Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 16.9.2024
Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se do sedaj morda še niste soočili z njimi. S počitkom v naravi, športom ali meditacijo lahko premostite notranje napetosti, ki bodo povezane z zahtevnim delom in preveč intenzivno željo po napredku. Ukvarjali se boste sami s sabo, predvsem s svojimi možnostmi za razvoj.
Kaj vam zvezde kažejo v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj vam zvezde kažejo v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Pred vami so zadnji dnevi z energijo Sonca v devici, saj v nedeljo stopimo v obdobje tehtnice. Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se do sedaj morda še niste soočili z njimi. S počitkom v naravi, športom ali meditacijo lahko premostite notranje napetosti, ki bodo povezane z zahtevnim delom in preveč intenzivno željo po napredku. Ukvarjali se boste sami s sabo, predvsem s svojimi možnostmi za razvoj. Še vedno boste odgovorni in analitično usmerjeni, kar vam lahko pomaga, da boste pozorni tudi na malenkosti. V nedeljo stopamo v umirjeno obdobje Sonca v znamenju tehtnice.

Ideje, način obdelave informacij in način komuniciranja z drugimi vas naj z energijo Merkurja, ki se bo nahajal v devici ne skrbijo, saj boste naredili vse, da se prebijete skozi nered in se povzpnete do točke, kjer je vse urejeno. Namesto da bi se ujeli v past zamrznjenih idej, boste močno osredotočeni na podrobnosti in koristne informacije, zaradi česar se lahko hitreje pomaknete naprej. Smotrno se usmeriti k disciplini in načrtovanju.

Z energijo Venere v tehtnici boste usklajeni z ljubezenskimi vibracijami. Navdušiti boste želeli z enakomernostjo in pripravljenostjo, da vse v kar se podate začinite s kreativnostjo. To je pravi čas, da razrešite globlja vprašanja, ki vam jemljejo energijo. Zanimalo vas bo področje lepote, zelo boste izbirčni, še posebej glede stvari, ki so vam všeč. Vzemite si čas in odkrijte, kaj je tisto, kar vas resnično bogati in privlači. Pozorni bodite, da se ne boste prehitro odločali in potegnili prehitrih zaključkov.

OVEN

Na področju kariere boste z energijo Merkurja v znamenju device pogumni ter ambiciozni, zato se na razne nesmiselne opazke sodelavcev niti ne boste ozirali. Z dvignjenim egom boste ustvarjali popolnost in se odpravili naprej po svoji poti z dvignjeno glavo. Čez vikend boste malce zmedeni, kljub temu boste svoje osebne sposobnosti znali primerno izraziti. Skrbno boste morali v nedeljo, preden podate odgovor preučiti pomembno situacijo.

BIK

Prepir, ki ga bo v sredo prebudila energija Luninega mrka vas bo pripeljal do spoznanja, da morate čim bolj konkretno zastaviti pravila in meje, če želite da vas upoštevajo ter spoštujejo. Pomembna oseba bo skopa z informacijami, vendar vam bo kljub temu še pravočasno sporočila vse kar morate vedeti glede dogovora, ki ga pričakujete čez vikend. V nedeljo ne boste najboljša družba, saj vas bodo bližnji opozorili, da se neprestano pritožujete.

DVOJČKA

Če se boste uskladili s prijetno energijo Venere v znamenju tehtnice, lahko na čustvenem področju končno začnete zaznavati pozitivne vibracije. Kljub temu, da vas bo v sredo zaradi energije Luninega mrka zajela utrujenost, boste imeli dovolj motivacije, da se, kljub temu, da bodo ostali zelo nemirni, soočite z obveznostmi. Nepredvidljive situacije boste razrešili z razumskimi podvigi, ne dovolite pa da vas nepredvidljivost drugih pahne v slabo voljo.

RAK

Poiščite si z Merkurjem v znamenju device motivacijo, ki vas bo rešila pred tem, da se vam vse skupaj preveč ne nakopiči. Nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest je lahko odlično pomagalo k večji učinkovitosti. V sredo, ko nastopi Lunin Mrk, se boste branili z vprašanji, kar vas žal ne vodi v prav smer. Prihajajo informacije, ki vas bodo z nejasno vsebino naprej prestrašile, nato se boste, ko boste vse skupaj proučili razveselili nove priložnosti.

LEV

Dobili boste nenavadno ponudbo, ki se lahko kasneje izkaže za resno in vam bo predstavljala pomemben izziv na področju kariere. Vsako nevšečnost na finančnem področju boste sposobni z budnim umom premostiti. Dnevi v zadnjih dneh tedna bodo bežali kot silni veter, najlepši trenutki pa bodo povezani s področjem čustev. Obdajala vas bo ljubezen, prav tako boste v nedeljo deležni družbe pozitivnih ljudi.

DEVICA

Koristna izbira v smeri bolj stabilnega čustvenega delovanja bo umirila stanje na ljubezenskem področju. V pomoč, če ste v razmerju vam bo tudi prijetna energija Venere v znamenju tehtnice. Bolj intenzivno se boste poglobili ter začeli zaupati. V nedeljo, ko nastopi konjunkcija med luno in Uranom sledijo turobni trenutki, saj boste veliko razmišljali o preteklih odločitvah ter si očitali za določene korake, ki ste jih naredili.

TEHTNICA

V upanju na boljši zaslužek si boste postavili visoke cilje, zato boste pripravljeni ne glede na vsa opozorila tvegati. Preizkušnje bodo v sredo, ko nastopi Lunin mrk velike, vaše dojemanje pa nekoliko izgubljeno. Žal, popravnega izpita tokrat ne bo, zato se čim prej zberite ter stavite na iskren pristop. Bodite čez vikend, ki bo pester in razgiban bolj sproščeni in pozitivno naravnani. Vitalnost ki jo boste izžarevali, vam lahko marsikdo zavida.

ŠKORPIJON

Na vsakem koraku boste z energijo Sonca ter Merkurja v znamenju device iskali novo znanje in ga želeli čim prej pretvoriti v uspeh. Najbolj pomembno za vas bo, da se vam bo uspelo uveljaviti. Znanje vam bo sicer koristilo, potrebno pa bo uporabiti tudi iznajdljivost. V petek, ko luna prehaja v bika, boste razmišljali o finančnem področju in iskali prave rešitve, v smeri, da bi si počasi lahko nekaj večjega brez slabe vesti privoščili.

STRELEC

Na kariernem področju se boste v tednu pred vami z obremenitvami in raznimi zapleti lažje soočali iz ozadja. Čas nikakor primeren za iskanje potrditve, zato skušajte zaupati predvsem sebi in svojim sposobnostim. Preveč boste obremenjeni z delom in financami, zato si boste težko vzeli čas za gibanje. Samski strelci in strelke, v zadnjem trenutku si boste čez vikend, ko boste veliko bolj sproščeni dovolili postaviti kočljivo vprašanje. Družinsko stanje bo pozitivno.

KOZOROG

Nekaj se ne bo odvilo tako kot ste pričakovali, zato boste ves čas tuhtali, kaj ste storili narobe. Težava je v tem, da morda ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti. Prav tako ne boste pripravljeni popustiti. Vse skupaj boste v petek, ko luna prehaja v znamenje bika dokončno preboleli in zopet se bo po dolgem času pojavil nasmeh na obrazu. V nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom se boste razdajali in skušali priskočiti na pomoč tistim, ki se ne znajdejo.

VODNAR

Ljubezenski preboj vas bo prepričal, da ste se prav odločili. Venera v tehtnici bo razlog, da se boste odločili, da se sestavite in usmerite k razreševanju čustvenih zadev. Zaželeli si boste več razvajanja, samski pa boste učinkoviti pri osvajanju. V petek priložnosti ne bo manjkalo, le pravo bo potrebno prepoznati. Privoščite si v nedeljo žgečkljivo komunikacijo, ki lahko ponovno prebudi tisti čudovit občutek, da nekomu ni vseeno za vas.

RIBI

Z ugodno energijo Venere v znamenju tehtnice boste imeli več možnosti, da na čustvenem področju zastavite tista vprašanja, ki vas že dlje časa begajo v podzavesti. Klima v razmerju bo pri vezanih sproščena in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali. V petek se bodo obveznosti kopičile, vi pa boste capljali na mestu in razmišljali kaj bi morali najprej narediti. Poskrbite za imunski sistem, ker vam je padla odpornost, saj ste v zadnjem času premalo naredili zase in za svoje telo.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

 

 

 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Astrologija Horoskop
Morda te zanima tudi:

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (26.8. - 1.9. 2024)?

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se usm...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (19.8. - 25.8. 2024)?

Stopamo v teden poln raznih preobrazb in nepredvidljivi...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (9.9. - 15.9. 2024)?

Najbolj pomembna zadeva v tednu pred vami, zaradi vpliv...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (12.8. - 18.8. 2024)?

Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, bo...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.