Horoskop: Kaj prinaša teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 13.10.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj bo prinesel ta teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj bo prinesel ta teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Ponedeljek in torek do 1:30 – Luna v znamenju Dvojčka.
Dobro počutje za: Dvojčke, Tehtnice in Vodnarje
Srednje dobro za: Ovne in Leve
Manj ugodno za: Strelce, Device in Ribe

Luna v znamenju Raka – od torka 1:30 do četrtka 12:29.
Dobro počutje za: Rake, Škorpijone in Ribe
Srednje dobro za: Bike in Device
Manj ugodno za: Kozoroge, Ovne in Tehtnice

Luna v znamenju Leva – od četrtka 12:29 do nedelje 1:08.
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice
Manj ugodno: Vodnarje, Bike in Škorpijone

Luna v znamenju Device – od nedelje 1:08 do torka 13:12.
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce

V ponedeljek se nam obeta živahen začetek tedna. Zgodaj zjutraj se bomo uspešno uskladili s partnerjem. Vendar nas lahko prihod v službo vznemiri. Izogibajte se prehitri vožnji v službi in pazite, da ne založite ključev. Malo bomo raztreseni. Nato bo dan primeren za pospravljanje in arhiviranje zadev iz preteklosti ali pa za obnovitev kakšne naloge. Učenci, dijaki in študentje popoldan bo primeren za obnavljanje in ponavljanje snovi, ki ste jo morali že enkrat znati. Morda boste morali poiskati kakšen star učbenik.

V torek se nam vse do poznega večera obeta prijeten in lep dan, ki ga bomo najlepše preživeli doma. Pripravite si prijetne trenutke in nepričakovano razveselite svoje najdražje. V službi bo čutiti več dobre volje kot običajno. Ljudje bodo bolj ljubeznivi in prijazni. Primerno tudi za praznovanja in prireditve. Čez dan nas bodo vodila predvsem čustva, kar bo čutiti tudi v odnosih. Sredi dneva bo čas ugoden za sprostitev, sprehod v naravo, jogo in meditacijo. Pozno zvečer nas lahko nenadoma presenetijo temne misli in zaskrbljenost.

Noč na sredo bo nemirna in stresna. Morda se komu zgodi, da ne bo mogel spati. Sicer pa bo dopoldan zelo energičen, kar bodo čutili predvsem moški in pa ljudje, ki imajo izpostavljeno znamenje Tehtnice. Ugoden čas za športne dosežke in pogumna dejanja. Popoldan in zvečer bodo naša čustva bolj občutljiva, vendar bo do večera čas ugoden za resno delo in zaključevanje stvari.

Četrtkovo dopoldne bo Luna tekla v prazno*, sredi dneva bo prestopila v znamenje Leva. Dopoldan se bomo težko lotili težavnejših nalog. V službi se nam lahko ure vlečejo, ves čas bomo z mislimi doma. Kdor pa bo doma, naj čas izkoristi za pospravljanje doma in vrta ter za kuhanje. Zvečer bodo naše misli na vrhuncu. Morda najdemo zaprašeno škatlo z zanimivo vsebino ali pa dokument, ki ga že dlje časa iščemo. Pozno popoldne bodo uspešno potekale prodajne akcije, ljudje se bodo vračali po znižane izdelke.

V petek bo med ljudmi čutiti več spontanosti in hitrih odločitev, še zlasti v jutranjem času. Imeli bomo več poguma kot sicer. Zato bo dan uspešen, še zlasti pri stvareh, ki zahtevajo vračanje v preteklosti. Čez dan so možna prijetna srečanja z ljudmi, ki jih že dolgo nismo videli in za obujanje spominov. Izkoristite proste trenutke za zabavo in ne odklonite, če vas kdo povabi na pozno kavo ali pijačo.

Sobota bo dan za izlete, druženja, ustvarjanja, praznovanja in prireditve. Nekoliko občutljivi bomo le sredi dopoldneva, ko smo lahko zaradi pretirane zaverovanosti vase užaljeni ali pa nehote mi komu stopimo na žulj. Če bo le lepo vreme, izkoristite dan za športne užitke na prostem. Odnosi med partnerji bodo usklajeni in ugodni za načrtovanje vajine prihodnosti. Od sredine popoldneva pa bo Luna tekla v prazno*, zato se prepustite toku dogodkov.

Ko se bomo zbudili v nedeljsko jutro, bo Luna že v znamenju Device. Sproščenost prejšnjega dne bo izpuhtela. Dopoldan nas bo vznemirjala negotovost. Kmalu bo minilo. Čeprav je nedelja, bo marsikdo želel narediti to in ono. Vseeno je čas primeren za pospravljanje stanovanja, omar, predalov, vrtnih utic in za delo na vrtu. Tudi za ročne spretnosti, ki zahtevajo veliko mero natančnosti.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

** Retrogradno gibanje Merkurja prinaša v naša življenja zamude in zmedo v prometu, nesporazume v komunikaciji, blokade z računalniki, telefoni in pošto. Trgovci so manj zadovoljni s prodajo, saj ljudje manj kupujemo ali pa so pogostejše reklamacije. Merkur bo v retrogradnem gibanju od 5. 10. do 26. 10. 2014. Pozorni moramo biti že do dva dni prej, ko je planet na svoji »postaji«. To pomeni, da se planet ustavi, preden se prične gibati retrogradno in obratno. Ta točka, kjer se planet obrača, je zelo kritična. Delovanje te točke občutijo zlasti tisti, ki jo imajo v povezavi s svojo natalno karto. Vendar to ne pomeni samo v negativnem smislu. Če je ta točka povezana harmonično, lahko dobimo pozitivne odzive. Na splošno pa velja, da se v času retrogradnega Merkurja ne dogovarjamo o pomembnih stvareh. Če se nam bodo zdeli dogovori v tem času še kako smiselni, se bo kasneje izkazalo, da pa vendarle niso bili. Ne sklepajmo zavarovanj, ne pišimo pomembnih dokumentov in pogodb, ne dajajmo pobud in ne kupujmo avtomobilov. V tem času pogosteje izgubljamo stvari, še posebej drobne predmete, med katerimi so najbolj izpostavljeni ključi. Vendar ni vse tako črno. Je pa ta čas dober za obnavljanje projektov, ki smo jih začeli nekoč v preteklosti, za obujanje spominov, zgodovine in kulturne dediščine.


Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.