Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (6.5 - 12.5. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 6.5.2024
Bolj kot v preteklem tednu boste zbrani in motivirani, zato je teden ugoden tudi za kakšno resno opravilo, bolj bo zahtevno, večji bo izziv. Finančne zadeve bodo tema pogovorov, želeli jih boste urediti, vendar pazite, da se s kom od bližnjih ne zapletete.
Preverite, kaj nas čaka ta teden v astro napovedi? (Foto: Freepik.com)
Preverite, kaj nas čaka ta teden v astro napovedi? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Sonce bo v znamenju bika osredotočano na dosledne odločitve, ki ne bodo vsebovale niti kančka tveganja. Če hočete osebnostno napredovati, se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno, vse ostalo pa pustite za kasnejše obdobje. Uporabite prijaznost in nagnjenje k sklepanju prijateljstev, da spoznate nove ljudi. Zelo pozorni bodite na vse, kar rečejo, saj bodo besede imele neverjetno moč. Bolj kot v preteklem tednu boste zbrani in motivirani, zato je teden ugoden tudi za kakšno resno opravilo, bolj bo zahtevno, večji bo izziv. Finančne zadeve bodo tema pogovorov, želeli jih boste urediti, vendar pazite, da se s kom od bližnjih ne zapletete. Želeli boste biti dobro sprejeti v družinskem krogu, razmišljanje bo, ko boste želeli odreagirati bolj počasno, vendar učinkovito.

Mars v znamenju ovna bo razblinil napačne predstave in dodal več dogajanja v obstoječa razmerja. Proučite svoje življenje in videli boste, katera področja so postala obremenjujoča. Vzeti si boste morali več časa zase, narediti spremembe v svojem urniku, pozabiti na zadovoljevanje potreb in pričakovanj drugih, ter poskrbeti zase. Zadeve, ki se bodo pokazale kot pomanjkljive, nestvarne in neuresničljive bo Mars želel odstraniti. Nerazumevanje bo pogosto, prav tako tudi pozabljivost, zato skušajte delovati kar se da prijazno. Venera v znamenju bika bo poskrbela, da se bo na področju čustev vse odvijalo v znamenju harmonije, ki jo boste širili. Ne bo vam težko vzdrževati odnosov, saj boste v sebi čutili, da bi se radi izpovedali.

OVEN

Pomembno vam bo, da v ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično, saj vas bo ves čas prebujala aktivna energija Marsa v vašem znamenju. Ko boste slišali pozitivne komentarje za dejanja, kjer ste pustili velik pečat, se boste razbohotili od ponosa. Energija povezana s čustvi, bo najbolj intenzivno usmerjena, če boste v soboto in nedeljo, ko bo luna v raku dovolj iskreni. Seveda bo pomembno tudi, da verjamete v svoje občutke. Lepe misli namenite nekomu, ki vam je blizu.

BIK

Z energijo Venere v vašem znamenju se boste začeli zavedati, da je lepota življenja odvisna od tega, kako zadovoljni ste s sabo, ter povezani s harmonijo okolja. Da bi se počutili srečni, vam bo dovolj izpoved osebe, ki vam bo dala vedeti, da ji ogromno pomenite. Ko se boste v soboto zaradi neodločne energije lune v raku znašli pred dilemo, se odločajte sami in ne dovolite, da vas notranji mir zmede. Čustvena naklonjenost in pozornost bo v nedeljo prioriteta.

DVOJČKA

V začetku tedna boste zaradi Marsa v znamenju ovna zaletavi in prepričani da nekaj nujno potrebujete. Pozorni bodite, da ne boste po nepotrebnem preveč zapravljali za nepomembne reči. Nekaj, kar je povezano s področji čustev vam ne bo dalo miru, slutite, da bi lahko nekaj v preteklosti naredili drugače. Priznanje nekoga vas bo konec tedna motiviralo za boj, ki bo pravičen. Držite se obljube, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete.

RAK

Nikakor ne boste želeli sprejeti nečesa, kar bo drugim samoumevno. Uporniški duh in trmo bo prebujala energija Marsa v znamenju ovna. Občutek, da ste drugačni od drugih v več pogledih vas bo spremljal, vse skupaj bo predstavljalo večji osebni izziv. Privoščite konec tedna, ko boste izvedeli, da je nekomu nekaj uspelo zmago drugim in se z njimi veselite. Dela v domačem okolju vam v nedeljo ne bo manjkalo.

LEV

O občutljivi temi, ki jo v notranjosti premlevate že nekaj časa, boste z energijo Marsa v znamenju ovna želeli spregovoriti ter se posvetovati. Kljub temu, da boste pripravljeni, naredite to premišljeno. Vse oči bodo v sredo, ko nastopi Mlaj in se boste želeli v nečem pokazati uprte v vas. Seveda boste zopet dokazali, da drznost in pogum štejeta. Novice vas lahko v nedeljo zelo razveselijo in popestrijo dan.

DEVICA

Ker ste v preteklem obdobju za določeno zadevo žrtvovali tudi veliko svojega prostega časa, boste sedaj pričakovali nagrado, pohvalo ali vsaj informacijo. Ne pozabite pa, da čas z Marsom v ovnu ni najbolj ugoden za sklepanje trdnih zavezništev, podpis pogodb in pogovore povezane z denarjem. Več novih priložnosti boste proti koncu tedna deležni na zasebnem področju. Predlog, ki ga boste podali, bo pod vprašaj postavil finančna sredstva, načrtovana za prihodnost.

TEHTNICA

Začetek tedna bo prebudil manjše dvome, zato bo vstop v ponedeljek nekoliko nestabilen. Zgodba, ki vam je pomembna, bo imela več nadaljevanj, želeli si boste, da bi se vse kar je nedoločeno določilo ali zaključilo. Zmotil vas bo nekdo, ki bo zaradi malenkosti izredno posestniški ter nepopustljiv. Pokažite, da takšnega obnašanja ne boste trpeli ali pa se enostavno umaknite. Poskusite se čez vikend, ko bo luna v raku izogibati situacijam, ki peljejo k raznim govoricam.

ŠKORPIJON

V ponedeljek vam bo energija konjunkcije med Luno in Merkurjem zelo naklonjena. Situacija, v kateri se boste odlično znašli, vam bo za nekaj časa pomagala premagati vaš visok ego. Novica, ki jo v sredo prinaša Mlaj bo omogočila srečno spremembo v družini. Tisti, ki ste vezani, boste dobili v soboto in nedeljo, ko vas bo raznežila energija lune v raku mnogo prijetnih potrditev. Samski se boste končno začeli strinjati s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil.

STRELEC

Pazite, da boste povedali tisto, kar boste mislili, v nasprotnem primeru bo v sredo zaradi neugodne konjunkcije kljub Mlaju prihajalo do nesporazumov. Pogovori, ki jih boste proti koncu tedna sprožili, bodo učinkoviti, zato bo čuden občutek, da vas ne razumejo počasi začel izginjati iz obzorja. V petek, bo boste z luno v dvojčkih razposajeni, se boste zabavali v večji družbi, kjer boste opazili osebo, ki bo v vas vzbudila prijetne občutke. Prav tako boste razčistili z razočaranji iz preteklosti.

KOZOROG

Z energijo Marsa v znamenju ovna se bo prebudil občutek da prehajate v boljšo pozicijo, čeprav se ne izpostavljate preveč. Nekaj prijaznih besed, ki jih boste sredi tedna deležni kjerkoli se boste znašli, vam bo dvignilo samozavest. Na področju financ se boste določili, da morate ostati na zeleni veji, zato se boste večjemu nakupu, sicer s težkim srcem, raje odpovedali. Potrudite se, da se boste znali nadzirati tudi v prihodnje.

VODNAR

Vsak trenutek bo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem namenjen razmišljanju o zadevah, ki jih še vedno niste pometli pod preprogo ali izpustili. Ker boste v petek z luno v dvojčkih popolnoma sproščeni, boste presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite pomemben korak, na poti do soočenja. Nedelja prinaša zaradi občutljive energije lune v raku močno neodločnost, povezano s čustvenim življenjem.

RIBI

Energije bodo zaradi Marsa v ovnu na trenutke nemirne in napete, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni, tudi poslovne ter finančne zadeve, ki niso v ugodnem stanju. Nekaj pomembnega prilagodite tako, da vam bo v prihodnje nekoliko lažje. Nekdo vas bo usmeril kako naprej, zato mu prisluhnite. Na čustvenem področju ne boste povsem prepričani, ali vam bo uspelo, zato nadaljujte počasi in previdno, saj vas čaka tudi nekaj zapletov.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Numerološka napoved za maj: Karmični dnevi in nihanja (piše Lili Sorum)

Letos je pričakovati manipulacije in veliko iger ega, k...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (29.4. - 5.5. 2024)?

Počutili se boste poklicane, da raziščete novo pot in s...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 11.3 do 17.3. (piše priznana astrologinja)

Zaradi rasti nove Lune v tednu dni pred nami, je vse to...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...

Kako je razporejena višina pokojnin?

Povprečna starostna pokojnina ljudi, ki se sedaj upokoj...

Recept: Pomladna enolončnica (s čemažem, regratom in koprivami)

Ideje za kosilo: Pomladna enolončnica je samostojna jed...

Načrtovanje upokojitve: Že veste, kaj boste počeli, ko se upokojite?

Ljudje, ki gredo v posteljo zaposleni in se zbudijo upo...

TELOVADIMO: Kako izboljšamo ravnotežje in okrepimo moč (+video z vajo)?

Z leti so padci vse bolj neprijetni. Zato enostavno pot...

Kako prepoznate energijskega vampirja? Je v vaši bližini?

Ste čustveno izčrpani po pogovoru s prijateljem, sodela...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.