Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (19.8. - 25.8. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 19.8.2024
Stopamo v teden poln raznih preobrazb in nepredvidljivih sprememb, ter odzivov. V začetku tedna boste občutili intenzivno energijo Polne lune, ki vas bo želeli ali ne popeljala globoko v notranjost v smeri, da dobite kakšen odgovor na svoja vprašanja, še posebej na področju čustev.
Pred nami je zelo transformativen teden.  (Foto: Freepik.com)
Pred nami je zelo transformativen teden. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

V prvi polovici tedna izkoristite še zadnje atome energije Sonca v znamenju leva v smeri, da naredite kakšen pogumen korak ali pa sprejmete pomembno odločitev brez raznih dvomov.

Nato v četrtek stopamo v obdobje device, ki bo od vas zahtevalo premišljene in dosledne korake. Ne bo vam več vseeno, kaj si o vas mislijo drugi, prav tako vam ne bo vseeno, če se poslovne in finančne zadeve ne bodo odvijale v donosni smeri. Retrogradni Merkur, ki bo povezan z energijo leva lahko še vedno nagaja na področju komunikacije in kariere, še posebej tistim, ki niste iskreni do sebe in do drugih. Pazite tudi med vožnjo ter pri opravilih, ki zahtevajo popolno zbranost.

Z vplivom Venere v znamenju device morda ne boste sentimentalni, vendar boste zelo zanesljivi. Zanesljivost se bo izkazala za bolj pomembno od sladkih izjav, saj vas bodo bližnji potrebovali bolj kot kdaj koli prej, še posebej kot ramo za jokanje. Prijatelji bodo v tem obdobju vir tolažbe, kar vam bo služilo kot dober način, da se počutite bolj samozavestni. Prijetno delovanje vam bo omogočilo nekaj lepih trenutkov. Odprite se dobrim vibracijam, ki vam prihajajo na pot in vas prebujajo.

OVEN

V ponedeljek se boste z energijo Polne lune težko sestavili in opravili kar je na urniku, vendar se ne obremenjujte preveč, morda potrebujete nekaj počitka, ki si ga sami ne vzamete. V sredo prihaja odlična priložnost za zaslužek, vse kar potrebujete je, da se obdani z dobrimi predlogi podate v akcijo. Vse kar vas bo obdajalo, boste v nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom doživljali bolj intenzivno kot običajno. Pojdite v gozd, povežite se s sabo.

BIK

Kljub Polni luni boste v ponedeljek prišli do spoznanja, da ste bili sami krivi, da vas sodelavci, ko ste nekaj predlagali niso razumeli. Pokažite raje svojo zrelost in se zanesite predvsem na pretekle izkušnje. Vikend bo, če vam ne bo ugodeno prebudil vznemirjenje. Vedno bolj uporniški boste, imeli boste veliko energije, po tihem pa vas bodo v podzavesti, ki bo razprostrta omejevali medsebojni odnosi v domačem okolju.

DVOJČKA

Situacije, ki se bodo dogajale v sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom, vas bodo prepričale, da je v določeni zadevi, kljub temu da trenutno ne teče gladko vredno vztrajati. Pravi prijemi in dobra taktika, obdana z diplomatskim pristopom bodo povod v pozitiven rezultat na področju kariere in denarja. Na zdravstvenem področju pričakujte v nedeljo, ko si boste oddahnili od raznih obremenitev boljše počutje, ki vam bo dvignilo energijo.

RAK

V ponedeljek, ko nastopi Polna luna ne boste najbolj notranje umirjeni, ker ste pred kratkim zaznali nekaj pomembnih zadev, ki jih bo potrebno analizirati. Znebite se vseh pomislekov ter dovolite, da v ospredje stopi odločnost, ki vas bo popeljala k novim odločitvam. Pomembna novica, ki jo boste v četrtek deležni čisto po naključju, vas bo usmerila v bolj zanimiva izhodišča. Sami v nedeljo presodite, ali se splača imeti opravka z nekom, ki se ves čas trudi poiskati vašo bližino.

LEV

Če se boste odločili za drastične spremembe, bodite zaradi vpliva Polne lune v ponedeljek pazljivi, prav tako bi bilo smotrno razmisliti tudi o posledicah. Nihče vam ne more pomagati, če se sami ne boste zganili in začeli reševati zadeve, ki so se vam na finančnem področju zaradi trenutka nepremišljenosti nakopičile. Konec tedna boste v plodnem obdobju, zato bo, kjerkoli se boste nahajali prisotna večja možnost pozitivnih rešitev.

DEVICA

Poskusite v ponedeljek, ko boste zaradi vpliva Polne lune zmedeni in raztreseni v vsem najti pozitivne lastnosti in se osredotočite na njih. Usmerite se v kvaliteto, ter se soočite tudi s finančnim področjem. Vezane device bo proti koncu tedna zmotil občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj lepega morda že šlo mimo vas. V večji meri se boste v soboto posvečali prijateljskim odnosom in skupaj ustvarili zabavno in navihano ozračje.

TEHTNICA

Na vidiku so v ponedeljek, ko lahko zaradi nenavadne energije Polne lune nepričakovano spremenite mnenje in smer radikalne spremembe. Nikar ne delajte scenarijev za naprej, ker bi se le utrudili. Proti koncu tedna se bo na trenutke prebujal občutek, da bi se kar zgrudili od utrujenosti, kljub temu se poskusite sestaviti, ter narediti kaj koristnega v domačem okolju. Na področju čustev boste nihali med dvema možnostma.

ŠKORPIJON

Umaknite se, saj boste v ponedeljek, ko se lahko zaradi Polne lune vse zakomplicira na koncu vi tisti, ki boste utrpeli posledice. Ker boste preveč nemirni, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, se boste raje usmerili v nekaj tveganega, vendar najprej zberite še nekaj dodatnih informacij. Polni energije in motivacije poskusite v medsebojnih odnosih v nedeljo z nekoliko drugačnim, bolj toplim in nežnim pristopom.

STRELEC

V družbi sodelavcev se boste v sredo, ko boste zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom notranje nemirni zadrževali le toliko, kolikor je nujno. Po napornih pogovorih in srečanjih boste komaj čakali, da se umaknete v svoje mirno območje. Prav tako boste obremenjeni z goro dela, ki vam ga bodo brezkompromisno naložili. Sledite čez vikend tistim, ki so navihani in imajo zanimive predloge. Finance vas naj ne skrbijo, saj jih boste rešili.

KOZOROG

Razmišljali boste o spremembi na področju kariere, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj vam bo kasneje žal. Vznemirjali in jezili vas bodo vsi, ki so površni ter neresni, prav tako vam ne bodo všeč razni dogovori, ki ne bodo potekali dosledno. Nikar se proti koncu tedna ne utrujajte v ugibanju, kaj si nekdo od prijateljev misli o vas. Negativno razmišljanje bo nadomestila priložnost, ki jo boste v nedeljo ujeli v pravem trenutku.

VODNAR

Kljub vplivu Polne lune se boste v ponedeljek, ko bodo vsi napeti zadovoljni podali v nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo popolnoma nemogoče. Občutili boste vonj po zmagi, ki se mu bo težko upreti. Prej, kot boste počistili s preteklostjo povezano s čustvenim doživljanjem, prej se vam bodo začela odpirati vrata, ki vas vodijo med ljudi, ki so iskreni. Največ sreče boste deležni tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi. Izkažite hvaležnost in se zavihtite v dogajanje.

RIBI

Nekdo, ki je z vami izredno kompatibilen, vas lahko preseneti z zanimivim prebliskom, ki vas bo popeljal v globoka razmišljanja. Prijetnim trenutkom na področju ljubezni boste težko zbežali, tudi tisti, ki ste nekoliko bolj zadržani. Spretno se boste podali v nekaj, kar je bilo še pred kratkim uganka. Rutina vam bo odgovarjala le na poslovnem področju, saj boste z njeno pomočjo pred nadrejenimi ustvarili še boljši vtis, ter dvignili svoj ego.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (26.8. - 1.9. 2024)?

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se usm...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Brezplačni mini spletni tečaj "Domača lekarna s kuhinjskega pulta" z dr. Tino Mele

Na praktično naravnanem brezplačnem mini tečaju "Domača...

Ob svetovnem dnevu samomora: »Spreminjajmo razumevanje samomora«

Svetovni dan preprečevanja samomora vsako leto obeležuj...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (9.9. - 15.9. 2024)?

Najbolj pomembna zadeva v tednu pred vami, zaradi vpliv...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (12.8. - 18.8. 2024)?

Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, bo...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.