Strahovi teme

Naša bralka Antonija Jereb nam je poslala čudovito pesem. Vabljeni k sodelovanju tudi vsi ostali. Pošljite nam svoje pesmi, razmišljanja in doživetja na elektronski naslov urednistvo@mojaleta.si in z veseljem bomo objavili!
Noč. (foto: freeDigitalPhotos.net)
Noč. (foto: freeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Strahovi teme

Proti večeru hitim skozi gozd.
Vse tja do reke, ki prečka jo most.
Na poti je tema in sence zlovešče,
za mano hrešči, me spominja na vešče.

V strahu telo po poti mi tava,
zloveščih glasov, polna je glava.
Srh po telesu me spreletava,
v kapljicah znoja utaplja se glava.

Korak mi zastaja, pot se mi vleče,
ko le prišla bi do jase, v meni trepeče.
Noge so težke kot nakovala.
Le zakaj, to temačno pot sem izbrala?

Zakaj sem izbrala to pot skozi gozd?
Ozko, kamnito in z listjem posuto?
Zakaj do večera jaz sem čakala?
Doma zdaj lahko že knjigo bi brala.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

IDEJE: Jesenske igre z vnuki

Preverite odlične ideje za jesenske igre z vnuki, ki bo...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Dvobarvni orehi

Zanimive recept in slasten recept, direktno iz Jožičine...

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na ž...

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki

Goveji golaž je kulinarična poslastica, kjer veliko vlo...

Neverjetno, kako zelo uporabna je citronska kislina (nasveti iz babičine beležke)

Naša ambasadorka Jožica Ostrožnik je z nami delila drag...

Iz Jožičine kuhinje: Pijana nevesta

Tokrat iz Jožičine kuhinje:Pijana nevesta. Za izdelavo ...

Recepti za noč čarovnic: strašne nadevane paprike, mini pice in bučna juha

Pripravite pisane in okusne jedi za noč čarovnic. Poisk...

Babičin slog, ki osvaja modne brvi – ko udobje postane nova eleganca

Po desetletjih, ko je bila moda pogosto sinonim za mlad...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Iz Jožičine kuhinje: Štruklji s prelivom iz sladkorja in sladke smetane (hitra sladica)

Iz Jožičine kuhinje zopet prihaja slasten recept. Okusn...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.