Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa Jožica Ostrožnik | 12.4.2024
Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihječa, posolanka, ognjišna potica...): včasih so pri peki kruha gospodinje dale na stran pol kilograma mladega, še ne dovolj vzhajanega testa, ga raztegnile na lopar, ga na tanko obložile z domačo skuto in smetano, zavihale tanek rob (od tu je dobila tudi ime), nato so jo na hitro spekle v krušni peči.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Sirove štručke

Recepti iz Jožičine kuhinje: Sirove štručke Jožica Ostrožnik | 20.3.2024
Si želite mehko, dišeče in dobro pekovsko pecivo? Potem ne odlašajte, nemudoma na delo.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vlivanci (špecli)

Recepti iz Jožičine kuhinje: Vlivanci (špecli) Jožica Ostrožnik | 2.3.2024
Danes pa zelo stara jed. Domače testenine ali vlivanci, ki jih lahko pripravimo tudi brez posebnega pripomočka.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Sirniki

Recepti iz Jožičine kuhinje: Sirniki Jožica Ostrožnik | 26.2.2024
Zelo preproste sestavine in odlična jed! Sirniki. Gremo v akcijo. "Tudi sama komaj čakam, da jih po dolgem času spet naredim," pravi Jožica, ki z vami deli recept za okusno jed ob kateri tudi sama uživa.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Ameriški krofki (donutsi) iz pečice

Recepti iz Jožičine kuhinje: Ameriški krofki (donutsi) iz pečice Jožica Ostrožnik | 15.2.2024
Za vse, ki imate radi slastne ameriške krofke. Jožica razkriva recept...  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Šape z orehi

Recepti iz Jožičine kuhinje: Šape z orehi Jožica Ostrožnik | 24.1.2024
Prepričana sem, da vam je poznan ta okus iz otroštva - prhke in okusne šapice. Vem, da bi se jih želeli narediti po receptu naših babic ...  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Kokosova rolada s čokolado (brez peke)

Recepti iz Jožičine kuhinje: Kokosova rolada s čokolado (brez peke) Jožica Ostrožnik | 21.1.2024
Jožica nam tokrat predstavlja recept za slastno rolado brez peke. Ob njej se vam bodo zagotovo cedile sline.  

Recepti iz Jožičine kuhinje: Sarma

Recepti iz Jožičine kuhinje: Sarma Jožica Ostrožnik | 13.1.2024
Sarma je jed za hladnejše dni. Še posebej jo radi pojemo po kakšni prekrokani noči.  
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.