Fala Slonček vabi na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2023

Aktualno > Dogodki | piše: Fala Slonček | 5.9.2023
Peka kruha ima na Slovenskem bogato tradicijo, zato ne preseneča, da imamo pri nas veliko ljubiteljskih pekov, strast do peke kruha pa se v marsikateri družini prenaša iz roda v rod. Če si tudi ti eden oz. ena izmed tistih, ki uživajo v peki kruha, radi preizkušajo nove recepte ali pa se zgolj držijo tistega »zmagovalnega«, te Fala Slonček vabi, da se mu pridružiš na natečaju v peki kruha NAJ FALA KRUH 2023.
Naj Fala kruh 2023
Naj Fala kruh 2023
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Izbirali bomo najboljše kruhe v treh kategorijah: beli kruh, mešani kruh in kruh iz posebnih mok. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.

Na natečaj se lahko prijaviš do 9. oktobra, tako da pošlješ recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com, Facebook stran Fala Slonček ali po pošti na Fala Slonček, Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec. Vsi sodelujoči boste vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov, ki bo v soboto, 14. oktobra, v Ljubljani. Zabavni program z razglasitvijo zmagovalcev bo povezoval in glasbeno popestril duhoviti kantavtor Robert Petan. V prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov pa si boste lahko izmenjali tudi drobne skrivnosti domače peke.

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Vabljeni k peki in sodelovanju, Fala Slonček že čaka na vaše recepte!

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Fala kruh 2023
Morda te zanima tudi:

Feng shui v kuhinji: 6 glavnih pravil

Poslovite se od romantično okrašene in naložene kuhinje...

Recepti za Martinovo pojedino 1. del: Martinova juha iz rdečega zelja

Martinovo je velik praznik, ob katerem gospodinje ponud...

Germknödel – recept za kvašene cmoke z vaniljevo omako

Germknödel ali kvašeni cmoki so priljubljena sladica (n...

Ideja za kosilo: Svinjska rebrca v čebulni omaki

Svinjska rebra v čebulni omaki so čudovita jed, postrež...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept: Zelenjavna mineštra (+skrivnosti priprave dobre mineštre)

Pripravili bomo zelenjavno mineštro z belim fižolom in ...

Recept za najboljšo joto s kislo repo

Jota s kislo repo je okusna jed na žlico, skuhamo jo la...

Recepti za noč čarovnic: strašne nadevane paprike, mini pice in bučna juha

Pripravite pisane in okusne jedi za noč čarovnic. Poisk...

Kje je najboljše živeti po upokojitvi? Spoznajte 5 top držav

Razmišljate, da bi svoja zlata leta preživeli v tuji de...

Ideje za kosilo: Grahova kremna juha, goveji file v bučni omaki in ajdovi rezanci

Če nimate prave ideje za današnje kosilo, vam idejo pre...

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.