Astrološka napoved: od 19. do 25. junija (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 18.6.2023
Ta teden dni bomo imeli več energije. Za to se bomo lahko zahvalili rastoči, mladi Luni in njenemu vplivu napredovanja ter rasti. Če si še nismo začrtali cilje, bo te dni za to še vedno pravi čas.
Več energije bomo imeli v tednu pred nami. (Foto: Freepik.com)
Več energije bomo imeli v tednu pred nami. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Luna bo rastla in se debelila na nebu, to bo čas novih začetkov, porajajo se nove ideje, smernice, bolj smo podjetni, vedri in veseli izzivov, ki so pred nami. Naredimo si neke izboljšave, bodimo prodorni in ciljno naravnani.

V ponedeljek bo mlada Luna v znamenju raka, v prijetnih aspektih spodbude, dobre organiziranosti, preudarnosti in konstruktivnih nasvetov. Sonce bo na zadnjih stopinjah dvojčka, v dinamiki z Neptunom, morda bo nekaterim slabil vitalno energijo.

Tudi torek bo konstruktiven dan, ko nam bo naša intuicija in navdih kazala pravo pot.

V sredo bomo dočakali tudi uradno poletje, Sonce vstopa v znamenje raka, imamo poletni solsticij, noč bo najkrajša in dan najdaljši. Vsak dan po solsticiju, se dnevi počasi, vendar se vztrajno krajšajo.

Astrološko znamenje rak označuje umikanje vase, občutljivost, sramežljivost in vztrajnost. Z rakom lahko poistovetimo ves svet v vodi, je prispodoba prvinske vode življenja, tudi simbol znamenja raka spominja na sklenjene rakove klešče, ki pomenijo zaščito, materinstvo, skrbnost, nežnost, vir novega življenja. Rak kot žival z oklepom predstavlja tako tudi naš notranji del, intimo, poduhovljenost. Vsi začetki življenja imajo neko lupino, oklep, kožo, ki ga morajo streti pred vstopom v življenje.

Zato so predstavniki znamenja raka precej materinski tipi, vse pomembno zavijete, zadržite zase, to ljubosumno čuvate, hranite in grejete. Rak se z Luno in četrto hišo nanaša na svoje občutke, čustva, na intimno življenje blizu svoje družine, na tradicijo, kjer najde svojo srečo in vsebino. Je zelo predan staršem, otrokom, družini, obkrožen s svojimi bližnjimi, za katere s svojim zaščitništvom vedno dobro poskrbi. Svoje zaupanje in poštenost vnaša v svojo družino, omogoča tesne in intimne odnose, svoje življenje ustvarja skozi čustva, empatijo, pomoč šibkejšim in skozi svoje potomce in družinsko okolje.

Rad se giblje v znanem okolju, se nanaša na vse poznano in domače, ima dober čustven spomin, ki ga zlahka oživi iz spominov iz preteklosti in otroštva. Bogato notranje življenje in čustvene izkušnje prinašajo divjo in burno domišljijo, sanjanje in ustvarjalnost, kar lahko izraža skozi umetnost.

Po drugi strani zaradi svoje močne empatije in čustvenosti, znajo biti tudi preobčutljivi, negotovi, popustljivi, površni, muhasti, pristranski in pogosto spreminjajo razpoloženje. Zato je včasih s predstavniki raka težko živeti, zaradi njihovih čustvenih stanj, ki se stalno spreminjajo. Podvrženi so naraščanju in upadanju gibanja vladarice Lune in sledenju Luninim menam, ko Luna narašča so dobro razpoloženi, približno dva tedna in ko upada znajo biti čemerni, sitni, nergavi ali celo depresivni. Torej imajo ciklične vzpone in padce in se radi zapirajo vase.

Rakova moč je v skrbi za svojo družino, so veliki domoljubi, spoštujejo prednike in svoje korenine, ponos jim raste s pohvalo. Uživajo, ko je njihova družina skupaj, ko so tesno in čustveno povezani s partnerjem v domačem ognjišču. Radi kuhajo, prisegajo na tradicionalne vrednote in na zasebnost v intimi, z mislimi so v preteklosti in skozi iščejo varnost.

Četrtek bo z Luno v levu in s srečanjem z Venero ter Marsom zelo živahno, pravo poletno dogajanje, kjer družabnosti, razigranosti, smeha in dobrega vzdušja ne bo manjkalo. Krasen dan za odnose, ljubezen, za romantična srečanja ter za ustvarjanje nekaj lepega.

Petek bo oznanjal dan, ko bomo nekaj zaključevali, dijaki in učenci šolsko leto, mi pa poslovne obveznosti. Luna bo v devici in umirjala s svojo zbranostjo ozračje.

Lahko se veselimo vikenda, prostih dni in praznika državnosti. Luna bo v soboto in v nedeljo v devici, dobro organizirana, spodbujena s strani Jupitra ter Urana. Odlično bo, če bomo urejali praktične zadeve.

Lep začetek poletja vam želim astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...

Ambasadorka MojaLeta ocenila hotel Floramare: "Vstopila sem preplavljena s čustvi"

Na portalu Moja leta.si so mi zaupali, da grem v nov ho...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako pripravimo dober setveni načrt?

Zakaj je pomemben setveni načrt? Kako ga pripravimo? Na...

Za tako malo denarja ne boste našli boljšega

Ponudba robotskih sesalnikov mora biti pestra, saj nima...

MojaLeta darilo je še bogateljše – kdo so izžrebanci?

Februarski nagrajenci oz. nagrajenke prejmejo kar tri ...

FMD DIETA – ste že slišali za njo? Dieta, ki deluje enako kot post, a ni postenje

Ste že slišali za FMD dieto? To je posebna dieta, ki po...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.