Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (26.8. - 1.9. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 26.8.2024
Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se usmerite v razmišljanje o tem, kaj v vašem življenju deluje in kaj ne. Tranzit nosi s sabo jasen signal, da je tisto, kar trenutno najbolj potrebujete, čiščenje na osebni in kolektivni ravni.
Kaj nam prinašajo astrološke postavitve ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam prinašajo astrološke postavitve ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Bolj boste v stiku s svojimi telesnimi funkcijami in ukrepali boste takoj, ko vas bo telo opozorilo. V tem obdobju lahko v negativnem smislu zaznate več živčne napetosti, utrujenosti ali nemira, če ne poskrbite zase. Odlična sprostitev je joga, ki vas bo še dodatno povezala z višjim umom. Ker je devica zemeljsko znamenje, vam bo stik z naravo še kako koristil. Podajte se na sprehod, v gozd in se miselno povežite z umirjeno energijo. Ker boste bolj odprti za tuja znanja in pripravljeni vztrajati, je sedaj najboljši čas da začnete z učenjem, saj boste snov absorbirali hitreje kot običajno.

Cilji se lahko od srede dalje, ko se bo retrogradni Merkur poslovil hitreje realizirajo, zaradi česar boste spremenili svoj idealistični odnos in se premaknili k novi viziji naproti. Morda boste spremenili karierno pot ali profesionalne in denarne odločitve, na način, da se boste zavezali temu, kar imate v življenju radi.

V četrtek Venera prehaja v znamenje tehtnice, zato se boste želeli obdati s stvarmi, zaradi katerih se počutite lahkotno in privlačno. Najbolj vas bo osrečil odnos, ki temelji na vzajemnem spoštovanju, načelih, dobri komunikaciji in v prihodnost usmerjenem potrpežljivem napredku. V kombinaciji z intimnimi, čustvenimi vibracijami se boste znali imeti lepo, brez da bi iskali razloge za konflikt.

OVEN

V začetku tedna, ko se bo Merkur še gibal retrogradno, si boste priznali, da vam neposredna odkritost izjemno odgovarja. Vseeno vam bo, kaj si drugi mislijo o vašem ekstra samozavestnem nastopu, saj boste prepričani, da zmorete vse. Sreča bo na področju ljubezni čez vikend, ko se bo Venera nahajala v znamenju tehtnice na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prijetnih trenutkov.

BIK

Z energijo Sonca v znamenju device vas bodo navdihovali novi delovni izzivi, ter ponudbe, ki bi lahko preusmerile poti v nove, bolj donosne dimenzije. Poslovno boste zelo stabilni, občutek, ki se bo prepletal, prinaša tudi varnost. Povežite se v nedeljo, ko boste morali organizirati nekaj pomembnega z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v trenutku, ko se boste morali iznajdljivo odzvati.

DVOJČKA

Prva polovica tedna, v kateri se bo Venera še nahajala v znamenju device bo namenjena razčiščevanju tistih odnosov, ki vas bremenijo že dlje časa. Postavili si boste veliko bolj jasne smernice, prav tako ne boste več trošili energije za stvari, na katere nimate nobenega vpliva. Besede, ki jih boste deležni v nedeljo, bodo na prvi pogled obetajoče, vendar pa na žalost skrivajo v sebi veliko praznino.

RAK

V začetku tedna, ko se bo Merkur še gibal retrogradno boste obdani s hinavščino in neiskrenimi dejanji. Čeprav bodo nekateri navidezno zelo prijazni, je lahko to le način, da pridejo do tistega, kar od vas hočejo. Konec tedna se boste posvečali situacijam, ki so še vedno močno zakoreninjene v mislih. Analiza je nujno potrebna, zato si vzemite več časa za neobremenjeno tuhtanje in povezovanje s svojo notranjostjo.

LEV

Končno boste imeli na področju kariere priložnost voditi vse po svojih zamislih. Pomembna bo zbranost od katere bo odvisen tudi finančni razplet pomembne situacije. Zavedali se boste, da lahko tudi po majhnih korakih doživite velike uspehe. Nikar v soboto ne prehitevajte dogodkov in situacij. Partner ali oseba s katero ste v dogovorih, potrebuje nekaj več časa za razmislek. Prilagodite se in brez pripomb počakajte.

DEVICA

Posvetite se sedaj, ko ste s Soncem v svojem znamenju v najbolj produktivnem obdobju dolgoročnim ciljem in stabilizaciji na področju financ. Korak za korakom se pomikajte naprej, če vas bo kdo želel ustaviti, se lahko zanesete na iznajdljivost in dobro komunikacijo. Čez vikend se sprostite in uživajte, tudi če ne počnete ničesar koristnega, saj ste že nekaj časa neprestano v pogonu in obremenjeni z drugimi.

TEHTNICA

V kolikor se v začetku tedna nekaj ne bo razpletlo pod vašimi pogoji, vas lahko vse skupaj demoralizira na mentalni osnovi. Nekdo vam bo želel pomagati, vendar zaradi cmoka v grlu pomoči verjetno ne boste sposobni sprejeti. Zdelo se vam bo, da greste lahko naprej, vendar se bo nakopičilo preveč stvari, ki jih ne vidite dovolj jasno. Morda je krivo tudi to, da ima nekdo, ki je sicer tesno povezan z vami, popolnoma drugačno mnenje.

ŠKORPIJON

Nekatere stvari, ki so moteče se morajo na vsak način razrešiti, zato dovolite energiji Sonca v znamenju device, ki bo od vas zahtevala prebiranje in analiziranje, da vas usmerja. Pričakovati, da bodo nekaj težjega v službi naredili namesto vas je iluzija. Sami ste svoj gospodar in čas je, da se resno lotite vseh zagat, ki so se zaradi trmastega pristopa v zadnjem času nakopičile. Bodite spontani, prijazni in prilagodljivi.

STRELEC

V kolikor se boste v začetku tedna, ko se bo Merkur še gibal retrogradno znašli v kakšni večji zagati, nikar ne obupajte, ampak se opomnite, da imate popolno oporo v svojih dobrih prijateljih. Skok v finančno tveganje vas bo zamikal proti koncu tedna, vendar je priporočljivo, da vprašate za mnenje in se najprej posvetujete. V nedeljo boste preizkusili nekaj novih tehnik, v smeri, da ugotovite, kako se bo nekdo odzval.

KOZOROG

Trud, ki ga boste vložili v začetku tedna v razumevanje, se bo kmalu poplačal. Na vsako vprašanje boste znali poiskati odgovor, tokrat ne boste kratki in jedrnati, ampak boste želeli vse razložiti brez pomanjkljivosti. Konec tedna boste prišli do spoznanja, da je včasih v odnosu, da je vse skupaj bolj zanimivo in razigrano, potrebno pustiti tudi nekaj nedorečenega. Ne zapletajte stvari po nepotrebnem.

VODNAR

Odpravite se nekam, kjer že dolgo niste bili, saj si boste povrnili energijo in nekoliko uredili svoje zmedene misli. Do srede boste malce neučakani in razdražljivi. Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko zapletete v zoprne situacije. Ko boste naredili ključne poteze, se boste v petek umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko, samski pa boste bolj zaprti vase.

RIBI

Finančni obračun bo v začetku tedna kljub energiji retrogradnega Merkurja zadovoljiv, zato boste zopet prekipevali od energije. Lotite se birokratskih zadev iz preteklosti, ker bodo rezultati takšni, da si boste lahko oddahnili. Vsi bodo zadovoljni z vami, tudi družinski člani, ki vas še pred kratkim morda niso razumeli. Ljubezenski odnosi bodo v nedeljo zacveteli, zato si boste zaželeli čim več časa preživeti v dvoje.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (19.8. - 25.8. 2024)?

Stopamo v teden poln raznih preobrazb in nepredvidljivi...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (9.9. - 15.9. 2024)?

Najbolj pomembna zadeva v tednu pred vami, zaradi vpliv...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (12.8. - 18.8. 2024)?

Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, bo...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.