Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (30.9. - 6.10. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 30.9.2024
Ustvarjalno razpoloženi in ambiciozni, boste s Soncem v znamenju tehtnice pri zahtevnih opravilih težko dolgo vztrajali. Iskali boste logične rešitve in tiste, s katerimi bi se lahko izognili pretiranemu naporu. Prihaja zmožnost, da lahko uskladite konflikte, tudi tiste, ki so nastali v preteklosti, ter v napete situacije vnesete mir.
Preverite astro napoved za ta teden. (Foto: Freepik.com)
Preverite astro napoved za ta teden. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Najraje boste delovali v estetsko prijetnem okolju, ki ga boste ves čas urejali. Uživali boste v prenašanju idej in združevanju moči kot ekipa, zaradi česar boste odlični sodelavci.

Če bi obstajala mantra za vpliv Merkurja, ki se bo nahajal v tehtnici, bi bila, da je potrpežljivost vrlina. Neodločnost bo na vrhuncu, zato vas bo negovanje razumevanja in pozornosti popeljalo daleč. Previdnost stopa v ospredje, zelo skrbno boste izbirali, komu se boste odprli in popolnoma predali.

Venera v škorpijonu bo na področju financ pravi vpliv za uspešna vlaganja. Sedaj lahko dobite pomoč, tudi v trenutku, ko to najmanj pričakujete. Tabu teme bodo na področju kariere sprožale navdušenje. Nenehno boste razmišljali, kako bi lahko zaslužili še več denarja, malce boste na tem področju tudi skrivnostni. V negativnem smislu je obdobje tudi zaradi Sončevega mrka lahko čas, ko na dan privrejo travme, povezane z občutkom lastne vrednosti, odnosov ter spolnostjo. Privlačila vas bodo področja, ki omogočajo odkrivanje skrivnosti drugih ljudi, mikale vas bodo okultne dejavnosti in težko se boste odtrgali od mističnih energij. Skušajte prebuditi občutek, ki vam bo namignil kdaj morate narediti korak nazaj z namenom, da se lahko izognete temu, da bi vas občutki preveč prizadeli.

OVEN

Z energijo Merkurja v tehtnici boste na področju kariere in denarja tehtali, kaj se vam izplača in kaj ne. Nepričakovana novica bo tista, ki bo omogočila, da se svetla energija še naprej prepleta v vaši bližini. Trud, ki ga boste vlagali v delo, bo kmalu povrnjen. Pazite, da se v prostem času ne boste v soboto, ko se bo nekdo zanesel na vašo pomoč predajali lenobi in iskali razne izgovore. Odzovite se in bodite mož beseda.

BIK

Ker ste na področju kariere pričakovali pozitiven razplet in žrtvovali veliko svojega prostega časa boste, če se nekaj ne bo uresničilo očitno pokazali razočaranje. Ugodne energije Venere v znamenju škorpijona vas bodo proti koncu tedna popeljale v svet čustev, ki bodo tekla brez zavor in zadržkov. V nedeljo se boste odločili, da si v naslednjem tednu ne boste dovolili, da vas karkoli vrže iz tira.

DVOJČKA

Imeli boste preveč opravkov, da bi si lahko vzeli čas zase, zato se lahko začne v notranjosti, kljub temu da smo v obdobju umirjene tehtnice kopičiti notranji nemir. Poskusite biti bolj umirjeni, hkrati pa poskrbite da se boste odzvali, ko bodo od vas pričakovali rešitev. V ljubezni boste tako samski kot vezani dvojčki in dvojčice čez vikend želeli čim več strasti ter dogajanja brez napetosti in raznih nejasnosti.

RAK

Zaradi energije Venere v škorpijonu boste na področju čustev presenečali z zelo drznimi koraki, kar lahko nekoga šokira, saj ste običajno bolj sramežljivi. V sredo, ko nastopi Sončev mrk, boste zaradi spleta okoliščin napeti in ranljivi. Nikar si ne izposojajte denarja ter ne izpostavljajte kočljivih tem. Vikend bo obarvan s prijetnim razpoloženjem, še posebej vam bo naklonjena sobota, v kateri nastopi konjunkcija med Luno in Venero.

LEV

Počutje bo s Soncem in Merkurjem v znamenju tehtnice stabilno, zato se boste podali v zanimive podvige, z namenom, da izboljšate svoj status ter prebudite ponos. Nekomu bi se radi opravičili, zato se boste proti koncu tedna organizirali ter storili to, o čemer že nekaj časa razmišljate. V soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v škorpijonu se boste bolj intenzivno posvetili področju ljubezni, ne glede na to, ali ste samski ali ste v razmerju.

DEVICA

Počakajte, umirite se in z energijo Sonca v znamenju tehtnice se bo vse rešilo brez težav. Spremljala vas bo dobra volja in seveda tudi smisel za humor, s katerim lahko premostite marsikatero situacijo. Čez vikend, ko se bo luna nahajala v škorpijonu ohranite trezen razmislek, še posebej pri velikih odločitvah, ki so povezane s finančnim stanjem. Nikar pa ne postajajte nezaupljivi.

TEHTNICA

Prijetna opazka, ki je boste deležni v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Merkurjem vas bo popeljala v drugačno razmišljanje. Vezane tehtnice, napetosti, ki se lahko pojavijo v partnerstvu, rešujte med štirimi stenami, saj ste v izjemno čustvenem obdobju. Ker ne boste sposobni vsega kontrolirati, vas lahko čez vikend zagrabijo močni dvomi, vendar ne skrbite, saj se bodo zadeve že naslednji teden obrnile v bolj prijetno smer.

ŠKORPIJON

Hitro boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Merkurjem dokončali tisto, kar vas je nekdo pred kratkim prosil. Oddahnili si boste od napornega občutka ter si začeli organizirati tudi bolj prijetne reči. Na ljubezenskem področju boste z Venero v svojem znamenju povedali vse, kar vam leži na srcu. Samski škorpijoni in škorpijonke izkoristite strasten naboj, ki se bo ves čas prebujal.

STRELEC

Zaživeli boste v pravem pomenu, saj vas bo energija Venere v znamenju škorpijona prepričala, da je vaše življenje v zadnjem času nekoliko dolgočasno. Z veseljem se boste odtrgali od zoprnega občutka, ter se odpravili novim dogodivščinam naproti. Zadnji dnevi v tednu bodo zaradi lune v znamenju škorpijona namenjeni še posebej samskim, ki vas bodo neprestano obletavale osebe nasprotnega spola.

KOZOROG

Z energijo Venere v škorpijonu boste s polno paro izžarevali svojo privlačnost in privabili v svoj krog privlačne ljudi nasprotnega spola. Vezani boste dojeli, kako pomembna je ljubezenska zgodba, v kateri se nehajte, zato se boste še bolj potrudili. Marsikaj, kar je bilo na področju kariere motečega in obremenjujočega se bo v petek začelo obračati v pozitivno smer. V nedeljo lahko družino presenetite z dobrim kosilom.

VODNAR

Prijeten vpliv Sonca v znamenju tehtnice vas bo postavil na prvo mesto, tudi tam, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. Končno boste sposobni uskladiti vse družinske in delovne obveznosti. Iskrenost bo v sredo, ko nastopi Sončev mrk igrala veliko vlogo, želeli boste odgovore na svoja vprašanja. V nedeljo si vzemite čas za druženje z bližnjimi, ter si dovolite okusiti vse dobrote brez pomislekov in občutka, da se bo kazalec na tehtnici morda premaknil.

RIBI

Vezani, čeprav boste z energijo Venere v škorpijonu želeli popestritev, se kljub temu nikar preveč ne spogledujte izven domačega okolja. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte raje skozi teden v vsaki priložnosti, ki se vas bo naključno dotaknila. V soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero se boste fokusirali na neizpolnjene obljube, kar bo nasprotno stran prijetno očaralo.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Univerza za tretje življenjsko obdobje odpira vrata novim študentom

Pridružite se učeči se skupnosti starejših študentov na...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (9.9. - 15.9. 2024)?

Najbolj pomembna zadeva v tednu pred vami, zaradi vpliv...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (23.9. - 29.9. 2024)?

V teden se podajamo z raznimi premiki ter vibracijo teh...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Polnjene paprike v pečici

Jožica deli recept za polnjene paprike v pečici. Odličn...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.