Horoskop: Kaj vam prinašajo zvezde ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 31.3.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj vam prinašajo zvezde in planeti ta teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj vam prinašajo zvezde in planeti ta teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Pričel se je nov Lunin mesec, ko Luna raste in nam daje energijo. Ker Luna raste v znamenju Ovna, si bomo želeli novih začetkov in aktivnosti. Prvo polovico tedna bodo zaznamovale presenetljive in stresne novice. V ponedeljek bodo do večera prevladovale napete energije. Zato moramo biti kar se da previdni. Možna so neprijetna presenečenja, nepričakovane spremembe, ovire, nestrpnost in razdražljivost. Večer bo prijetnejši, ko bo v zraku čutiti naklonjenost in ljubezen.

V torek zjutraj bo Luna prestopila v znamenje Bika. To je plodno in produktivno znamenje. Vse do četrtka izkoristite energijo rastoče Lune v znamenju Bika za setev in saditev na vrtu in gredicah. Rastline se bodo dobro ukoreninile in plodovi bodo kasneje lepi in zdravi. Sicer pa bodo ta dan prevladovale bolj umirjene energije. Morda bomo nekoliko zasanjani ali pa bomo razmišljali, kaj si želimo. Tudi sanjati moramo, da sanje nekoč postanejo resničnost.

V sredo smo lahko priča kakšnemu posebnemu nenadnemu dogodku ali novici. Sicer pa bomo ta dan uspešno urejali dokumente in papirne zadeve v službi. Za šolarje in študente bo dan ugoden za učenje in opravljanje izpitov. Popoldan pa bo ugoden za nakupe modnih in trajnih stvari. Ponoči bo Luna tvorila stresen aspekt, ki lahko povzroča tesnobo in neprijetne občutke, zato ga raje prespimo.

Četrtek bo negotov in nič kaj konstruktiven dan. V jutranjem času moramo biti pazljive predvsem ženske, da ne bomo zaradi svojih prevelikih pričakovanj in želja, zanetile prepira. Ali pa bomo občutile tesnobo, ker se bomo zavedale, da imamo prevelike želje glede na naše trenutno finančno stanje. Vse do druge ure popoldan bo nato Luna v praznem teku. To pomeni, da ne uvajajmo novosti in ne iščimo nečesa novega po trgovinah. Prepustimo se času in opravimo vsakodnevna, rutinska dela. Za nove začetke bo dovolj časa v petek. Popoldan bo Luna že prehajala znamenje Dvojčka. Ker energije ne bodo naklonjene zbranemu delu, popoldan izkoristimo za druženje in klepet s prijatelji ali pa se zatopimo v lahkotno knjigo.

V petek bomo uspešno zaključili delovni teden. V dopoldanskem času se nam lahko porodijo nove rešitve in ideje. Čas bo ugoden za skupinsko delo in »nevihto možganov«. Popoldan, če bo le lepo vremo, izkoristimo za izlet v naravo in za odklop misli na svežem zraku. Zelo ugodno za družinski potep in druženje z otroki. Želeli si bomo druženja in povezovanja z ljudmi, ob katerih nam je prijetno.

Sobotno jutro nas bo vabilo k športnim aktivnostim v naravo. Zjutraj se sprostimo, kar se le da. Do popoldneva bodo nato v zraku stresne energije. V pogovorih se bomo morda razhajali in težko bomo sodelovali. Izogibajmo se kritikam in se raje zamotimo s kakšnim opravilom. Popoldan bo Luna v praznem teku, ponoči pa bo prestopila v znamenje Raka. Le uro kasneje pa v znamenje Ribi, vstopi planet Venera. Venera bo približno en mesec v tem znamenju in bo spodbujala našo čustveno občutljivost in sočutnost. Ljudje bomo na splošno bolj razumevajoči in ljubeznivi. Vendar pa smo v tem času lahko pretirano nestvarni, preveč fantaziramo in idealiziramo stvari. Kasneje smo lahko zaradi tega razočarani. Sicer pa je to lepo in romantično obdobje, le zmerni bodimo v pričakovanjih.

V nedeljo bo na prvem mestu družina in želja po druženju s svojimi najdražjimi. Dan bo lep. Prepustimo se našim občutkom in intuiciji. Začutili bomo željo po razvajanju svojih najbližjih.


Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Ideje za velikonočno barvanje pirhov (naših Facebook sledilcev)

Na našem Facebook profilu smo sledilce prosili, da z na...

MojaLeta darilo je še bogateljše – kdo so izžrebanci?

Februarski nagrajenci oz. nagrajenke prejmejo kar tri ...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.