrebujete ti dve zares močni sestavini in nad rezulta...

Misel za 10. april

Portal MojaLeta.si vam vsako jutro podarja pozitivno mi...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2021 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.