Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 3.3.2024
Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti, diktirala tempo življenja. Mlaj na 20* rib, v spajanju s Saturnom in Neptunom nakazuje zelo tih in umirjen čas, ki bo primeren za počitek, meditacijo, za post, za gledanje romantičnih filmov in za hrepenenje po čarobni prihodnosti.
Kaj nas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

PONEDELJEK bomo začeli z energijo strelca, v sebi bomo čutili veliko želje, da si planiramo svojo prihodnost. Snovali bomo načrte, tako v glavi, v svojih mislih, kot v realnosti. Nič hudega, če se vsi plani ne bodo realizirali, čisto dobro je, da lahko sanjarimo, iščemo zase najboljše možnosti, obujamo spomine na lahkotne dneve, ki so tam nekje daleč.

Aspekt dneva bo sigurno Merkur sekstil Uran, ki nam bo prinesel sveže ideje in prijetno komunikacijo. Ker je Merkur v ribi, bomo zaznali pri sebi več kreativnosti ter sanjskih načrtov. Ribe zaznavajo, predstavljajo neskončnost, uporabljajo intuicijo, se povezujejo telepatsko.

V TOREK bo bolj resna energija, Luna bo v kozorogu, spodbujena s svojim vladarjem Saturnom in ekspanzivnim Jupitrom. Čas bo za nekaj konkretnega, zemeljskega, poslovnega. Dobro si bomo organizirali čas.

Tudi SREDA bo naklonjena sestankovanju, dogovarjanju, poslovnemu sodelovanju in pametnemu razmišljanju. Luna sekstil Sonce je odlična energija, ki jo izkoristimo za usklajevanje prijetnega s koristnim. Dviguje tudi vitalno energijo.

V ČETRTEK bo Luna prestopila v neodvisnega vodnarja, kmalu srečala Plutona in kasneje še Marsa. V nas bo močna želja, da se povežemo z drugimi, da kaj skupinskega ustvarimo, da spremenimo to, kar nam ne koristi in ustreza več. Izkoristimo to povezovalno energijo in poskrbimo za druženje.

Zelo prijeten dan bo PETEK, ko bomo imele ženske svoj dan, DAN ŽENA. To je mednarodni praznik žensk, ki ga praznujemo vsako leto 8. marca. Je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti ter dosežkov žensk. Zelo lepo se sklada z energijo vodnarja, ki je povezovalna energija in ki prinaša nujne spremembe. Tudi zaradi aspekta Merkurja in Neptuna v ribah, bo dan namočen v romantiko.

Ženske se znamo zelo intuitivno, nežno, sočutno povezovati. Včasih je ženskost težko opredeliti, saj se v njej skrivajo vsi občutki, ki jih ima ona sama. V sedanjem času so ženske čedalje bolj zavedamo, da smo lepe, pametne, sposobne, močno samostojne ter samozavestne, v bistvu, pa nismo izgubile to svojo ženstvenost ter občutek materinstva. Zrela ženska zelo ceni pristnost odnosov ter partnerstva in bo, da to doseže zelo veliko naredila. Tudi zamenjala moža, ali partnerja, če je to potrebno.

Zelo ribje energije pričakujmo za VIKEND. Luna bo v SOBOTO vstopila v vodne ribice, v NEDELJO pa se bo združila s Soncem v mlaj. To je introventirana energija lenobnosti, pasivnosti ter predajanja občutkom.

Mars kvadrat Uran bo v SOBOTO neprijetna energija, ki povzroča slabo počutje, padec vitalnosti in tudi depresivnih napetosti. Ljudje, ki imate težave s psiho, s psihičnim zdravjem, boste lahko doživljali psihične stiske. Porast življenjskih stresov, morda zaradi nezmožnosti doživljanja življenja kot dobrega, perspektivnega prinaša občutek negotovosti, dvoma vase, osamljenost, žalost, morda celo zaskrbljenost glede prihodnosti.

V NEDELJO vstopi Merkur v ovna, to bo za naše misli dobro, saj bomo malce bolj pozitivno gledali na življenje. Daje neko spodbudo, da pa le ni tako vse turobno in žalostno in da je vedno pred nami neka pozitivna pot.

Mlaj na 20* rib, v spajanju s Saturnom in Neptunom nakazuje zelo tih in umirjen čas, ki bo primeren za počitek, meditacijo, za post, za gledanje romantičnih filmov in za hrepenenje po čarobni prihodnosti.

Mlaj bo ob 10 uri in je tudi priložnost, da si v naslednjih dnevih povrnemo moč, da se zaženemo bolj aktivnemu življenju naproti. Lahko je to preprosto zato, ker se zavemo, kako se počutimo kot žrtve, bodisi naše družine, naših odnosov, naše kulture, družbe, naših delodajalcev, šefov, naših političnih vodij, učiteljev itd…

Vsi se kdaj počutimo kot žrtve, sedaj bomo dobili priložnost, da o tem spregovorimo, ozavestimo trpljenje, morda trpinčenje, da obtožimo. Smo bili v kaj prisiljeni, so nas kaj obtožili, se o nas širijo laži, spletke, smo mi tisti, ki smo indoktrinirani? Smo morda žrtve zaostale družbene zavesti?

Veselim se mlaja, ker po tem dnevu Luna raste, se debeli in tudi v psihološkem smislu se naš duh in duša povežeta in v nas se izpostavi želja po rasti, po novih začetkih, po drugačnih poglavjih. Kje se bo to za vsakega posameznika dogajalo, se ugotovi tako, da astrolog pogleda kje se nahaja 20* znamenja ribe, na tem področju življenja bo mlaj vplival na našo rast ter razvoj.

Ne pozabite si odpustiti za vse kar ni v skladu najvišje dobrega za vas, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

MojaLeta darilo je še bogateljše – kdo so izžrebanci?

Februarski nagrajenci oz. nagrajenke prejmejo kar tri ...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...

Kako prepoznati manipulatorja?

Laži, sprenevedanje, popačenje situacije, izsiljevanje,...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.