Recept, ki je preplavil internet: Slastni kruh s čebulo in sirom

S tem enostavnim in zelo okusnim receptom boste presenetili svoje domače in prijatelje. Pripravite okusen kruh s sirom in čebulo. To je recept, ki je navdušil mnoge!
Okusen čebulni kruh. (foto: www.yourhomebasedmom.com)
Okusen čebulni kruh. (foto: www.yourhomebasedmom.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
S tem okusnim receptom ne morete zgrešiti. Navdušili boste domače, goste, pripravili odlično poslastico.

Potrebujete pol kilogramski hlebček kruha, lahko je bel, črn, koruzni. Potrebujete še približno 100 gramov sira, ki ga morate narezati zelo na tanke rezine. Potrebujete tudi 100 gramov mocarele, 70 gramov stopljenega masla, majhen šopek mlade čebule, če imate radi, lahko dodate tudi nekaj strokov sesekljanega česna.

Najprej ogrejte pečico na 180 stopinj Celzija, nato narežite kruh, kot prikazuje posnetek, da dobite na zgornjem delu mrežo, zarežite do spodnje skorje. Nato kruh dajte na pekač, ki je obložen s folijo ali peki papirjem. Nato premešajte stopljeno maslo s sesekljano čebulo, česnom. Previdno nadevajte v kruh sir, nato še čebulo z maslom. Pokrijte s folijo za peko in pecite 15 minut. Nato odkrijte in pecite še 10 minut, da se sir popolnoma stopi. Da bo kruh še bolj hrustljav, lahko v pečico postavite tudi lonček z vodo.

Preberite tudi: KUHALNICA: Fižolova juha s testeninami

Dober tek!

Poglejte si tudi posnetek, ki je v angleškem jeziku.

Vir: You Tube
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Recept: Bosanski lonec

Bosanski lonac, ali bosanska enolončnica, je tradiciona...

Recept: Vloženi jurčki

Vloženi jurčki so odlična poslastica, ponudimo jih lahk...

Jesenska trojica: 3 najbolj zdravilna jesenska zelišča (piše zeliščarka)

Ko se listi obarvajo zlato, in svež jesenski zrak prine...

Recept za gratinirane bučke

Iz bučk lahko pripravimo mnoge okusne jedi, primerne so...

Omaka iz paradižnika s tremi sestavinami: italijanska skrivnost bogatega okusa

Ko pomislimo na italijansko kuhinjo, si mnogi najprej p...

Iz Jožičine kuhinje: Jogurtova tortica

Izdelave te tortice se lahko loti vsak, tudi tisti, ki ...

Recept: Zelenjavna mineštra (+skrivnosti priprave dobre mineštre)

Pripravili bomo zelenjavno mineštro z belim fižolom in ...

Iz Jožičine kuhnje: Pripravki iz rožmarina (vino, liker, čaj, sol, kopel...)

Rožmarin raste in uspeva v toplih sredozemskih krajih, ...

Ideje za kosilo: Pasta al forno – pečene testenine v pečici

Pasta al forno so tipična italijanska jed, pripravljena...

Recept: Kislo zelje z ocvirki in krompirjem (hitra priprava)

Recepti s kislim zeljem so odlični za pripravo jedi za ...

Recept: Fižolova mineštra s svinjskim mesom pripravljena v pečici

Fižolova mineštra s svinjskim mesom, krompirjem, zelenj...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.