Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (23.9. - 29.9. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 23.9.2024
V teden se podajamo z raznimi premiki ter vibracijo tehtnice, ki bo naklonjena predvsem tistim, ki se želite zazreti vase. Vpliv Sonca v tehtnici se bo dotaknil tudi družinskega življenja, ki ga boste na vsak način želeli izboljšati. Priporočljivo je, da obvladate svojo jezo do tistih, ki so drugačni od vas, če tega ne storite, se bodo nizale težave v odnosih.
Kaj nam zvezde kažejo v prihajajočem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam zvezde kažejo v prihajajočem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Prihaja priložnost, da se bolj umirjeno zazrete v globoke zaznave ter na plano privabite le tisto, kar v tem obdobju resnično potrebujete.

Usmerili se boste v bistvo in si iskreno prizadevali doseči svoje cilje. Na delovnem mestu boste dobili več odgovornosti, zato jih sprejmite, saj bo to ugoden čas za napredek ter izboljšanje finančnega stanja. Vpliv bo poudaril odnose z brati in sestrami, tokrat se lahko bolj intenzivno povežete med seboj. Za tiste, ki ste v fazi izobraževanja prinaša spodbudne rezultate in lažjo pot do uspeha. Upoštevati vsa pravila bo sedaj za vas veliko lažje, obrambni mehanizem se umika iz obzorja. V negativnem smislu se boste težko soočili z neskladjem.

Na področju intimnosti vas bo vpliv Venere, ki v ponedeljek prehaja v znamenje škorpijona prepričal, da nič ni nedopustno, dokler je sporazumno. Ne zadržujte se pri izražanju želja in potreb v spalnici. Prav tako vam bo omogočila razumeti, kako izpolniti svoja spolna hrepenenja. Fantazije lahko sedaj postanejo resničnost. Spolna izpolnitev bo bistvenega pomena in storili boste vse, kar je v vaši moči, da zagotovite, da se ljubljena oseba z vami zabava. Pripravite se od četrtka dalje, ko Merkur preide v tehtnico na napredek, saj boste naleteli na nove priložnosti na področju kariere. Finančno boste pripravljeni na uspeh, vendar je priporočljivo, da vodite evidenco svojih stroškov. Morda boste razrešili pretekle konflikte in nesoglasja.

OVEN

Pred vami je z energijo lune v dvojčkih zelo vznemirljiv začetek tedna, ki bo poln obiskov in iskrene komunikacije. V sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom boste zaradi notranjega nemira, ki ga boste zaznavali, začeli s pripravami na večjo spremembo. Nekomu, ki se vam bo smejal, češ da je časa še več kot dovolj, niti niste dolžni odgovarjati. Ne obupajte, tudi če ne gre vse kot po maslu. V nedeljo boste znali prisluhniti.

BIK

Čeprav je določena oseba trenutno skopa z informacijami, se nikar ne obremenjujte, saj vam bo še pravočasno sporočila vse pomembno. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje, zato poskusite biti bolj vztrajni. Čustvena nestabilnost, ki se bo prebujala v soboto bo intenzivno vplivala na dogajanje, zato je nikar ne potlačite, ampak se raje z njo soočite. V nedeljo se, če vam nekaj ne bo všeč enostavno umaknite.

DVOJČKA

Z energijo Sonca v znamenju tehtnice se bo prah polegel in končno se bo razjasnilo, kdo je imel prav in kdo se je glede nečesa pomembnega motil. Bodite predvsem v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom pozorni na to, kaj sami mislite o sebi. Nepotrpežljivost vas lahko pripelje do nekaj prenagljenih odločitev, zato se osredotočite na izzive, ki jih obvladate. Vzemite si v nedeljo več časa za počitek daleč od hrupa, saj boste potrebovali mir in tišino.

RAK

Sprijaznite se s prijetno energijo Sonca v tehtnici, da se lahko vsakemu kdaj zgodi tudi neuspeh, zato se na napakah iz preteklih dni naučite nekaj zase. Vedno bolj praktično boste gledali na dogajanje, tako zelo boste od četrtka dalje prepričani vase, da boste z veseljem načrtovali naslednji korak. V nedeljo boste potrebovali nekaj časa samo zase, da si naberete novi moči za podvige, ki jih po tihem načrtujete.

LEV

Zaradi nedavnega uspeha boste naivno prepričani, da svojih adutov ne bo potrebno uporabiti, vendar bo to žal grenka zmota. Še nekaj časa bo minilo, preden se boste dokončno dogovorili glede oblike in obsega posla, zato se pripravite na številne obveznosti. Nečesa na čustvenem področju proti koncu tedna še ne boste razumeli, zato namesto da bi se po nepotrebnem naprezali raje malce počakajte.

DEVICA

Preveč ste obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še na ostalih področji le vznemirjajo. Prisluhnite prijatelju, ki ima za vas pripravljene veliko boljše rešitve. Čeprav ne boste razpoloženi za resne pogovore o prihodnosti, vas bo izzval, da izrazite svoje mnenje. V soboto boste kljub pestremu dogajanju znova negotovi, posebno v družbi tistih, ki vas ne razumejo, zakaj se vedno ne strinjate.

TEHTNICA

Res je, da boste s Soncem v svojem znamenju zelo optimistični, vendar bo na področju dela in denarja manjkalo motivacije in vztrajnosti. Omejitve bodo velika ovira, saj si boste želeli delovati po svojih trenutnih vzgibih. Pomembno bo, da ugotovite, kaj morate spremeniti, zato se lahko čez vikend podate v raziskovanje in odkrivanje drugačnih poti. Ljubljeni osebi boste zelo naklonjeni, znali se boste približati na umirjen in nežen način.

ŠKORPIJON

Na čustvenem področju se vam lahko zgodijo zanimive stvari, vse skupaj prihaja nekoliko nepričakovano, zato ne bodite presenečeni, če se boste najprej ustrašili. Energija Venere v vašem znamenju, ki vam bo zelo naklonjena prinaša nekaj dobrih iztočnic, tudi tistim, ki ste samski, saj si boste upali narediti korak. Vikend se bo zavrtel s pridobivanjem samozavesti, kar vam bo v prihodnje zagotovo koristilo.

STRELEC

Z energijo Sonca v tehtnici boste prišli do spoznanja, da je tekmovanje z okolico je nesmiselno, saj je škoda dragocene energije. Zoprne opazke, k bodo ves čas silile na plano tokrat obdržite zase. Nekdo vas obremenjuje, toda ne najdete pravega načina, da bi povedali to kar mislite. V vikend stopite previdno in nikar ne pozabite, da obljuba dela dolg. Pričakovanja bližnjih bodo vedno večja.

KOZOROG

Zaradi Venere, ki v ponedeljek prehaja v znamenje škorpijona je lahko marsikateri korak, ki ga boste želeli narediti na področju čustev psihično naporen. Pogovoru oziroma pomembni zadevi bi se radi izognili, vendar bo na drugi strani nekdo, ki bo dokler se ne odzovete vztrajen. V soboto se boste veliko boljše počutili, zato boste razvijali tudi tiste sposobnosti, ki so vam bile morda do sedaj tuje.

VODNAR

Čeprav lahko v kolikor boste trmasto vztrajali pri svojem pride do nesoglasij, se bodo odnosi z energijo Sonca v znamenju tehtnice pozitivno razpletli in za nekaj časa uredili. Izognite se brezglavemu razpravljanju in ne obešajte svojih načrtov za prihodnost na velik zvon. Na ljubezenskem področju se boste čez vikend dotaknili analiziranja ter treznega razmisleka, v smeri, da se odločite, kako nadaljevati določen odnos.

RIBI

Otresite se z energijo Sonca v znamenju tehtnice predsodkov in vplivov iz preteklosti, čas je, da nadaljujete bolj optimistično. Zbranost in premišljenost bosta predpogoj, da se določene zadeve, s katero na področju kariere že nekaj časa odlašate lotite na pravi način. Na čustvenem področju boste v soboto in nedeljo zadovoljni ter navdušeni nad presenečenjem, ki ga boste deležni. Odnosi bodo končno bolj umirjeni.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (26.8. - 1.9. 2024)?

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se usm...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (19.8. - 25.8. 2024)?

Stopamo v teden poln raznih preobrazb in nepredvidljivi...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (9.9. - 15.9. 2024)?

Najbolj pomembna zadeva v tednu pred vami, zaradi vpliv...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (12.8. - 18.8. 2024)?

Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, bo...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.