Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 3.9.2024
Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potrebuje. Bolj boste pripravljeni na težke pogovore, poglobljeno boste znali preučiti vsako temo, ki potrebuje več pojasnil, in rešiti težave, ki so se prej zdele nepremostljive.
Kaj nam tokrat kažejo zvezde? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam tokrat kažejo zvezde? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Komunikacijski slog bo zaradi energije Sonca v znamenju device zelo pomemben, iskrenost stopa v ospredje, včasih bo zaželena, včasih pa celo kruta, preveč kritična. Analitičen um bo ves ča zaznaval možnosti za popravek in izboljšanje stvari, ljudi in situacij. Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potrebuje. Bolj boste pripravljeni na težke pogovore, poglobljeno boste znali preučiti vsako temo, ki potrebuje več pojasnil, in rešiti težave, ki so se prej zdele nepremostljive. Čeprav je devica perfekcionistično znamenje, je zdaj še pomembnejše naučiti se živeti in sprejeti te trenutke nepopolnosti, tako od sebe, kot od tistih ki vas obkrožajo.

Z Merkurjem v levu boste hrepeneli po čim bolj živem in drznem izražanju. Počutili se boste bolj vzneseno in razposajeno. Duševna samozavest se bo povečala, izražali se boste bolj prepričljivo in strastno. Javnost bo z novicami pritegnila veliko pozornosti v dobrem ali slabem smislu. Dokazi in dejstva niti ne bodo pomembni faktorji, saj bodo imele večjo moč besede ter razni vizualni elementi.

Venera se bo nahajala v znamenju tehtnice, zato boste proučevali podobe svojih odnosov, celo do točke, ko razmerje postane pomembnejše od življenja, pri čemer boste želeli ohraniti samostojno pot. Če vas bo preplavil občutek, da vas kdo izkorišča, lahko ostanete tihi in zaskrbljeni. Občutljivost za ravnotežje v partnerskih odnosih se bo povečala. Mars v sredo prehaja v znamenje raka, zato sprememba tokrat ne bo nekaj, kar se zdi zelo enostavno. Poudarjali boste stabilnost in udobje, zato se boste izognili vsemu, kar lahko poruši ravnotežje.

OVEN

Teden pred vami, v katerem vas bo razveselila energija Venere v znamenju tehtnice vam prinaša veliko ljubezni in zaljubljenosti. Preplavila vas bodo močna čustva, zato izberite primeren čas za resen pogovor glede prihodnosti. Samski ovni in ovnice, nekdo, ki vam je všeč, se vam bo končno približal in ponosni boste nad svojim odzivom. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, boste prekipevali od fizične energije.

BIK

Prva polovica tedna bo za nekatere zaradi energije Sonca v znamenju device nekoliko naporna, verjetno samo zaradi nerešenih stvari, ter grehov iz preteklosti. Priprave za pomemben projekt bodo sicer v polnem teku, vendar se nikakor ne boste sposobni osredotočiti. V četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero se boste v dobri družbi zagotovo razbremenili, ter spustili vsa psihična bremena, ki vas omejujejo.

DVOJČKA

Težko boste v ponedeljek, ko se prebuja zaradi lune v devici težka energija karkoli dopovedali, mogoči so zapleti, saj nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih. Veliko lažje vam bo od srede dalje, ko Mars spreminja svojo smer. Doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo. Z veseljem boste pomagali tudi drugim in ravno to bo tisto, zaradi česar se boste čez vikend odlično počutili.

RAK

Pustite se z energijo Venere v znamenju tehtnice na področju ljubezni presenetiti nežnim ter iskrenim vibracijam. Kmalu vam bo jasno, da kdor čaka, tudi dočaka. Začetek na področju kariere bo po daljšem počitku sicer težak, vendar se, ko boste želeli odnehati spomnite, da bo nadaljevanje obetavno. Ne delajte v petek, ko vas bo nekaj močno zmotilo prehitrih zaključkov, saj morda gre le za prvi vtis. Odprite oči in nadaljujte spontano.

LEV

Ostali boste brez besed ali pa začutili ne prav prijetno vznemirjenje, ki ga bo v začetku tedna, ko se bo Mars še nahajal v dvojčkih povzročila nenadna situacija. Pozorni bodite, da boste namesto, da takoj vklapljate negativne scenarije brali med vrsticami. V soboto, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, boste občutili notranji nemir, saj bo nekdo od vas pričakoval nemogoče. Postavite se zase in odločno recite ne.

DEVICA

Srečanje vam v začetku tedna ogrelo srce, čeprav se vam bodo dvomi, da nekdo morda ne misli resno ves čas kopičili. Določeni posamezniki bodo poskušali spremeniti vaš pogled na čustveno doživljanje, vendar tega ne boste dovolili. Praktična odločitev, podkrepljena z veliko vztrajnosti, bo tista, ki bo v petek na področju kariere in denarja uredila zmedo, v kateri ste se pred kratkim znašli.

TEHTNICA

Razmišljali boste o izboljšanju ljubezenskih odnosov, saj vas bo objela energija Venere v vašem znamenju, ki želi, da na področju čustev vse poteka umirjeno. Ne zapostavljajte, tudi če ste še samski vonja po ljubezni, prav tako vezani na vprašanja odgovarjajte odločno. Pomembno bo, da po razburkanih pogovorih nekako poskrbite za dobro počutje. V nedeljo bo najboljša razbremenitev športna dejavnost.

ŠKORPIJON

Osredotočite se z energijo Sonca v znamenju device le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas na poslovnem področju že nekaj časa bremenijo. Občutek, da se lahko zadeve premaknejo bo najmočnejši v četrtek, ko boste s konjunkcijo med Luno in Venero zopet začeli zaupati vase. V nedeljo boste nekoliko nestrpni, kar lahko zagotovo pripišete utrujenosti po napornem tednu.

STRELEC

Čaka vas fantastičen teden, ki bo s prehodom Marsa v znamenje raka prinesel več umirjenih odločitev. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj boste znali z lahkoto premostiti zaplete in se nevoščljivim osebam hudomušno nasmehniti. Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v domačem okolju, še posebej v soboto in nedeljo, ko vas bo energija škorpijona popeljala v akcijo.

KOZOROG

Neučakani boste, čeprav vas bo nekdo želel na vsak način prepričati, da se nikamor ne mudi. Umirili se boste, ko boste videli, da se je nekaj premaknilo iz mrtve točke. Na finančnem področju boste morali biti previdni in premišljeni, saj lahko na dan pridejo stvari povezane s preteklostjo. Nekaj se bo v nedeljo, ko bo luna v škorpijonu zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite prilagoditi.

VODNAR

Čeprav bo v vašem naročju vse, kar potrebujete, se vam bodo misli še vedno vračale v preteklosti in hrepenele po prijetnem objemu osebe, s katero niste več povezani. Merkur v levu vam priskočil na pomoč pri iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Tudi v ljubezni boste želeli konec tedna napredovati ter okusiti globino odnosa v katerem se nahajate. Samski, ne upirajte se preveč.

RIBI

Priložnosti se bodo vrstile s Soncem v znamenju device na poslovnem področju, kjer boste lahkotno delovali, saj boste pripravljeni na večje podvige ter bolj dosledni kot običajno. Počutje in zdravje bo manjša težavica proti koncu tedna, saj se bodo z energijo škorpijona v notranjosti nakopičile razne zoprne zaznave, s katerimi se ne boste želeli soočati. Podarite prednost svoji intuiciji.

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

 

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (26.8. - 1.9. 2024)?

Obdobje Sonca v znamenju device je pravi čas, da se usm...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (19.8. - 25.8. 2024)?

Stopamo v teden poln raznih preobrazb in nepredvidljivi...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (12.8. - 18.8. 2024)?

Če ste navajeni postavljati želje drugih pred svoje, bo...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.