Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (24.6 - 30.6. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 24.6.2024
Pred vami je teden, v katerem se bo prepletala nežna energija raka. S Soncem, ki bo vplivalo na osebne odločitve lahko pričakujete spremenljivo počutje, zaradi česar bodo izpostavljeni odnosi, predvsem s tistimi, ki so vam najbližje.
Kaj vam zvezde kažejo v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj vam zvezde kažejo v tem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Prišli boste do težko pričakovanjih odgovorov, kako se lažje spopasti s sabo, ter z morebitnimi tegobami ter težavami. Ker psihično ne boste najbolj stabilni ter samozavestni, se vam lahko določene zadeve zdijo bolj kompleksne, kot v resnici so. Nežno srce, ki bo hrepenelo po toplini in varnosti se bo večkrat skrilo za zamišljeno zunanjostjo. Svojo občutljivost lahko zaščitite tako, da posredno sledite temu, kar si globoko v sebi želite.

Poskusite s pomočjo Venere v znamenju raka čim bolj izraziti svojo nežno naravo in morda se boste na področju ljubezni lažje postavili na pravo mesto. Tisti, ki že dlje časa rešujete odnos, se boste še naprej mučili s številnimi vzponi in padci, zato si bo težje pridobiti vaše zaupanje. Raziskovali boste možnosti in se ustavljali pri tistih, ki bodo delovale najbolj varne.

Na področju kariere in denarja se bo z Merkurjem v znamenju raka prepletala premišljena vibracija, ki vam bo omogočila, da v miru dokončate vse kar ste začeli ter se brez težav poglobite. Usmerite se v tukaj in sedaj, saj vas lahko preveč intenzivno razmišljanje o prihodnosti notranje vznemiri.

OVEN

Težko se boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom v odnosih prilagajali, saj preveč strmite k svojim ciljem in raznim prepričanjem. Vsa bremena, ki jih čutite, bodo kmalu zabrisana, saj se boste znali povezati z umirjeno energijo Sonca v raku ter si vzeli kakšen dan prosto. V soboto, ko bo luna v vašem znamenju, vam bo najbolj prijala družba ljubljene osebe ali iskrenih prijateljev.

BIK

Ponedeljek bo, v kolikor še nečesa niste rešili namenjen intenzivnemu urejanju zadev, povezanih z vašim zdravjem. Poskusite se dogovoriti tako kot vam ustreza, saj bo vse skupaj za vas zelo pomembno. V odnosih se lahko v četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom ponovi stara zgodba, v kateri boste spoznali, da preprosto ni dovolj časa ali pravega interesa, da bi se z nekom povezali.

DVOJČKA

Z energijo Sonca in Venere v znamenju nežnega raka se bo največ dogajalo na čustvenem področju, kjer se boste znali sprostiti in povedati tisto, kar vam leži na duši. Korak za korakom se boste približali samozavesti in igrivi komunikaciji. V ospredju bodo v četrtek finance. Če ne boste pazili na denar, se vam lahko zgodi, da si ga boste morali sposoditi. Nimate razlogov, da bi se zapirali vase.

RAK

Zalotili se boste, da še vedno preveč razmišljate o določenem predlogu, čeprav se zaradi Merkurja v vašem znamenju, ki zahteva premišljenost stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Ko boste prosti, se boste z veseljem podali v kakšno športno dejavnost ali gibanje, ki vam prinaša dolgoročno lepšo podobo v ogledalu. V zadnjih dneh tedna se bo vse odvijalo po zastavljenih načrtih.

LEV

Kljub nestabilnosti, ki jo bo v ponedeljek prebudila konjunkcija med Luno in Plutonom boste zbrali potrebno energijo za nadaljevanje. Naj vas ne zmoti, če odziv nasprotne strani ne bo spodbuden. Na trenutke boste zaradi prepričanja, da vse skupaj obvladate neprevidni, zato pazite, da ne bi naredili napake, ki bi jo kasneje zagotovo obžalovali. V objemu sreče se boste v nedeljo počutili varno in prijeno.

DEVICA

Če hrepenite po več stimulacije ter dogajanja, zagrabite v torek priložnost za krajši izlet v neznano, ki bo na prvi pogled nenavadna, z obema rokama. Zanimalo vas bo vse, kar ima pridih drugačnosti. Tudi na področju ljubezni se ne boste proti koncu tedna zadovoljili samo z običajnimi koraki. Na zalogi boste imeli v soboto, ko bo luna v ovnu večje količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite.

TEHTNICA

V ponedeljek, ko se vas bo dotaknila konjunkcija med Luno in Plutonom si boste v kočljivi situaciji priznali, da vam pridejo prav izkušnje iz preteklosti. Sposobni boste zakrpati nerešene zadeve, ter se pogumno prepustiti toku dogajanja. Ker boste z lahkoto opravljali svoje delo, izkoristite odlično možnost, da dokončate tudi nekaj zoprnih obveznosti. V nedeljo vas bodo navdihnile nežne vibracije.

ŠKORPIJON

Sonce v znamenju raka lahko prebudi nekaj dvomov in nejasnih občutkov, zato se boste ukvarjali z vprašanjem, kaj bi morali v določeni situaciji, ki se nikamor ne premakne spremeniti. Odprti boste za nova znanja, ter predloge zato se boste čutili bolj močni in sposobni. Odprite se prijateljem in družini, storite nekaj, kar bo stvari v domačem okolju premaknilo v bolj pozitivno smer.

STRELEC

Vzemite si v ponedeljek čas za vse stvari, s katerimi ste v zadnjem času zaostanku. Sproščena komunikacija vas vodi v bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Vaše zadovoljstvo vas bo vzpodbujalo k temu, da osrečite tudi vse tiste, ki vam veliko pomenijo. V soboto, ko bo luna v ovnu boste preveč notranje nemirni, zato bi se bilo smotrno umakniti, saj vam ne bo dišalo razčiščevanje.

KOZOROG

Najbolj uspešni boste tam, kjer vam bo dovoljeno biti to kar si želite in to po čemer hrepenite. Prihaja notranji občutek, da prihajajo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale osredotočenost. V nasprotnem primeru se vam obeta nemir, ki ga bo v ozadju spremljal še dvom. Z bolj pozitivno energijo boste zakorakali v zadnje dni tedna, saj vas bo bodrila odlična energija. Počutje bo v nedeljo zavidanja vredno.

VODNAR

V začetku tedna boste odlična konkurenca za zlobne jezike, saj se boste soočili z možnostmi, ki jih imate na voljo za napredek. Zavedali se boste, da prihaja vaš čas, obarvan s stabilizacijo, ter več energije in motivacije. Na področju financ boste veliko bolj pretočni kot v preteklih tednih. V nedeljo si boste želeli miru, zato ne boste imeli dovolj energije za intenzivne podvige, s katerimi vas bodo zasuli.

RIBI

Združujete prijetno s koristnim, tudi tam, kjer ste sicer že nekoliko naveličani. Z energijo Sonca v raku boste dovolj iznajdljivi v situacijah, ki so bile še pred kratkim za vas uganka. Čeprav si boste globoko v sebi želeli podati se v neznano, vas bodo proti koncu tedna malce ohromile čustvene situacije. Skušajte se na svoj najboljši način približati ter soočiti in nikar ne bodite z besedami preveč napadalni.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (10.6 - 16.6. 2024)?

Brez dobre komunikacije lahko hitro postanete nemirni i...

Numerološka napoved junij: pričakujemo lahko tudi razhajanja in čustveni odmik

Junij je mesec Ljubezni do sebe, ki tokrat prinaša pove...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (27.5 - 2.6. 2024)?

Z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov se boste...

Finančna priprava na upokojitev: Kako se finančno pripraviti na upokojitev?

O svoji starosti je potrebno razmišljati že precej let ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Metka Klevišar: MISLITI S SVOJO GLAVO

Danes slišimo od vsepovsod toliko najrazličnejših novic...

"Največ zdravstvenih tegob zadene tiste, ki vstopijo v čas upokojitve nepripravljeni"

Upokojitev je izziv za psihično in fizično zdravje. Oba...

Intervju: Kako prižgati naravni sijaj, pomladiti obraz ter zgladiti gube?

Ali res potrebujemo botoks, da bi zgladili gube na obra...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.