Astro napoved: Emocije in občutki znajo biti globoki, skrivnostni in občutljivi

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 22.10.2023
Vstopamo v bolj turobni del leta, v sredinsko jesen, ko bodo drevesa odvrgla svoje listje, ko se narava umirja in počasi pripravlja na zimsko spanje. Sonce bo vstopilo v vodno in fiksno znamenje škorpijona, kjer nam bo energija vnašala odločnost, ostroumnost, celo agresivnost in težko bomo ostali nevtralni.
Kaj nam prinaša ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam prinaša ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Emocije in občutki znajo biti globoki, skrivnostni in občutljivi. Pa vendar nam narava ponuja veliko sadov, od kostanja, gob, grozdja, buč, olivnega in bučnega olja, do sladkega sadja. Jaz se jeseni vedno veselim in osrečuje me ta paleta jesenskih barv.

PONEDELJEK z rastočo Luno v vodnarju bo prijeten, družaben in povezovalen, dinamika Jupitra ter Urana bo rahlo stresna, kar prinaša nezadovoljstvo. Sonce vstopa v škorpijona ob 18:20 uri in bo naslednjih 30 dni zaznamovalo to škorpijonsko energijo intenzivnosti in predanosti.

V TOREK bo Luna vstopila v nežne ribice in zavedali se bomo, kako je poleg izgradnje vsega materialnega zelo pomembna naša duša, kaj nam govori in kaj si želi. Lahko smo bolj senzitivni ter občutljivi. Sonce in Luna se bosta povezovala s Saturnom, kar poleg nekega strahu in nesproščenosti ponujata tudi dobro produktivnost.

Zelo dober dan za poslovne zadeve, organizacijo dela, za pretok energij med ljudmi, za širjenje informacij in za ureditev vseh pravnih in upravnih zadev.

V SREDO bomo že čutili ta pritisk in vpliv bližajoče polne Lune, z Marsom se bomo spontano odzivali, z Jupitrom pometli z konkurenco, Venera bo ponudila sentimentalnost ter večja pričakovanja kot je realnost. Vse skupaj pa bo zaokrožil Uran s svojimi briljantnimi idejami. Luna bo še vedno v ribicah, kar blaži naše odzive.

ČETRTEK bo zjutraj zelo zaspan dan, Luna bo še v ribi, objela bo Neptuna, zato bomo težko vstali. Pričakujemo bolj ležerno in tiho dopoldne. Po 12 uri se bo Luna premaknila v ognjenega ovna in razmigala energijo. V sebi bomo začutili več moči in želje po aktivnostih.

Tudi v PETEK bo ognjena energija ovna, primerna za vso aktivnost, šport, fizično delo. V mišicah bo čutiti željo po premiku, po akciji, po gibanju, Mars vladar ovna je v škorpijonu, skupaj s Soncem in Merkurjem. To je ena dobra kombinacija poglobljenih spoznanj, morda želja po osvoboditvi od nečesa, morda izhod iz napornega obdobja življenja. Ob močni škorpijonski energiji lažje spregledamo vzorce, najdemo odgovore skozi razčlenitev življenjskih zadev ter poiščemo pot iz težav. Pogum je tudi ena lastnost tako znamenja ovna kot škorpijona. Pazimo le, da se ne zamerimo ljudem tako brez razloga.

V SOBOTO vstopi Luna v bika in v večeru se bomo že pomikali proti polni Luni in delnim Luninim mrkom, ki bo na 5* znamenja bika. Ko bomo jasno občutili, da je Zemlja med Luno in Soncem v isti liniji in se Lunina svetloba ne more odbijati ker je v senci Zemlje. Ker bo mrk delni, se sij Lune malce zmanjša, zato marsikdo ne bo sploh opazil omračitve. Luna bo skupaj z Uranom in Jupitrom v zemeljskem biku, nasproti bo Sonce, Mars in Merkur v škorpijonu. Ker bodo Lunini vozli cca 10* stran od polne Lune, bo mrk delni.

Mrk predstavlja zaključek ciklov na osi bik-škorpijon, na katerem delamo že od leta 2021. Na družbenem področju bo prišlo do vrhunca na vojnih žariščih, na osebnem področju pa pozornost kako prehajamo skozi labirint življenja. Kako skrbimo za našo Zemljo, kako za svoj dom, za preživetje, spomnil nas bo kako skrbimo za svoje zdravje, prehrano, kako krepimo imunski sistem in kaj počnemo s prostim časom. V tem času bo zelo močna energija in vpliv znamenja bika kot škorpijona. Energije, ki se ne izključujejo, temveč se povezujejo kot izmenjava električnega toka. Temeljito moramo razmisliti kako delujemo, kaj so naše vrednote, varnost in realnost.

NEDELJO bomo zaokrožili z energijo prizemljenega bika, kot skupek misli ter besed iz globine škorpijona, kjer se bosta Merkur in Mars srečala. Naj bo dan namenjen dobri hrani, družbi in uživanju v naravi.

Naj nam tedenske energije vlivajo zaupanje in vero v boljšo prihodnost, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

Kako prepoznati manipulatorja?

Laži, sprenevedanje, popačenje situacije, izsiljevanje,...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.