Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 5.2. do 11. 2. 2024 (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 4.2.2024
Marsikaj se lahko izgradi na novo, je pa res, da lahko naše življenje postane tudi nepredvidljivo.
Kaj nas čaka v prihodnjem tednu? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka v prihodnjem tednu? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Vstopili smo v mesec februar, ko se že nakazujejo poudarjene energije znamenja vodnarja, več osebnih planetov se bo pridružilo Soncu in Plutonu v vodnarju. To je energija samostojnosti, povezanosti, sploh tam, kjer so skupni interesi, intelektualnost, inovativnost, dobra logika, humanost ter progresivnost. Marsikaj se lahko izgradi na novo, je pa res, da lahko naše življenje postane tudi nepredvidljivo.

Kot takšen bo že v PONEDELJEK v vodnarja vstopil Merkur in se popoldne srečal s Plutonom. Jasno nam je že, da se bo vsak planet, ki bo vstopal v vodnarja pobliže srečal s Plutonom. Kot vemo je Pluton naša reforma, sprememba, moč transformacije ter regeneracije. Torej, v isti sapi za nas pomeni tako destruktiven poriv, da se nekaj odstrani, umre, izgine, se izloči, kot, da se reformira, regenerira, da prostor novi energiji. Prinaša pa tudi veliko uvida, tako v sebe, kot v stanje družbe. Luna bo v strelcu, je v padajoči fazi in se pomika proti Soncu, kjer bo naredila mlaj, to bo v petek. Danes bo v harmoniji s Soncem v vodnarju in to bo prijetna energija, ki sili v prihodnost. Zeleno luč za vse nove projekte bomo dobili po mlaju in nekje po soboti. Danes izkoristimo povezavo Merkurja in Plutona in raziskujmo. Poglejmo v prihodnost, kaj lahko storimo sami zase, otepajmo se kritiziranja in pritoževanja.

V TOREK bo Luna popoldne vstopila v zemeljskega kozoroga in prizemljila vse naše potrebe. Znali bomo biti bolj racionalni, rezervirani, organizirani ter disciplinirani. Imeli bomo močno voljo do dela ter do rutiniranih dejavnosti.

Mnogo bolj konstruktivni ter zadovoljni bomo v SREDO, sicer bo Luna še vedno v kozorogu, čustveno bo bolj zadržana, pa vseeno harmonični aspekti med planeti nakazujejo bolj produktiven, prijeten ter zanimiv dan. Zlahka bomo organizirali dnevno delo ter dejavnosti, se dogovarjali za promocijo, za finančne in ekspanzivne zadeve, dobro medsebojno sodelovali ter dosegali neko skladnost.

Celodnevni vpliv Venere in Urana je novost ter neprilagojen obrat v odnosih. Pustite se presenetiti.

Dočakali bomo prvi prosti dan po novem letu, Prešernov dan bo v ČETRTEK. Odlično, se ga že veselimo, lahko si ustvarimo malce podaljšan vikend in skupaj s pustno soboto rajamo, kje na mini dopustu. Lahko bo zelo dinamičen dan, saj bo Sonce ogroženo od Urana, ki marsikaj po svoje spelje in po svoje naredi. Celodnevni aspekt presenečenja, uporništva, nenadnih zapletov, lahko tudi poslabšanje vremena, veliko vetra in posebnih dogodkov. Ti so lahko vidni že od ponedeljka dalje, saj bo Luna vključno z danes izven Sončeve deklinacije in so lahko tudi v družbi nesreče ter ključne spremembe. Ob 15 uri bo vstopila Luna v vodnarja, se čez uro srečala s Plutonom in izpostavila temačne zadeve, ki rabijo očiščenje. Spet bomo poslušali od mnogih, kaj vse predelujejo in spuščajo.

PETEK bo dan mlaja, dovršil se konec dneva na 20* vodnarja v perigeju. Perigej je Lunina faza, ko je najmanj oddaljena od Zemlje, zato lahko tako danes, kot za vikend pričakujemo spremembo vremena. Ker bo mlaj v kvadratu z Uranom, njegovim dispozitorjem, bo z močno spremembo vremena, naj veter razpiha vreme, prinese jasnost sončnih žarkov. Osebno bo mlaj prinašal nujne spremembe, neko osvoboditev od nečesa. Sigurno bo to energija presenečenja, prinaša nepričakovane dogodke, kot je narava Urana in tudi sedaj, ne bo nič drugače. To bodo dokončni trenutki prehoda k novemu načinu delovanja, gledanja na življenje in usklajevanja s prihodnostjo, ki jo mi sami z vodilom astroloških vplivov vtkemo v vsak trenutek.

Da je lahko življenje pestro, mavrično, polno živahnih dogodkov nam bo predstavil PUSTNI VIKEND, ko se bomo rajši prepustili norčijam, kot pa resnih zadevam, ki nas bremenijo. Luna bo v SOBOTO vstopila v ribi, odprla ves kreativen in intuitiven potencial v nas, nas delala prijetne, sočutne, miroljubne.

Uživali bomo tudi v sproščenem in zabavnem NEDELJSKEM času, z rastočo Luno v ribi, s povezavo koristnega Jupitra in posebnega Urana. Našli bomo zase ustrezno preživljanje časa. Eksperimentirajmo, dovolimo si biti drugačni.

V pričakovanju posebnih, vodnarjevih energij, ki so bolj odprte, manj tradicionalne, kjer je nujnost mentalnih sposobnosti, medsebojnega spoštovanja in sodelovanja, vas lepo pozdravljam astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar.

 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Metka Klevišar: ŠELE SEDAJ JE IZVEDEL, DA JE ZEMLJA PLOŠČATA

Googlu lahko postaviš katerokoli vprašanje in dobiš odg...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Izšla je marčevska revija Vzajemnost 2024

Zdravnik mora biti pacientu naklonjen, vzeti si mora ča...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 4.3 do 10.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Ta teden nam bo padajoča Luna, z vsemi ostalimi planeti...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.