Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (12.8. - 18.8. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 12.8.2024
Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, boste sedaj to spremenili in poudarili svojo lastno potrebo. S tem vplivom boste znali prebuditi prirojeno povezavo z ustvarjalnimi procesi in ustvarjalno žilico... Kaj vas še čaka v tem tednu?
Kaj kaže astrološka napoved za teden dni pred nami? (Foto: Freepik.com)
Kaj kaže astrološka napoved za teden dni pred nami? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Sonce v znamenju leva vam bo z veselo energijo omogočilo, da se notranje stabilizirate, uredite nerešene zadeve in se posvetite sebi. V kolikor ste bili v zadnjem obdobju bolj v ozadju, boste sedaj izpostavili, da si želite več pozornosti, občudovanja ali spoštovanja. Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, boste sedaj to spremenili in poudarili svojo lastno potrebo. S tem vplivom boste znali prebuditi prirojeno povezavo z ustvarjalnimi procesi in ustvarjalno žilico. Izžarevali boste iznajdljivost, moč, odločnost, ljubezen do svobode in večno željo po neodvisnosti, zato vas nič ne bo spravilo v slabo voljo.

Retrogradni Merkur je še vedno prisoten. V znamenju device se bo nahajal do četrtka, ko se ponovno vrne v znamenje leva. Njegovo turbulentno obdobje ima tudi nekaj prednosti. Morali bi upočasniti svoj tempo in si privoščiti mentalni dopust. To je čas, v katerem lahko razmislite in se glede pomembnih stvari ponovno zamislite. V negativnem smislu lahko pričakujete nekaj nezgod, napačno usmerjeno ter nervozno komunikacijo, ter razne nesporazume. Retrogradni Merkur prinaša analitično in zelo pronicljivo notranjo refleksijo. Pomagal vam bo zbrati vpoglede, ki ste jih zamudili, prav tako vas bo spodbujal k premisleku o pričakovanjih, ki jih gojite do sebe.

Venera se bo nahajala v devici. Skromni ter zadržani boste še bolj zvesti in pripadni kot običajno. Morda navzven ne boste kazali veliko čustev, vendar boste še kako občutljivi na to, kar drugi mislijo. Cenili boste točnost in nekoga, na katerega se lahko resnično zanesete. Raje boste počasi gradili medsebojno spoštovanje, kot da bi razpihovali plamen strasti. V spalnici boste prisrčno skromni, vendar se boste odzivali na dotik in sčasoma lahko razkrijete več plasti čutnosti. Namesto argumentov in konfliktov so zaželene prijetne izmenjave.

OVEN

Z energijo Venere v znamenju device si boste s pomočjo razuma lažje priznali čustva in se pogovorili o vsem, kar vas po tihem bremeni. Pri tistih ovnih in ovnicah, ki se že nekaj časa nahajate v nejasnih odnosih se lahko prebudijo manjši nesporazumi. S strogo disciplino bo vse skupaj veliko lažje ter bolj donosno, zato nikar ne podlegajte tistim, ki vas ne spodbujajo v pravi smeri. V kolikor boste v nedeljo povedali resnico boste v družinskem okolju lažje rešili zoprn zaplet.

BIK

Sprememba položaja retrogradnega Merkurja lahko povzroči, da se bodo začele vračati osebe, s katerimi ste bili tesno povezani v preteklosti. Da pa ne bo prisotno samo analiziranje, si privoščite spontan pogovor, ki vas bo navdihnil. Prijateljski odnosi bodo dobili novo podobo, olepšal jih bo vaš optimistični pogled ter slovo od zakoreninjene trme. V nedeljo boste odločni, zato vas bo težko prepričati v tisto, kar vam v tem trenutku ne ustreza.

DVOJČKA

Zdravje vam lahko kljub temu, da se Venera nahaja v znamenju device nekoliko ponagaja, zato bodite na tem področju še posebej previdni in dosledni. Morda se celo odločite za več gibanja, kar po pozitivno vplivalo na počutje. V četrtek, ko vas bo razveseljeval prost dan, se vam obetajo prijetni trenutki. Ukvarjali se boste predvsem z ljudmi, ki so stalno prisotni v vaši življenjski sferi. Misli bodo v nedeljo odplavale k preteklim lekcijam, ki so vas veliko naučile.

RAK

Pomembna situacija, ki vas bo zaradi intenzivnega vpliva retrogradnega Merkurja doletela na področju kariere, ne bo niti približno takšna, kakršno ste načrtovali. Vsi koraki se bodo za trenutek ustavili, ne glede na to kako zelo si želite zaključka. V sredo, ko boste z energijo lune v strelcu vzhičeni, premislite, preden nekomu nekaj obljubite. Predvsem pa poslušajte, kaj imajo za povedati tisti, ki vas obdajajo, saj se lahko od njih veliko naučite.

LEV

Vse kar si boste v tem tednu, ko vas bo spremljala energija Sonca v vašem znamenju želeli je, da se čustveno življenje končno uredi. Najboljša izbira za vezane leve in levinje bo, imeti se v dvoje lepo in raziskati nove stvari. Samski, mikale vas bodo nenavadne avanture in nič vas ne bo moglo ustaviti pred tem, da naredite nekaj spontanega. Napetost bo v nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom naraščala in na preizkušnji bo psihična stabilnost.

DEVICA

Uredite z ugodno energijo Vener v svojem znamenju finančne zadeve in planirajte aktivnosti, ki bi vas lahko dolgoročno popeljale k napredku. Razmišljali boste o osebnih preobrazbah, zato je čas je primeren, da se odločite za hujšanje, ali da opustite kajenje in nezdrave miselne vzorce. Volje in navdušenja vam ne bo manjkalo, zato vztrajajte, tudi če vas bodo drugi vabili v razne pregrešne stvari. Najboljšo rešitev boste našli, če boste ostali mirni in boste razmišljali s trezno glavo.

TEHTNICA

V smeri, da bi si na področju kariere določene situacije razjasnili, boste z energijo Sonca v znamenju leva zelo odkriti in direktni. Naj vas ne zmoti, da se bodo pojavile spremembe, ki jih niste pričakovali. V danem trenutku v nedeljo, ko vas bo zmedla energija konjunkcije med Luno in Plutonom sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in kaj lahko od nekoga dolgoročno pričakujete. Čas bo prinesel odgovore.

ŠKORPIJON

Vezani škorpijoni in škorpijonke, na čustvenem področju zaradi vpliva Venere v znamenju device ni najboljši čas za reševanje kakšnih večjih, napornih konfliktov, saj bi lahko zgubili dvoboj. Samski, bremena, ki jih čutite na področju čustev v podzavesti, vplivajo tudi na poslovno življenje. Konec tedna boste začutili vpliv energije konjunkcije, ki bo dodala nekaj občutljivosti, zato nikar takoj vseh opazk ne jemljite preveč resno, saj vas lahko obsodijo, da ste preveč občutljivi.

STRELEC

Bolj stabilna podoba odnosa, ki jo bo omogočila Venera v devici, bo odlično vplivala na počutje in vas zavarovala pred tistimi, ki so nevoščljivi. Samski strelci in strelke, čustva bodo najbolj intenzivna v četrtek, ko se bodo vrstila vroča srečanja, ki bodo povrnila smeh na vaše ustnice. Finance bodo najbolj izpostavljene v petek, vendar nikar ne podlezite negativnim vplivom, ki vas bodo želeli za nekaj trenutkov ohromiti. Čas je, da odvržete vzorce, ki so vas bremenili.

KOZOROG

Lažje vam bo, če boste na osebnem področju bolj sigurni sami vase. Sredi tedna boste naklonjeni odkrivanju skrivnosti, ki vam prinašajo odgovore na že dolgo neodgovorjena vprašanja. V petek vaša energija ne bo najbolj simpatična, saj vas bodo jezila določena bremena in ovire, ki se nanašajo na delo in denar. Temeljito razmislite, kaj bi lahko storili, da izboljšate svoj položaj. Sreča bo v nedeljo naklonjena tistim, ki boste znali kljub težavicam uživati v drobnih in lepih trenutkih.

VODNAR

Boljše počutje in samozavest, ki jo prebuja energija Sonca v znamenju leva bo povzročila, da se boste z motivacijo in vztrajnostjo lotili nečesa, kar vas bo navdihnilo s svežino in izpolnilo vsa pričakovanja. Konec tedna vas usmerja k sanjarjenju in tuhtanju o boljših možnostih po katerih hrepenite. Na plano lahko pridejo v nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom čustva, za katera ste bili prepričani, da ste z njimi že razčistili in jih pometli pod preprogo.

RIBI

Veliko priložnosti kljub retrogradnemu Merkurju čaka na vas, zato se v prvih dneh tedna nikar ne obotavljajte, ampak razmislite, kam bi se bilo vredno bolj intenzivno usmeriti. Blesteli boste odlično komunikacijo, po kateri si vas bodo določeni ljudje še dolgo zapomnili. Na ljubezenskem področju se boste vezani z lahkoto prilagodili in se posvetili ljubljeni osebi, ko vas bo najbolj potrebovala. V nedeljo boste na vrsto prišli tudi samski, povečala se bo privlačnost.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Astrološka znamenja Horoskop
Morda te zanima tudi:

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (26.8. - 1.9. 2024)?

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se usm...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (19.8. - 25.8. 2024)?

Stopamo v teden poln raznih preobrazb in nepredvidljivi...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.