Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.12. do 10.12. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 3.12.2023
Za vikend bo Luna prehajala strastnega škorpijona, zato bo vikend kot nalašč za romantična srečanja in ljubezenske strasti. Občutili bomo globoko in strastno, bili magnetično privlačni, polni erotičnih misli in dejanj.
Kaj nas čaka v prihajajočem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka v prihajajočem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Vstopili smo v čarobni december, upam, da z dobro in pozitivno energijo. Pred nami se začenjajo že praznični dnevi, od Miklavža do 2. adventa.

PONEDELJEK bomo začeli s padajočo Luno v devici in zelo se nam bo mudilo opraviti vse obveznosti ter dolžnosti. Znamo med seboj dobro sodelovati in učinkovito porabiti delovni čas. Kmalu bomo v zadnji Lunini fazi, zato se življenje malce umirja in lažje se bomo tudi mi prilagajali drug drugemu. Merkur, vladar te Lune je prejšnji teden stopil v zemeljskega kozoroga, sedaj potuje v svoji predsenčni fazi proti zadnji retrogradnosti v tem letu. Ta bo 13. decembra, ravno ob mlaju. Iskali bomo vso resnico, ki se nam je morda nekje izmuznila na družbenih omrežjih.

Danes bo Venera, planet obilja, lepote, ljubezni, denarja in odnosov vstopila v škorpijona. Tukaj je res nemogoča, ker je tako ljubosumna, trpeča in nezaupljiva. Ne poznam ene osebe z Venero v škorpijonu, da ne bi imela težav pri zaupanju in bila večkrat razočarana. So pa strasti močne, kar je vsaj v mladih letih zaželjeno.

V TOREK bomo doživeli zadnji Lunin krajec, vstopamo v flegmatično fazo, naredili bomo nek povzetek prejšnjega meseca, razmišljali o napakah, naredili strategijo, kako jih popraviti in razmislili o nadaljnih spremembah.

V SREDO nam bo MIKLAVŽ sigurno kaj prinesel, kakšno pozornost, ki razveseljuje ne samo otroke, tudi nas odrastle. Lepo se bomo imeli, še posebno popoldne, ko bo Luna vstopila v tehtnico. V nas bo prebudila občutek zaupanja v ljudi, osrečila naše odnose in nas potiskala v dogajanje. Prijetno je, ko z nam ljubimi osebami kaj ustvarjamo, rišemo, pečemo, plešemo in se nasploh zabavamo.

Naj nam bo lepo.

Tudi ČETRTEK bo zelo prijeten dan, namenjen partnerskemu sodelovanju, povezovanju in kreiranju. Kdor obožuje adventni čas, bo sigurno nadvse užival, saj dekoriranje stanovanja, hiše, doma, postavljanje Božičnega cvetja, venčkov, vseh teh lučk in krašenja smrekice ne bo spustil. Obožujem vonj po smrečju, po peki piškotov, po cimetu in pomaranči ter obožujem zavijanje daril. Če mene vprašate je december res čaroben mesec, še posebno tudi zato, ker komaj dočakam zimo, smučanje in zimske radosti.

Občutek zadovoljstva bomo začutili tudi v PETEK, ko bo Luna še v prijetni tehtnici in ko bomo imeli dva dobra aspekta. Aspekt Lune s Soncem je ubranost in odkrivanje notranje izpopolnjenosti, ki nam prinaša zadovoljstvo. Zato je ključno za nas, da prisluhnemo svojemu notranjemu glasu, kaj nam sporoča. Sporočal pa bo veliko, saj bo Merkur v kozorogu v harmoniji z Jupitrom v biku. Raziskujmo svoj notranji glas, raziskujmo svoje želje, občutimo strasti in vse to je pogoj, da nas lahko naši novi korak pripeljejo bližje k življenju, ki nas resnično izpolnjuje.

V SOBOTO in v NEDELJO bo Luna prehajala strastnega škorpijona, zato bo vikend kot nalašč za romantična srečanja in ljubezenske strasti. Občutili bomo globoko in strastno, bili magnetično privlačni, polni erotičnih misli in dejanj. Zakaj pa ne, osrečimo si življenje, dnevi so kratki, noči pa dolge. SOBOTA bo odlična za prednovoletne zabave, za ples in zapeljevanje.

V NEDELJO bo drugi advent, bomo prižgali drugo svečno na venčku, astrološko pa bo dan manj prijeten. Venera z dinamiko Jupitra je veliko pretiravanje, Luna z Uranom pa prinaša zato stres.

V kolikor greste kam v tujino po nakupih, boste zapravili preveč. Velika pričakovanja, razsipništvo, pretirano uživaštvo, ampak, saj smo v veselem decembru. Naj nam bo…

Bodite srečni in zadovoljni s svojim življenjem, saj v osnovi drugi advent pomeni mir v sebi, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.

I

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Za tako malo denarja ne boste našli boljšega

Ponudba robotskih sesalnikov mora biti pestra, saj nima...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Teden dni do čistega in brezskrbnega doma

Vas ob misli na spomladansko čiščenje stisne ob srcu? N...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.