To živilo je krivec za vaše maščobne obloge!

Moje zdravje > Alternativa | piše: M.L. | 28.6.2024
Zelo preprosto se lahko rešite odvečnih maščob okrog trebuha, si zgladite kožo in uživate v lepi postavi ter obrazu brez gubic. Ne verjamete? Preberite!
	Črtajte pšenico iz svoje prehrane. (foto: Freepik.com)
Črtajte pšenico iz svoje prehrane. (foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Če bi vprašali starejše ženske, kaj bi rade na sebi spremenile, jih bi polovica odgovorilo, da bi rade imele bolj raven trebuh, druga polovica pa, da bi imele manj gubic po obrazu. Oboje pa lahko dosežete že s samo eno spremembo na vašem jedilniku, meni dr. William Davis. Kot pravi, iz svoje prehrane črtajte pšenico in naredili boste vse!

Pšenica se namreč v telesu spremeni iz zdravega živila v zelo nezdravega – v sladkor in maščobo in vse to se nalaga na trebuhu.

Da bi naredili preizkus, za dva tedna prenehajte jesti pšenico in videli boste opazne razlike. Vaš trebuh bo bolj raven, koža bolj gladka in napeta.
 
PREBERITE TUDI: Neverjetno močan: 2 živili odpravita željo po sladkem in pospešita hujšanje

Skrbno si sestavite jedilnik, pšenico in izdelke iz nje lahko nadomestite z zelenjavo. Dovoljena je vsa zelenjava, razen krompirja in koruze, jejte oreščke in semena, uživajte oljčno olje, pusto meso in ribe ter jajca.

Dr. Davis svetuje še, da jeste majhne obroke večkrat na dan in se izogibate hrani, ki vsebuje gluten, črtajte nezdrava olja, izogibajte se sladkorju in izdelkov, ki ga vsebujejo, slanih prigrizkov, sladoleda, omak, prelivov, kompotov, ne jejte kečapa, ajvarja, energijskih in gaziranih pijač.

V samo dveh tednih zdravega prehranjevanja boste opazili vidne spremembe, zagotavlja dr. Davis.
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Naj Fala Kruh 2024 in Pizza Masterclass

Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaš...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Recept: Goveji ragu z mletim mesom

Danes bomo pripravili goveji ragu, ki ga postrežemo s t...

Ajvar - recept za najbolj okusen ajvar

Recept za domači ajvar! Danes se bomo podali v svet ba...

Recept za boranjo - kako pripravimo najboljšo boranjo?

Boranijo ali boranjo lahko pripravimo s poljubnim mesom...

Nabiranje gob: 15 napotkov za varno (in do narave spoštljivo) nabiranje gob

Naši gozdovi so v tem času bogati z gobami, kostanjem t...

Odličen recept: Mlečni kruh z drožmi

Mlečni kruh z drožmi je še posebej puhast in mehak. Sa...

Ideja za hitro kosilo: Recept za polento z mletim mesom

Polenta se odlično ujema z mletim mesom. Postrežemo jo ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Rolada iz bučnih semen

Rolada je iz mehkega slastnega in rahlega biskvitnega o...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept: Kislo zelje z ocvirki in krompirjem (hitra priprava)

Recepti s kislim zeljem so odlični za pripravo jedi za ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Torta iz DVEH SESTAVIN (Tortica mosse)

Uau, okusno, hitro in izjemno enostavno. Iz samo dveh s...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.