Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (21.10 - 27.10. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 21.10.2024
Obdobje Sonca v škorpijonu, v katerega se podajamo v torek, je simbol močnega libida ter fizične vitalnosti. Stremeli boste k temu, da zadovoljite telo in dušo. Naj bo energija škorpijona detajl, ki pomaga obogatiti temeljni občutek samega sebe, identitete, osebnega stila, samospoštovanja in samozavesti. Zelo boste zagnani, vendar zaklenjeni v svoje sisteme prepričanj.
Kaj vam zvezde napovedujejo za prihodnji teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj vam zvezde napovedujejo za prihodnji teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Duhovni, modri in očarljivi, lahko natančno določite meje in odkrijete resnico. Na področju kariere in financ boste še bolj previdni kot običajno. Hranili se boste z izzivi, težji bodo, bolj vas bodo mikali. Razveselili se boste močnega libida.

Z Merkurjem v znamenju škorpijona se boste zavedali, da so informacije, ki so vam na voljo, le vrh ledene gore in če želite prave odgovore, se morate poglobiti. Sposobni se boste odpreti in deliti srečo na intenziven, strasten način, vendar šele, ko boste dosegli raven resničnega zaupanja v zvezo ali prijateljstvo. Presenetljivo boste odkriti in realistični. Zelo dobro boste zaznavali, kdaj skuša nekdo z vami manipulirati.

Življenje se vam bo zaradi energije Venere v znamenju strelca zdelo kot zabava brez konca, zato si dovolite početi to, kar vas navdihuje. Poraba denarja za izkušnje, kot so potovanja, izobraževanje in ekstravagantne želje bo tokrat ključnega pomena, prav tako se boste z veseljem spustili v tveganje, brez da bi vse skupaj pred tem analizirali. Na ljubezenskem področju vas bo energija usmerjala k lahkotnim odnosom, ter iskanju neodvisnosti ter svobode. Prilagajali se boste težje kot običajno, vendar boste kljub temu ves čas nasmejani ter pozitivno naravnani.

OVEN

Kljub luni v znamenju dvojčkov, v ponedeljek ne boste najbolj klepetavi, govorili boste bolj malo, zato pa boste veliko razmišljali, ter si zastavljali kompleksna vprašanja. S povečana intuicijo ter energijo Sonca v znamenju škorpijona, se boste v vsaki situaciji zanašali na svoje vtise, navdihe in simpatije. Dejstev, izkušenj, nasvetov in sodb tokrat ne boste upoštevali. V soboto se boste znašli v središču pozornosti, kar vam bo zelo godilo.

BIK

Z energijo Merkurja v znamenju škorpijona boste znali zelo premišljeno ravnati z denarjem, razmišljali boste celo o tem, da bi nekaj prihranili za hude čase. Izredno samozavestni boste, zato v službi predlagajte nekaj novega, saj lahko svoje zamisli sedaj, ko ste zelo pogumni udejanjite brez ovir. Dogodkom, ki se bodo razvijali čez vikend, ne posvečajte preveč energije, saj se bodo razvili izredno spontano.

DVOJČKA

Ljubezen bo zaradi nerazpoloženja, ki se lahko prebudi v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom nihala. Ko boste po tehtnem razmisleku ter skrbnem analiziranju prišli do pravih odgovorov, bo vse skupaj lažje. Samski dvojčki in dvojčice, nikar se ne usmerjajte k osebam, ki so nevarnega značaja. Bodite v nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju device v družinskih odnosih kar se da dosledni in predvsem strpni.

RAK

Novica, ki jo že nestrpno čakate, vas lahko zaradi napornih pripomb nekoga od vključenih, namesto da bi vas navdihnila, močno obremeni. Pogovor se bo končal drugače, kot ste predvidevali, vendar kljub temu ne vrzite prehitro puške v koruzo. Ker vam bo čez vikend če ste samski malce dolgčas, boste morali potrpežljivo počakati na trenutek, ki bo primeren za akcijo. Vezani raki in rakice boste stavili na romantiko.

LEV

V situaciji, ki se bo zaradi energije Merkurja v znamenju škorpijona v službi zgodila nepredvideno, se boste borili za svoj prav, čeprav vas lahko to zelo drago stane. Čakajo vas številna opravila, ki bodo od vas zahtevala zbranost, zato se umaknite tistim, ki vedno znova zmotijo vašo pozornost z nepomembni opazkami. Pogovor bo v nedeljo potrdil, da se na določeno osebo lahko še vedno zanesete, zato boste pomirjeni.

DEVICA

Z energijo Venere v znamenju strelca se boste začeli prebujati, zato boste želeli pokukati iz svojega oklepa. Upali boste, da vas drugi vidijo kot zgovorne in galantne, ter simpatične in ustrežljive. V poslovnih zadevah vas bo, tudi če boste naleteli na zastoj reševalo dejstvo, da ste zelo dober govornik. Spretno boste znali pridobiti ljudi na svojo stran. Prijatelju boste v nedeljo z veseljem priskočili na pomoč z nasvetom in dejanjem.

TEHTNICA

Kompliciranja in pretrdega dela ne boste prenašali, saj boste povezani s spontano energijo Venere v znamenju strelca, ki vas bo usmerjala k prijetnim rečem. Prav je, da malce podvomite o sebi, če to pomeni, da se boste v določeni situaciji še bolj potrudili. Pozitivno mišljenje bo dobra popotnica za odločitve v zvezi s prihodnostjo. Vikend vam prinaša ne glede na to, kakšen je vaš status razmerja razigrano sprostitev.

ŠKORPIJON

Ko si boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom zaželeli nekaj zanimivega, vas bo spontano navdihnil nekdo od sodelavcev. Nikar se prehitro ne veselite, najprej preštejte vse razloge za in proti, nato se odločite. Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo proti koncu tedna popeljale v časovno stisko. Z noto potrpežljivosti boste vse skupaj rešili v ustrezni smeri. Nedelja bo namenjena lenarjenju.

STRELEC

V ponedeljek, ko boste zaradi lune v znamenju dvojčkov zmedeni, boste razmišljali le o tem, da v zvezi z določeno situacijo potrebujete več podpore ter dokazov. V kolikor boste sledili notranjim občutkom, boste zaključili zadevo, ki vam krade spanec. Na ljubezenskem področju bo situacija, ki je bila še pred kratkim razburkana končno bolj umirjena, zato se boste lahko sprostili in nasmejali. V zvezi z domom boste navdušeno sestavljali nove načrte.

KOZOROG

Usoda se bo v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom za trenutek poigrala z vašo potrpežljivostjo. Nikar ne odreagirajte prehitro, saj boste preveč notranje nemirni, da bi zaznali prave stvari. Potreba po druženju ter zabavi vas tokrat ne bo premamila, saj se obveznostim nikakor ne boste mogli izogniti. Konec tedna lahko pričakujete več strastnih trenutkov na področju ljubezni ter energije, ki vas bodo navdihnile.

VODNAR

Počutje bo zaradi vpliva Venere v znamenju strelca stabilno, z veseljem boste storili tudi kakšen korak v smeri novih poznanstev, z namenom, da bi si popestrili življenje. Nekomu, ki bo postavil pred dvom zakoreninjene misli in navade se boste sposobni pogumno upreti. Čutili boste, da ste se pripravljeni podati izven običajnih okvirjev, tudi na področju ljubezni, kjer boste najbolj zadovoljni v soboto.

RIBI

S pomočjo simpatične vibracije, ki jo prinaša vpliv Venere v znamenju strelca lahko tisti, ki ste vezani rešite odnos, ki že nekaj časa škripa. Samski, če se vam prebuja občutek, da nekdo ni iskren do vas, se raje elegantno umaknite, namesto da si neprestano belite glavo z raznimi dvomi. V nedeljo boste v domačem okolju zaradi lune v devici zelo občutljivi, zato zbirajte prave besede in bodite kar se da iskreni.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Projekt CrossCare 2.0.: Oskrba starejših in odziv na staranje prebivalstva

V okviru preteklega 23. Festivala za tretje življenjsko...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Divji kostanj – naravni zaveznik pri težavah z venami (+recepti za zdravilne pripravke)

Divji kostanj se ponaša z močnimi protivnetnimi in astr...

Metka Klevišar: ZDRAVNIK, KI GA NOSIMO V SEBI

Medicina res veliko zmore, vedno več in tega smo lahko ...

Izšla je oktobrska revija Vzajemnost 2024

Ste med tistimi, ki v trgovini skrbno preberejo označbe...

Numerološka napoved: Oktober je čas uvida v leto 2025!

Oktober je čas vpogleda v leto, ki prihaja. Nekako nam ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.