Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (7.10 - 13.10. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 7.10.2024
Odnosi bodo z energijo Sonca v znamenju tehtnice skladni pod pogojem, da boste poskušali ohraniti dostojanstvo in spoštovanje. V nasprotnem primeru boste prišli do spoznanja, da vse, kar se sveti, ni zlato in da stvari niso vedno takšne, kot se zdijo na prvi pogled. Sledite svoji intuiciji in sanjate velike sanje, seveda pa ne pozabite na osredotočenost.
Preverite, kaj vam v tem tednu kažejo zvezde. (Foto: Freepik.com)
Preverite, kaj vam v tem tednu kažejo zvezde. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Odnos do sebe bo spoštljiv in razumevajoč, vse boste znali razrešiti na umirjen način.

Venera se bo nahajala v znamenju škorpijona. Zaznavali boste neverjetno čustveno globino in občutljivost, prav tako prihaja skrivnosten občutek, ki bo želel razkritje. Zanimanje se bo vrtelo od okultnega do tabujev in porednega. Poudarjeno bo predvsem področje, ki ureja vaše odnose z drugimi, predvsem tistimi, ki ste jim blizu in ste z njimi v globokih povezavah. Čas bo primeren tudi za nove ideje in iskanje pomoči in podporo pri osebah, ki imajo določene sposobnosti in vam lahko pomagajo pri uresničevanju zamisli. Možno je, da bo prihajalo do manjših nesporazumov, ki pa jih boste razjasnili z nasmeškom na obrazu.

V tem tednu se bodo zgodili trije planetarni premiki. Merkur v nedeljo prehaja iz tehtnice v škorpijona. Jupiter v znamenju dvojčkov v sredo po dolgem času prične s svojim retrogradnim gibanjem. V petek se Pluton v kozorogu zavihti v direktno smer gibanja. Skratka, pričakujte pestro dogajanje in razne preobrazbe.

OVEN

Nikomur nočete biti podložni, zato boste v ponedeljek in torek, ko bo luna v strelcu na vsakem koraku pripravljeni na spopad in soočenje. Z veseljem boste vodili dialoge in poveljevali. V kolikor boste preveč napeti, bi bilo treba najprej dobro premisliti. Čez vikend boste ne glede na ljubezenski status privlačni, zato se vam bodo težko uprli. Poskrbite tudi za dobro razpoloženje v družinskem okolju, kar vam bo zagotovo dvignilo energijo.

BIK

Dobili boste pozitiven kompliment, ki bo dvignil ego ravno v pravem trenutku. Pogum bo odstranil ovire, ki so vam v preteklem obdobju onemogočale napredek. Sedaj je pravi čas, da začnete s pomočjo energije Sonca v tehtnici živeti tako, kot si vi želite. Vse stvari, ki se bodo odvijale, se vam bodo konec tedna zdele veliko bolj lahkotne kot v preteklem obdobju. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj se bo finančno stanje kmalu bistveno izboljšalo.

DVOJČKA

V začetku tedna boste nihali sem in tja. Marsikaj se bo zaradi vpliva Venere v znamenju škorpijona vrtelo okoli dokazovanja moči. Prišli boste do zaključka, da se ves čas trudite, drugi pa tega ne cenijo dovolj. Na ljubezenskem področju bo čez vikend, ko se bo luna nahajala v znamenju vodnarja prevladovala odločnost, prepletena z željo po neodvisnem delovanju. Samski boste načrtovali več srečanj, ki bodo vznemirljiva in izredno strastna.

RAK

Pazljivo delujte v ponedeljek in torek, ko se bo luna nahajala v strelcu tam, kjer se od vas zahtevata potrpežljivost in natančen pristop. Dober in pameten nasvet bo razlog, da si boste na področju kariere in denarja tokrat upali več kot običajno. Na zdravstvenem področju boste zadovoljni s svojim počutjem, prav tako se bo izboljšalo stanje, ki vas je v preteklosti že malce skrbelo. Gibanje bo v nedeljo najboljša možna izbira.

LEV

Poslovne zadeve vam bodo šle čez teden, ko se bo Merkur še nahajal v znamenju tehtnice odlično od rok in z lahkoto boste zaslužili več denarja, kot v preteklih dneh. Po navadi se bojujete, tokrat za borbo ne boste imeli energije, raje boste vse kar je spornega reševali na umirjen način. Na čustvenem področju se lahko vezani konec tedna znajdete v navideznem začaranem krogu. Težko boste premagali občutek, da se vam v bistvu godi krivica.

DEVICA

Vse lahko v ponedeljek in torek, ko vam bo energija lune v strelcu pisana na kožo rešite in se pravočasno dogovorite, zato ne bodite nestrpni ter dlakocepski. Občutek utesnjenosti vas počasi zapušča, saj si boste znali z Venero v znamenju škorpijona ustvariti bolj spontano pot. Dodatno energijo, po kateri na osebnem področju hrepenite, vam bo v nedeljo, ko se boste želeli odtrgati od obveznosti povrnila narava, ki vas bo umirila.

TEHTNICA

Z energijo Venere v škorpijonu se boste želeli dotakniti najbolj globokih zaznav, ter se pogovoriti s sabo. Začeli boste ocenjevati sami sebe in tiste, s katerimi ste v določenem odnosu. Po tehtnem razmisleku boste doumeli, da sami ne morete premakniti zadev iz mrtve točke, zato boste na trenutke, še posebej v petek, ko nastopi neugodna konjunkcija zaprti vase. Pojdite med ljudi, udeležite se kakšne zabave, kjer je glasna glasba in sproščeno vzdušje.

ŠKORPIJON

Izkoristite dano priložnost ki se bo prebudila v smeri, da je potrebno stvari in probleme rešiti na bolj diplomatski način. Čeprav se vam bo marsikaj, na kar boste naleteli zdelo na prvi pogled neumno, se spomnite stavka, da je v vsem slabem tudi nekaj dobrega. V zadnjih dneh tedna se boste sestavili in se usmerili k boljšim rezultatom ter dorečenim odnosom. V družinskem okolju bodo v nedeljo vsi sproščeni in zadovoljni, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas.

STRELEC

Sprejmite v ponedeljek in torek, ko bo luna v vašem znamenju vse stvari, ki trkajo na vaša vrata. Zberite pogum in izkoristite predloge tistih, ki se želijo povezati z vami. Vezani strelci in strelke boste najprej delovali zelo strastno, vendar ne bo trajalo dolgo. Ne preveč ugodne okoliščine bodo v petek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo. Samski, čeprav boste imeli v soboto veliko priložnosti za dokazovanje, ne boste zadovoljni.

KOZOROG

Nadaljujte nekaj, kar je zelo zahtevno počasi, v nizki prestavi, le tako boste uspeli. Počasna energija, ki jo ustvarjata Sonce in Merkur v znamenju tehtnice bo pravi blagoslov, saj boste ne glede na stopnjo težavnosti opravkov in nalog umirjeni. Na finančnem področju boste razčistili s pomembnim dvomom, kar vas bo tudi dolgoročno razbremenilo. Zavedati se boste začeli pomena svoje premišljenosti, zato boste tistim, ki so zmedeni z veseljem podarili kakšen nasvet.

VODNAR

Izredno nemirni in fizično neučakani boste v ponedeljek in torek, ko bo luna v strelcu ves čas iskali nekaj boljšega, kar bi vas lahko navdihnilo. Dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli, se nič ne bo premaknilo. Čas je, da se začnete držati svojih obljub, saj boste sicer psihično vse bolj zapeti v zoprne situacije. Srečanje vam bo po dolgem času v soboto ogrelo srce, čeprav se vam bodo v mislih ves čas kopičila pomembna vprašanja.

RIBI

Notranja moč se bo z energijo Venere v znamenju škorpijona, ki vas vabi v odtenke podzavesti okrepila. Počasen in temeljit tempo na področju kariere vodi tudi v boljše počutje. Druženje vam v zadnjih dneh tedna kljub energiji lune v vodnarju ne bo najbolj pisano na kožo. Samota bo naravna oblika meditacije in možnost, da se boste povezali s pravimi energijami. Bolj poglobljeno boste začeli razmišljati tudi na ljubezenskem področju.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved Horoskop Astrologija
Morda te zanima tudi:

Numerološka napoved: Oktober je čas uvida v leto 2025!

Oktober je čas vpogleda v leto, ki prihaja. Nekako nam ...

Vabilo na 1. posvet Foruma F3ŽO

Ali smo kot družba dovolj odgovorni, da zagotovimo star...

Numerološka napoved za september 2024: Preobrati in korak nazaj

September prinaša intenzivne energije, ki bomo nihale i...

Prihaja največji festival za starejše v Evropi! Festival za 3. življenjsko obdobje

Obiščite največji dogodek za starejše v Evropi že 23. F...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (30.9. - 6.10. 2024)?

Ustvarjalno razpoloženi in ambiciozni, boste s Soncem v...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (23.9. - 29.9. 2024)?

V teden se podajamo z raznimi premiki ter vibracijo teh...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (16.9. - 22.9. 2024)?

Na plano boste potegnili zadeve, ki so pomembne in se d...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (9.9. - 15.9. 2024)?

Najbolj pomembna zadeva v tednu pred vami, zaradi vpliv...

"Osebna rast je naša dolžnost. Če se ustavimo, začnemo nazadovati."

Ta propad se dogaja najprej na psihičnem nivoju, kasnej...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (2.9. - 8.9. 2024)?

Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.