Astrološka napoved od 31. julija do 6. avgusta (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 30.7.2023
V torek bo polna Luna, zato smo lahko te dni malce nemirni in polni živčne energije. Ščip ali polna Luna je lunacija, ko sta Luna in Sonce nasproti na isti stopinji in je dinamika področja, kjer se ščip nahaja intenzivna, bolj pomembna. V sebi začutimo napetost, stres ter višek čustvene energije. Lahko je tudi nevarnost nesreč, zato bodimo nekje do srede pazljivi.
Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

V PONEDELJEK bo Luna še v kozorogu, v lepih harmoničnih aspektih z Marsom, Jupitrom in Uranom. Vse bo spodbujalo našo ambicioznost, poslovnost, delo ter obveznosti. Veliko lahko naredimo, organiziramo, postavimo dobre temelje ter oblikujemo nek red. Poslavljamo se od meseca julija, da lahko pozdravimo avgust.

V TOREK ob 20:31 uri bomo imeli ščip ali polno Luno na 9* znamenja vodnarja, to bo zanimiv ščip, ko bo Luna tudi v dinamiki z Jupitrom, kasneje pa bo šel Mars v devici v harmonijo z Jupitrom.

Vodnarjeva energija je v teh trenutkih pomembna le, če svojo individualnost živimo kot služenje celoti. Ni države, ni posameznika, ki bi lahko sam rešil probleme, ki pestijo svet. Vodnarjev princip je delo na sebi, da bi lahko pomagal drugim, to ni čustven svet, to je vizionarski svet. Kjer se nimamo časa ustaviti pri posamezniku, ker je cilj skupen. Jupiter, ki je vpet v to lunacijo nas spodbuja, da prestopimo meje, gledamo onkraj svoje soseščine, vasi, mesta in obenem se zelo ukvarjamo s pravičnostjo. Če znate poglejte, kje imate 9* vodnarja v svoji astrološki rojstni karti, tam bodo zadeve prišle do vrhunca. Drugače pa vprašajte astrologa.

Luna bo še vedno v vodnarju tudi v SREDO, bo v perigeju, torej je najbližje Zemlji, zato so lahko vremenska nihanja. Že tako pesimistični ljudje bodo še bolj nerazpoloženi, v ozračju bo slutiti nemir, razdražljivost, živčno obnašanje. Če smo nezadovoljni, počakajmo kakšen dan, pa bo boljše.

Boljše bo že v ČETRTEK, ko bo Luna vstopila v prijazne ribe, se s srečanjem s Saturnom zresnila, poglobila svoje razmišljanje in se ukvarjala z negativnimi čustvi. Misli nam bodo uhajale na vse strani, saj gre Luna nasproti Merkurju v devici. Bolj kaotičen dan, ki pa je lahko čisto prijeten, samo prepustiti se moramo.

No, PETEK pa bo pravi »bonbonček«, vse bo tako, kot mora biti. Uživali bomo v dnevu, v druženju, morda kje na dopustu, ob vodi, na koncertu, na prireditvah. Naša intuicija bo povečana, zato le prisluhnimo svoji duši, kaj nam govori.

Pred nami je dinamičen VIKEND z Luno v ovnu, pogum velja na vseh področjih.

Zaradi tega kardinalnega znamenja se bomo počutili močnejši in odločnejši kot kdaj koli prej. Z več poguma, da se soočimo s tem, kar nam prinaša življenje in zahtevamo zase svobodo delovanja, potrebo po duševni in čustveni osvoboditvi. Če še vedno vlečete razmerje, ki ne deluje več, ali čustveno ter ekonomsko odvisnost, zaradi katere se počutite vezane, uporabite energije ovna, da se ponovno usposobite in odmaknete. Ponovno ocenite "zakaj", ali bolje rečeno, "zaradi česa", ste to situacijo sprejeli. V večini primerov je odvisnost v odnosih, del lastne psihe, ki se ga ne zavedamo, ga skrivamo in ga projiciramo na partnerja ali partnerko. Torej, vikend bo zelo aktiven, morda tudi obramben.

Krasno poletje vam želim, če smo na dopustu, so tudi naše težave in nesoglasja manjša, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Ideje za velikonočno barvanje pirhov (naših Facebook sledilcev)

Na našem Facebook profilu smo sledilce prosili, da z na...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.